Αγία Παρασκευή: Αποβάλλεται από το ιδιωτικό σχολείο ο μαθητής που έκανε bullying στον 14χρονο
«Τον απείλησαν ξανά» καταγγέλλει ο πατέρας του 14χρονου

Αποβάλλεται από το ιδιωτικό σχολείο ο μαθητής που έκανε άγριο bullying στον 14χρονο στην Αγία Παρασκευή. Σύμφωνα με την εκπομπή Live News του Mega, το σχολείο έστειλε επιστολή στους γονείς σημειώνοντας μεταξύ άλλων ότι «μαθητές και μαθήτριες που δεν σέβονται συγκεκριμένες αρχές δεν μπορούν να είναι μέλη της σχολικής μας κοινότητας».

Σήμερα, με το πρώτο κουδούνι μετά τις γιορτές, ο 14χρονος επέστρεψε στο σχολείο του, παρουσία του πατέρα του και του δικηγόρου της οικογένειας, καθώς εξακολουθεί να βρίσκεται σε κακή ψυχολογική κατάσταση, αντιμετωπίζοντας άγχος.

Από την πλευρά τους, οι γονείς του συμμαθητή του 14χρονου που συμμετείχε στην επίθεση, ενημέρωσαν ότι δεν θα πάει στο σχολείο γιατί έχει κορονοϊό.

 

 

 

 

 

 

 

Αγία Παρασκευή: «Τον απείλησαν ξανά» καταγγέλλει ο πατέρας του 14χρονου

Υπενθυμίζεται ότι ο πατέρας του 14χρονου, ο οποίος δέχθηκε άγρια επίθεση από τρεις δράστες στην Αγία Παρασκευή στις 2 Ιανουαρίου, καταγγέλλει ότι δέχθηκε εκ νέου απειλές το παιδί του το βράδυ του Σαββάτου.

Ο πατέρας του παιδιού μίλησε στην εκπομπή «Τώρα Μαζί» στο OPEN και μεταξύ άλλων τόνισε: «Χθες το βράδυ απείλησαν εκ νέου τον γιο μου τηλεφωνικά».

Σύμφωνα με τον πατέρα του 14χρονου, το αγόρι δεν αναγνώρισε τη φωνή του ατόμου που τον κάλεσε, ενώ η κλήση διήρκεσε 47 δευτερόλεπτα, μέχρι που ο νεαρός έκλεισε το τηλέφωνο. Άξιο αναφοράς είναι ότι και μέχρι χθες το βράδυ δεν είχαν εμφανιστεί ούτε τα τρία άτομα που έκαναν την επίθεση, ούτε και οι γονείς τους.

Η νέα απειλή

«Είναι αλήθεια (ότι τηλεφώνησαν στον σπίτι μας και απείλησαν ότι θα μας σκοτώσουν με πυροβόλα όπλα). Δεν γνωρίζω ποιος με κάλεσε μέσα στη νύχτα, ήταν άγνωστος και νομίζω έφηβος» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Ο πατέρας του 14χρονου στη συνέχεια αποκάλυψε ότι το βράδυ του Σαββάτου (6/1) στις 21:40 άτομο κάλεσε με απόκρυψη τον γιο του και τον απείλησε πάλι. Όπως ξεκαθάρισε ο πατέρας, το παιδί δεν αναγνώρισε τη φωνή του ατόμου που τον κάλεσε, ενώ η κλήση διήρκεσε 47 δευτερόλεπτα, μέχρι που ο γιος έκλεισε το τηλέφωνο.

Δείτε επίσης:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Αθήνα

Μόδα - Ομορφιά

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

⚽🏀 LIVE SCORES
02 Μαϊ. 2024
Ast
22:00
-
Ολυ
02 Μαϊ. 2024
Oly
22:00
-
Ατα
02 Μαϊ. 2024
ΟΣΦΠ
19:45
-
BARC
02 Μαϊ. 2024
ΜΑΚ
21:45
-
ΠΑΟ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;