Survivor 2024: Νέοι κανόνες στις μονομαχίες - Ποιοι κέρδισαν την πρώτη ασυλία & όλα όσα έγιναν στην πρεμιέρα
Survivor 2024: Στα βαθιά με το... καλημέρα έπεσαν οι 20 παίκτες του ριάλιτι επιβίωσης - Τι έγινε στην πρεμιέρα

Μετά από αρκετούς μήνες αποχής από το τηλεοπτικό τοπίο, το Survivor 2024 επέστρεψε, με νέους κανόνες, μεγαλύτερη έμφαση στο αγωνιστικό μέρος, αλλά και νέους παίκτες! Οι Διάσημοι και οι Μαχητές πήραν τις θέσεις τους και ο νέος κύκλος του ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ υπόσχεται πολλά!

Πριν καλά καλά συνειδητοποιήσουν που έχουν έρθει οι παίκτες, βρέθηκαν να πηδούν από ελικόπτερο στη θάλασσα, προκειμένου να φτάσουν στον πρώτο στίβο μάχης.

 

Εκεί τους περίμενε ο Γιώργος Λιανός. Ο παρουσιαστής του Survivor 2024 αφού τους καλωσόρισε, τους ανακοίνωσε ότι το ριάλιτι επιβίωσης της έβδομης σεζόν θα διαφέρει σημαντικά από εκείνα που έχουμε παρακολουθήσει μέχρι σήμερα. Συγκεκριμένα το κοινό πλέον δεν θα έχει λόγο για το ποιος μένει και ποιος αποχωρεί από το παιχνίδι και όλα θα κρίνονται μέσα από αγωνιστικές διαδικασίες.

Όπως αποκάλυψε στους 20 παίκτες ο Γιώργος Λιανός:

«Πριν ξεκινήσουμε την γνωριμία μας θα ήθελα να ανακοινώσω κάτι το οποίο ίσως και να το έχετε καταλάβει. Το παιχνίδι φέτος παίζεται αλλιώς. Νέοι κανόνες στους οποίους καλείστε όλοι να ανταπεξέλθετε. Και οι νέοι παίκτες αλλά και οι παίκτες που ήδη έχουν παίξει το παιχνίδι. Δεν υπάρχει πια ψηφοφορία κοινού. Δεν υπάρχουν sms, δεν υπάρχουν τηλέφωνα για να σας κρατήσουν μέσα στο παιχνίδι. Εδώ πλέον θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε και την καλή αγωνιστική σας κατάσταση αλλά και τη στρατηγική σας.

Ο παίκτης ή η παίκτρια, που θα αποχωρεί, θα αποχωρεί μέσα από μια μονομαχία. Για να φτάσει όμως σε αυτή τη μονομαχία θα πρέπει να έχει ψηφιστεί από την ομάδα του. Άρα χρειάζεται διπλωματία, στρατηγική για να είστε απαραίτητοι στην ομάδα σας και πολύ καλή φυσική κατάσταση και αγωνιστικότητα αν φτάσετε στο σημείο να είστε υποψήφιοι προς αποχώρηση για να παραμείνετε στο παιχνίδι. Πλέον το παιχνίδι βρίσκεται αποκλειστικά στα δικά σας χέρια, εσείς ορίζετε την μοίρα σας στο Survivor»

 

Στη συνέχεια, ο Γιώργος Λιανός παρουσίασε τις δύο νέες ομάδες των Διασήμων και των Μαχητών του Survivor 2024 και σειρά είχε η πρώτη αναμέτρηση. Οι 20 παίκτες του ριάλιτι επιβίωσης ξεκίνησαν δυναμικά την εμπειρία τους στον Άγιο Δομίνικο με το έπαθλο να ήταν ο μηχανισμός για το άναμα φωτιάς.

Νικητές του πρώτου στίβου μάχης, ο οποίος είχε τη δυσκολία του καθώς ήταν υδάτινος, αναδείχθηκαν οι Μαχητές!

 

Survivor 2024: Οι αλλαγές στα αγωνίσματα και στις μονομαχίες – Ο πρώτος αγώνας ασυλίας

Σειρά είχε το αγώνισμα ασυλίας. Από την αρχή, ο Γιώργος Λιανός εξήγησε αναλυτικά τους νέους κανόνες του παιχνιδιού, τόσο στα αγωνίσματα όσο και στις μονομαχίες που θα ακολουθούν. Όπως είπε ο παρουσιαστής του Survivor 2024:

«Θα έχουμε τρεις αγώνες ασυλίας, τρία συμβούλια του νησιού από τα οποία θα προκύπτουν τρεις υποψήφιοι. Στο τρίτο συμβούλιο ο MVP θα επιλέγει τον τέταρτο υποψήφιο και αυτοί οι τέσσερις θα πάνε σε μονομαχία και όποιος χάσει αποχωρεί.

Οι μονομαχίες θα γίνονται πάντα με παίκτες του ίδιου φύλου. Αν έχουν προκύψει άντρες και γυναίκες από τα συμβούλια… Αν είναι δύο άντρες και μία γυναίκα τότε ο MVP θα πρέπει να θέσει υποψήφιο μόνο άνδρα και η γυναίκα που ήταν υποψήφια τη γλιτώνει και στη θέση της θα βγει άνδρας.

Θα αγωνίζονται τέσσερις παίκτες αυτός που είχε τα καλύτερα στατιστικά θα παίζει με αυτόν που έχει τη λιγότερο καλή απόδοση και θα έχει τη δυνατότητα να διαλέξει τον στόχο με τον οποίο θα θέλει να παίξει»

 

Οι δύο ομάδες πάλεψαν με νύχια και με δόντια για τον πρώτο αγώνα ασυλίας. Σε αυτή τη μάχη, η Μαρία Αντωνά διέπρεψε πετυχαίνοντας δύο νίκες και αφιερώνοντας φυσικά την προσπάθειά της στον αγαπημένο της, Άρη Σοϊλέδη.

Το τελικό σκορ διαμορφώθηκε σε 10-4 υπέρ των Διασήμων. Έτσι, οι αντίπαλοί τους πήγαν στην πρώτη ψηφοφορία στο συμβούλιο του νησιού.

 

Το πρώτο συμβούλιο υποψηφιοτήτων για το Survivor 2024 είχε αναπάντεχα πολύ περιεχόμενο. Οι τηλεθεατές δεν περίμεναν πως ακόμα και από το πρώτο επεισόδιο οι παίκτες θα τολμούσαν να καταφερθούν εναντίον συμπαικτών. Όμως, μια “άδικη” ψηφοφορία και μερικές δηλώσεις – φωτιά από τον Άγγελο Γεωργουδάκη, ήταν αρκετές για να φουντώσει η κατάσταση ήδη από το ξεκίνημα του παιχνιδιού.

 

Δες ακόμα:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

14-02-2024

Καλλιθέα Αττικής

950

Πληροφορική

Πλήρης Απασχόληση

22-01-2024

Αιγάλεω

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;