Παίκτης του ΝΒΑ βρήκε «αδέσποτο» σκύλο που είχε εξαφανιστεί από το σπίτι του πριν από τέσσερα χρόνια
«Άνοιξε την πόρτα και ο σκύλος πήδηξε στην αγκαλιά της. Η γυναίκα ήταν σε σοκ, αλλά απίστευτα χαρούμενη. Ήταν σαν ένα μικρό χριστουγεννιάτικο θαύμα»

Ο φόργουορντ-σέντερ των Γιούτα Τζαζ, Κέλι Όλινικ και η σύζυγός του, Τζάκι βρίσκονταν στο Σαν Αντόνιο, εν όψει ενός αγώνα με τους Σαν Αντόνιο Σπερς.

Ψάχνοντας για ένα εστιατόριο ανοιχτό, ανήμερα Χριστουγέννων, εντόπισαν ένα γκρίζο σκύλο να περιφέρεται σε πάρκινγκ φαστ φουντ και σταμάτησαν.

«Ανοίξαμε την πόρτα να δούμε αν ο σκύλος είχε ταυτότητα, όταν ξαφνικά πήδηξε μέσα, στην ποδιά της Τζάκι» λέει ο Όλινικ. Αυτόματα, «πάγωσαν» όλα τα άλλα: Το ζευγάρι είχε νέα αποστολή, να βρει τους κηδεμόνες του σκύλου. 

Ο νέος τους φίλος δεν είχε ταυτότητα στο λαιμό, οπότε οι δύο τους -κηδεμόνες δύο ντάσχουντ οι ίδιοι- άρχισαν να αναζητούν καταφύγια της περιοχής για να δουν αν είχε κάποιο τσιπάκι που θα τους οδηγούσε στο σπιτικό του.

Προφανώς, λόγω αργίας, τα πάντα ήταν κλειστά.

«Ενας φίλος μάς πρότεινε να δοκιμάσουμε σε κτηνίατρο έκτακτης ανάγκης. Αυτό κάναμε και πράγματι βρήκαμε έναν» λέει η Τζάκι.

Το σκυλί είχε τσιπάκι. Λεγόταν Χάρλεϊ και η διεύθυνση του σπιτιού δεν ήταν μακριά. Οι Όλινικ οδήγησαν μέχρι το συγκεκριμένο σπίτι, όμως η αντίδραση του ενοίκου δεν ήταν η αναμενόμενη.

«Μας είπε “εχμ, δεν είναι ο σκύλος μου, ζω εδώ τέσσερα χρόνια”», λέει ο Κέλι.

Αποφάσισαν να επιστρατεύσουν τους φίλους τους και τα social media για τον εντοπισμό του ιδιοκτήτη της Χάρλεϊ.

Μετά από μια περιπέτεια περίπου δώδεκα ωρών, κατάφεραν να βρουν την κηδεμόνα του.

«Μας τηλεφώνησε η μαμά της Χάρλεϊ – ένας φίλος της είχε δει τα μηνύματά μας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και επικοινώνησε μαζί της» λέει η Τζάκι.

«Όταν της μίλησα, δεν ανέφερα το όνομα του σκύλου, εκείνη το ανέφερε. Έτσι καταλάβαμε ότι βρήκαμε το σωστό άτομο» προσθέτει.

Όταν πήγαν να παραδώσουν τη Χάρλεϊ, εκείνη, στη θέα της μαμάς της, πήδηξε στην αγκαλιά της.

«Άνοιξε την πόρτα και ο σκύλος πήδηξε στην αγκαλιά της. Ήταν φοβερό. Η Χάρλεϊ την αναγνώρισε αμέσως και της έδινε φιλιά. Η γυναίκα ήταν σε σοκ, αλλά απίστευτα χαρούμενη. Ήταν σαν ένα μικρό χριστουγεννιάτικο θαύμα» λέει η Τζάκι.

Η γυναίκα τους περιέγραψε πως έχασε τη Χάρλεϊ πριν από τέσσερα χρόνια, όταν κάποιος την έκλεψε. Το ότι δύο άνθρωποι ασχολήθηκαν και της την επέστρεψαν ενώ πια είχε χάσει κάθε ελπίδα, όπως λέει της αποκατέστησε κάπως την πίστη της στους ανθρώπους.

Πηγή: Washington Post

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πληροφορική

Πλήρης Απασχόληση

05-02-2024

Άγιος Δημήτριος Αττικής

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Ηρακλειο

⚽🏀 LIVE SCORES
27 Απρ. 2024
Αστ
0'
0 - 0
ΟΦΗ
27 Απρ. 2024
Βόλ
20:00
0 - 0
Παν
27 Απρ. 2024
ΠΤΡ
20:15
-
ΛΑΥ
27 Απρ. 2024
ΠΑΟΚ
20:15
-
ΜΑΡ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;