Χάρης Ρώμας: «Δεν είναι φίλος μου ο Σεργουλόπουλος αλλά…»
Ο Χάρης Ρώμας σε μία εφ' όλης της ύλης συνέντευξη στην εκπομπή «Πάμε Δανάη».

Ο Χάρης Ρώμας μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Πάμε Δανάη!» για τη ζωή και την καριέρα του.

«Αυτό που με εμπνέει είναι η ζωή και οι δυσκολίες της για τα επόμενα βήματά μου. Το “Πεφταστέρι” δεν το είδατε γιατί δε θέλω να το δείτε ακόμα, είναι άριστο αλλά δεν είναι η στιγμή του. Πρέπει να αφουγκράζεσαι την εποχή ανά πάσα στιγμή» είπε αρχικά ο Χάρης Ρώμας.

Όσον αφορά την προσωπική του ζωή είπε:

«Η αποχώρηση από τη μακροχρόνια σχέση μου με έκανε να καταλάβω ότι όλα τελειώνουν κάποια στιγμή, ήταν με πικρό τρόπο. Στο παιχνίδι του έρωτα δεν έχει σημασία το να βγεις από πάνω και να πεις εγώ το τελείωσα, δεν με νοιάζει. Ανακάλυψα πως η πρώην σχέση μου μένει στο Χαλάνδρι και ελπίζω να με ψήφισε».

Έπειτα, μιλώντας για το θέμα της υιοθεσίας από ομόφυλα ζευγάρια δήλωσε:

«Για το θέμα υιοθεσίας από ομόφυλα ζευγάρια πιστεύω ότι ο καθένας, όταν έχει συγκεκριμένες προδιαγραφές και μετά από διαρκές τσεκάρισμα από τις αρμόδιες Αρχές, έχει το δικαίωμα να το κάνει. Δεν είναι φίλος μου ο Σεργουλόπουλος, αλλά από τον τρόπο που τον έχω δει και ανατρέφει το παιδί του, με κάνει να αισθάνομαι χαρούμενος και περήφανος που υπάρχει και αυτή η μερίδα γονιών».

Στη συνέχεια ο δημοφιλής ηθοποιός αναφέρθηκε και στη συνεργασία του με τη Ρένα Βλαχοπούλου και την Αλίκη Βουγιουκλάκη.

«Τη Ρένα Βλαχοπούλου την αγαπούσε πολύ ο κόσμος, είχε αυτό το χάρισμα να σκορπίζει χαρά και γέλιο, αλλά όταν την γνώρισα εγώ ήταν στο “ρελαντί” της καριέρας της. Της έλεγα ότι δε λέει τα λόγια της και μου έλεγε “ναι θα τα πω”. Κάποια μέρα, αφού την είχα τρελάνει κιόλας, μου λέει “δε λέω τα λόγια σου;” και απάντησα “ναι” μου είπε “παρ’ τα Σαίξπηρ να μην στα χρωστάω” και αυτό έμεινε, όλο το συνεργείο είχε πέσει κάτω και γελούσε» είπε ο ηθοποιός αναπολώντας τη συνεργασία του με τη Ρένα Βλαχοπούλου.

«Με την Αλίκη Βουγιουκλάκη είχαμε παρουσιάσει μαζί κάτι καλλιστεία. Της άρεσαν οι νέοι άνθρωποι και περισσότερο οι νέοι άντρες. Μου είπε ότι θεωρεί ότι είμαι πολύ έξυπνος άνθρωπος, γίναμε φίλοι. Ήταν λαμπερή όσο δε λέγεται και πανέξυπνη αλλά και νάρκισσος» κατέληξε αναφερόμενος στην Αλίκη Βουγιουκλάκη.

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Μόδα - Ομορφιά

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

Υπηρεσίες Εστίασης

Πλήρης Απασχόληση

11-03-2024

Βουλιαγμένη Αττικής

950

⚽🏀 LIVE SCORES
27 Απρ. 2024
Αστ
20:00
-
ΟΦΗ
27 Απρ. 2024
Βόλ
20:00
-
Παν
27 Απρ. 2024
ΠΤΡ
20:15
-
ΛΑΥ
27 Απρ. 2024
ΠΑΟΚ
20:15
-
ΜΑΡ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;