Netflix: Οι δέκα σειρές που βρίσκονται στην κορυφή της πλατφόρμας αυτή τη στιγμή
Οι σειρές που τρεντάρουν σήμερα στο Netflix!

Το Netflix διαρκώς μας εκπλήσσει με το περιεχόμενο που επιλέγει να ανεβάσει, αφού μοιάζει ατελείωτο και γεμάτο… ποικιλία! Κάποιες ταινίες και σειρές περνούν απαρατήρητες και χάνονται μέσα στις επιλογές που προσφέρει η πλατφόρμα, ενώ κάποιες άλλες λαμβάνουν μεγάλη αγάπη από το κοινό, που τις bingάρει ανιλεώς.

Έτσι, παρακάτω εντοπίσαμε τις σειρές που έχουν «τρελάνει» το ελληνικό κοινό του Netflix σήμερα Δευτέρα 8 Ιανουαρίου. Από ενδιαφέρουσες σειρές ντοκιμαντέρ μέχρι το τέλος του θρυλικού «The Crown» και το spin-off του «La Casa de Papel» με πρωταγωνιστή τον «Berlin», αυτό είναι το σημερινό top 10 των σειρών του ελληνικού Netflix!

10. Yellowjackets

Υπόθεση: Όταν το αεροπλάνο τους πέφτει στην ερημιά, μια ομάδα εφήβων κοριτσιών κάνει τα πάντα για να επιβιώσει. Χρόνια μετά, θα βρεθούν αντιμέτωπες με τις σκληρές αποφάσεις τους.

9. Dave Chapelle The Dreamer

Υπόθεση: Από την επίθεση που δέχτηκε επί σκηνής μέχρι το χαστούκι που ακούστηκε σε όλο τον κόσμο, ο Ντέιβ Σαπέλ ξεσπά σε αυτό το ελεύθερο και αφιλτράριστο σταντ απ.

8. My Demon

Υπόθεση: Ένας άσπλαχνος δαίμονας γίνεται αδύναμος όταν μπλέκει με μια ψυχρή κληρονόμο, που ίσως κρατάει το κλειδί για τις χαμένες του ικανότητες — και την καρδιά του.

7. The Crown

Υπόθεση: Στο δεύτερο μέρος της έκτης και τελευταίας σεζόν θα δούμε τις συνέπειες του θανάτου της και την επίδρασή του στην οικογένειά της, τη βασιλική οικογένεια και το κοινό.

6. The Good Doctor

Υπόθεση: Ένας ταλαντούχος χειρούργος με αυτισμό και σύνδρομο Σαβάν προσλαμβάνεται σε ένα κορυφαίο νοσοκομείο, όπου αντιμετωπίζει τη δυσπιστία των ασθενών και του προσωπικού.

5. Captains of the world

Υπόθεση: Από τα αποδυτήρια στο γήπεδο, αυτή η σειρά ντοκιμαντέρ προσφέρει αποκλειστική πρόσβαση και στις 32 ομάδες που διεκδικούν τη δόξα στο Μουντιάλ του 2022.

4. You are what you eat: A Twin Experiment

Υπόθεση: Πανομοιότυπα δίδυμα αλλάζουν τη διατροφή και τον τρόπο ζωής τους για οκτώ εβδομάδες σε ένα μοναδικό επιστημονικό πείραμα που διερευνά το πώς η διατροφή επηρεάζει το σώμα.

3. The brothers sun

Υπόθεση: Όταν ένας μυστηριώδης εχθρός στοχεύει την οικογένειά του, ένα μέλος μιας Τριάδας της Ταϊπέι πηγαίνει στο Λος Άντζελες να προστατέψει τη μητέρα και τον μικρό αδερφό του.

2. Berlin

Υπόθεση: Στη σειρά βλέπουμε τον «Brlin» στις ένδοξες μέρες του μαζί με μια δαιμόνια συμμορία στο Παρίσι, όπου βρίσκονται για ένα από τα μεγαλύτερα σχέδιά του: να κλέψουν κοσμήματα αξίας 44 εκατομμυρίων ευρώ.

1. Fool me once

Υπόθεση: Όταν η πρώην στρατιωτίνα Μάια βλέπει τον δολοφονημένο σύζυγό της από ένα μυστικό σύστημα ενδοεπικοινωνίας για μωρά, ανακαλύπτει μια θανάσιμη συνωμοσία από το παρελθόν.

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Ηρακλειο

Παραγωγή

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Κηφισιά

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;