Θοδωρής Αθερίδης: «Μην τολμάτε να παίρνετε δώρα σε γυναίκες, εκτός εάν είναι μονόπετρο»
Ο Θοδωρής Αθερίδης έκανε τις δικές του δηλώσεις μετά την κοπή της βασιλόπιτας του θιάσου της παράστασης «Ok Boomer» στο θέατρο «Μικρό Παλλάς».

Η κάμερα του «MEGA Καλημέρα» βρέθηκε στην κοπή της πίτας του θιάσου της παράστασης «Ok Boomer» στο θέατρο «Μικρό Παλλάς».
Μεταξύ άλλων ο Θοδωρής Αθερίδης που δεν κέρδισε το φλουρί της πρωτοχρονιάτικης πίτας του θιάσου έκανε τις δικές του δηλώσεις on camera, ενώ στο σπίτι του ηθοποιού ο τυχερός ήταν ο μικρός εγγονός του.

«Δεν είμαι προληπτικός για το ποδαρικό, η μαμά μου ήταν. Η μητέρα μου πρώτη μέρα του χρόνου δεν άνοιξε την πόρτα να μπει θεία μου, γιατί είναι προληπτική σχετικά με το ποδαρικό. Είμαι γουρλής, με φωνάζουν να τους… “γουρλώσω”», αποκάλυψε ο ηθοποιός.

Φέτος ο Θοδωρής Αθερίδης έκανε πολλά δώρα στα εγγόνια του, αν και εκείνου δεν του αρέσει να ανταλλάσσει δώρα.

«Δεν κάνω δώρο ρούχο σε γυναίκα εάν δεν είναι μαζί στην αγορά, γιατί είναι οι πιο περίεργες του κόσμου. Η Σμαράγδα Καρύδη έρχεται μαζί μου όταν είναι να της κάνω δώρο. Μην τολμάτε να παίρνετε δώρα σε γυναίκες, εκτός εάν είναι μονόπετρο» πρόσθεσε ο αγαπημένος ο ηθοποιός.

Επιπλέον, ο ηθοποιός αποκάλυψε πως δεν κάνει εκπλήξεις στην Σμαράγδα Καρύδη, μόνο την τρομάζει, ενώ για τη νέα γενιά είπε πως δεν αγαπά τη σφαιρική γνώση.

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπηρεσίες Εστίασης

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

Πληροφορική

Πλήρης Απασχόληση

22-01-2024

Αιγάλεω

⚽🏀 LIVE SCORES
09 Μαϊ. 2024
Ολυ
22:00
-
Ast
09 Μαϊ. 2024
Ατα
22:00
-
Oly

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;