iPhone: Η εφαρμογή που σε προειδοποιεί για την κακοκαιρία - Πώς ενεργοποιείς τις «κρίσιμες ειδοποιήσεις»
Αν έχεις συσκευή iPhone, τότε μάλλον θα έχεις υπόψη σου τη χρήσιμη εφαρμογή καιρού που σε προειδοποιεί για το πότε θα χτυπήσει μια κακοκαιρία και πότε πρόκειται να σταματήσει.

Αν έχεις συσκευή iPhone, τότε μάλλον θα έχεις υπόψη σου τη χρήσιμη εφαρμογή του καιρού για iPhone που προειδοποιεί τον χρήστη για τη θερμοκρασία στην περιοχή του, αλλά και το πότε αναμένεται να χτυπήσει μια κακοκαιρία και πότε πρόκειται να σταματήσει.

Όσοι χρησιμοποιούν τη συγκεκριμένη λειτουργία, μπορούν να ρυθμίσουν ειδοποιήσεις όταν το χιόνι ή η βροχή πρόκειται να σταματήσει, προκειμένου να γνωρίζουν πότε να προγραμματίσουν τις εξορμήσεις τους χωρίς να πέσουν…θύματα της βροχής.

Σε περίπτωση που δεν έχετε χρησιμοποιήσει ποτέ την εφαρμογή, να ξέρετε ότι η λειτουργία της θα σας φανεί απολύτως χρήσιμη οπουδήποτε αναμένονται καταιγίδες, χιονοπτώσεις, εν όψει μάλιστα και της ψυχρής εισβολής στη χώρα μας, η οποία ξεκίνησε σήμερα, Τρίτη 9/1.

«Κρίσιμες ειδοποιήσεις» και «ειδοποιήσεις ευαίσθητου χρόνου» – Πώς τις ενεργοποιείς

Για να ρυθμίσετε τη συγκεκριμένη λειτουργία για την κακοκαιρία στο iphone σας, θα πρέπει πρώτα να έχετε εγκαταστήσει το iOS 15, είτε το iOS 16, στο smartphone του.

Για την εφαρμογή θα πρέπει να δίνεις την άδεια να χρησιμοποιηθεί η τοποθεσία σας ανά πάσα στιγμή, επιλέγοντας την «ακριβή τοποθεσία».

Στη συνέχεια, θα πρέπει να μεταβείτε στις «Ρυθμίσεις» (Settings) του κινητού και να επιτρέψετε αργότερα στην εφαρμογή καιρού να στέλνει ειδοποιήσεις, συμπεριλαμβανομένων των «Κρίσιμων ειδοποιήσεων» και των «Ειδοποιήσεων ευαίσθητου χρόνου».

«Κλικ» στο εικονίδιο με τις τρεις σειρές κάτω δεξιά και μετά στο εικονίδιο με τις τρεις τελείες πάνω δεξιά.

Στη συνέχεια, στην εφαρμογή καιρού, κλικάρετε στο εικονίδιο με τις τρεις σειρές κάτω δεξιά και, στη συνέχεια, στο εικονίδιο με τις τρεις τελείες πάνω δεξιά.

Πατάτε στο «Next-Hour» (Βροχόπτωση της επόμενης ώρας) και, στη συνέχεια, πατάτε «Done» (τέλος).

Από εκεί και ύστερα θα λαμβάνετε τις σχετικές ειδοποιήσεις για τον καιρό και τις εκάστοτε κακοκαιρίες.

Διαβάστε ακόμα:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Αθήνα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Βούλα

⚽🏀 LIVE SCORES
27 Απρ. 2024
Αστ
20:00
-
ΟΦΗ
27 Απρ. 2024
Βόλ
20:00
-
Παν
27 Απρ. 2024
ΠΤΡ
20:15
-
ΛΑΥ
27 Απρ. 2024
ΠΑΟΚ
20:15
-
ΜΑΡ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;