Κακοκαιρία: Ραγδαία αλλαγή τις επόμενες ώρες - Πού και πότε θα χιονίσει
Έκτακτο δελτίο θυελλωδών ανέμων από την ΕΜΥ

Δριμύ κρύο και χιόνια φέρνει η κακοκαιρία τις επόμενες ημέρες ενώ η ΕΜΥ εξέδωσε έκτακτο δελτίο θυελλωδών ανέμων.

Χιόνια, ισχυροί άνεμοι και έντονο κρύο αναμένεται να είναι τα κύρια χαρακτηριστικά του νέου κύματος κακοκαιρίας που θα πήξει τη χώρα τις επόμενες ώρες.

Κακοκαιρία – Σχολεία: Σε ποιες περιοχές θα παραμείνουν κλειστά

Ο Κλέαρχος Μαρουσάκης ανάρτησε στα social media χάρτη πρόγνωσης χιονόπτωσης για τις επόμενες ώρες, αναφέροντας παράλληλα, πως χιόνια θα πέσουν μέχρι και σε χαμηλά υψόμετρα στην Αττική. Όπως φαίνεται στον χάρτη, τα χιόνια αναμένεται να πέσουν σε Πελοπόννησο, Στερεά Ελλάδα, Θεσσαλία, βόρειο Αιγαίο, Θεσσαλονίκη και σε άλλες περιοχές.

Σύμφωνα με τον Κλέαρχο Μαρουσάκη κακοκαιρία με πολύ χαμηλές θερμοκρασίες θα «χτυπήσει» τη χώρα μας από την Παρασκευή και θα κρατήσει μέχρι την Κυριακή. Ο ίδιος υποστήριξε ότι υπάρχει πιθανότητα το Σάββατο και την Κυριακή να χιονίσει και στην Αττική, ακόμη και σε χαμηλά υψόμετρα, δηλαδή στα βόρεια προάστια, αλλά ακόμη και στο κέντρο της πόλης να σημειωθούν κάποιες πρόσκαιρες χιονοπτώσεις. Μάλιστα, δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο να το «στρώσει» στα βόρεια προάστια.

 

 

 

 

Από την πλευρά της Εθνικής Μετεωρολογικής Υπηρεσίας εκδόθηκε έκτακτο δελτίο θυελλωδών ανέμων για σήμερα, οι οποίοι θα κινηθούν αργά από τα ανατολικά. Στο νοτιοανατολικό και το βορειοανατολικό Αιγαίο οι άνεμοι θα είναι 8 με 9 μποφόρ, στον Σαρωνικό αλλά και στα δυτικά της Κρήτης οι άνεμοι θα είναι μεταξύ 7 και 8 μποφόρ.

Δείτε επίσης:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπάλληλοι γραφείου

Πλήρης Απασχόληση

13-03-2024

Μενίδι

Πληροφορική

Πλήρης Απασχόληση

05-02-2024

Άγιος Δημήτριος Αττικής

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;