Χρυσές Σφαίρες 2024: Ρεκόρ τηλεθέασης με 9,4 εκατομμύρια τηλεθεατές
Τις πρώτες ώρες βρέθηκε στο top 10 στις ΗΠΑ και έπειτα βρέθηκε στην πρώτη θέση.

Tουλάχιστον 9,4 εκατομμύρια τηλεθεατές κατά μέσο όρο, παρακολούθησαν το βράδυ της Κυριακής την 81η τελετή απονομής των Χρυσών Σφαιρών στο Λος Άντζελες.

Ο αριθμός αυτός μεταφράζεται ως ρεκόρ τηλεθέασης, σύμφωνα με αποτελέσματα της Nielsen, καθώς είναι διπλάσιος σε σχέση με την περσινή απονομή των Χρυσών Σφαιρών. Παράλληλα είναι και το μεγαλύτερο κοινό που καταγράφεται από το 2020.

Με λίγα λόγια καταγράφηκε το μεγαλύτερο κοινό ζωντανής μετάδοσης, για τα δεδομένα προγράμματος απονομής βραβείων στο Paramount+ αλλά και σε άλλες πλατφόρμες του CBS.

Η τηλεθέασή τους μάλιστα, ξεπέρασε και τα 65α βραβεία Grammy τον Φεβρουάριο του 2023. Έτσι αποτελεί πλέον το 2ο μεγαλύτερο live-streaming ειδικού προγράμματος του CBS στο Paramount+, από πλευράς βραβείων αλλά και εμβέλειας στην ιστορία.

Εκτός από την τηλεθέαση, κατέκτησαν και τα social media καταλαμβάνοντας την νούμερο ένα θέση, με βάση τις συνολικές αλληλεπιδράσεις των χρηστών. Τις πρώτες ώρες βρέθηκε στο top 10 στις ΗΠΑ και έπειτα βρέθηκε στην πρώτη θέση.

Δες ακόμα:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Χωρίς κατηγορία

Πλήρης Απασχόληση

18-01-2024

Ασπρόπυργος

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Χαλάνδρι

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;