Βόλος – ΠΑΟΚ Super League: Live Streaming
Δείτε το Βόλος – ΠΑΟΚ Super League σε Live Streaming σήμερα στις 17:00!

Αφήνει το πρωτάθλημα και επικεντρώνεται στο Κύπελλο Ελλάδος ο ΠΑΟΚ. Ματς-παγίδα στο Πανθεσσαλικό (17:00) για την ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου, που φιλοξενείται από τον Βόλο. Μετά και το 1-0 του πρώτου αγώνα, οι φιλοξενούμενοι έχουν αποκτήσει προβάδισμα πρόκρισης στα προημιτελικά της διοργάνωσης. 

LIVE SCORE ΑΓΩΝΑ ΣΤΟ NEOLAIA.GR:

ΠΑΟΚ

Δεν του… βγήκε το ντέρμπι του Κλεάνθης Βικελίδης. Δεν στάθηκαν στο ύψος των περιστάσεων οι «ασπρόμαυροι», γνωρίζοντας την εκτός έδρας ήττα από τον Άρη. Μέτρια εμφάνιση μετά από καιρό για τον δικέφαλο του βορρά, που έπεσε από την κορυφή του βαθμολογικού πίνακα της Super League. Στην 2η θέση πλέον η ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου, παρέα με την ΑΕΚ. Σειρά έχει το Κύπελλο για τον ΠΑΟΚ, με τους φιλοξενούμενους να έχουν το πάνω χέρι για την πρόκριση στα προημιτελικά της διοργάνωσης. Συγκεκριμένα, το εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Σβαμπ στην πρώτη αναμέτρηση, έδωσε το προβάδισμα στους «ασπρόμαυρους». Για τη σημερινή αναμέτρηση του Πανθεσσαλικού, ο Ραζβάν Λουτσέσκου θα στερηθεί τις υπηρεσίες των Σαμάτα, Εκόνγκ, Βιεϊρίνια, Νάσμπεργκ και Φ. Σοάρες. Στα θετικά για τον ΠΑΟΚ συμπεριλαμβάνεται το γεγονός πως είναι ξανά διαθέσιμος ο Λύρατζης. Την οποία την αποτελούν οι: Κοτάρσκι, Ζίβκοβιτς, Μπαλωμένος, Λύρατζης, Σάστρε, Κεντζιόρα, Μιχαηλίδης, Κουλιεράκης, Μπάμπα Ράχμαν, Ράφα Σοάρες, Τσιγγάρας, Σβαμπ, Μεϊτέ, Οζντόεφ, Μάρκος Αντόνιο, Μουργκ, Κωνσταντέλιας, Τάισον, Ντεσπόντοφ, Α.Ζίβκοβιτς, Μπράντον, Τζίμας.

Βόλος

Πάμε και στον Βόλο που ζει και αναπνέει για το σημερινό ματς με τον ΠΑΟΚ. Κάτι παραπάνω από μεγάλη η πρόκληση που έχουν μπροστά τους οι γηπεδούχοι: Να αφήσουν εκτός συνέχειας τον φιναλίστ της περσινής διοργάνωσης. Το 1-0 του πρώτου αγώνα δίνει στην ομάδα του Ανχελ Λόπει το δικαίωμα στο όνειρο. Βέβαια, η ομάδα της Θεσσαλίας δεν βρίσκεται και στην καλύτερη κατάσταση, καθώς μετράει τρεις διαδοχικές ήττες στο εφετινό ελληνικό πρωτάθλημα. Μαντάρα τα έκανε και κόντρα στον Ατρόμητο, με αποτέλεσμα να πέσει στην 12η θέση του βαθμολογικού πίνακα. Στα αγωνιστικά, ο Άνχελ Λόπεθ δεν υπολογίζει τους Άλχο, Μπαριέντος, Σιαμπάνη, ενώ εκτός αναμένεται να είναι και οι Μύγας, Τάχατος. Αμφίβολοι οι Τσοκάνης και Παπαδόπουλος.

  • ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΟΛΟΣ – ΠΑΟΚ ΣΕ Live Streaming ΕΔΩ!

* Ισχύουν Όροι & προϋποθέσεις |21+

21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα |

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Παραγωγή

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Κηφισιά

Παραγωγή

Πλήρης Απασχόληση

11-03-2024

Ασπρόπυργος

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;