Τζέιμς Καφετζής για Survivor 2024: «Ο γιατρός δεν υπέγραψε για να φύγω...»
Ο Τζέιμς Καφετζής εξήγησε τελικά γιατί δεν θα τον δούμε τελικά στο Survivor 2024.

Σε λίγες ημέρες ετοιμάζεται να κάνει πρεμιέρα το Survivor 2024 και ο Τζέιμς Καφετζήςο οποίος αρχικά προγραμμάτιζε να συμμετάσχει στο φετινό ριάλιτι, τελικά δεν μπόρεσε να ετοιμάσει βαλίτσες για τον Άγιο Δομίνικο. Έτσι, το πρωί της Πέμπτης (4/1) βρέθηκε καλεσμένος στο «Fay’s Time» και μίλησε για τους λόγους που δεν του επιτρέπουν τη συμμετοχή στο Survivor.

«Τα είχαμε βρει σε όλα με την παραγωγή του Survivor. Οι συζητήσεις μας έγιναν στις 20 Δεκεμβρίου και ενώ τα είχαμε βρει όλα. Μάλλον λογαριάσαμε χωρίς τον ξενοδόχο… Με έστειλαν να κάνω κάτι ιατρικά και στις αιματολογικές μου κάτι είχε βρεθεί. Έκανα επαναληπτικές και ο γιατρός δεν υπέγραψε για να φύγω. Μετά μου είπαν αν θέλω να πάω με δική μου ευθύνη, και ενώ στην αρχή το σκέφτηκα στο τέλος αποφάσισα να μην το κάνω» είπε αρχικά ο Τζέιμς Καφετζής και πρόσθεσε:

«Εγώ πριν αποφασίσω να πω ναι στο Survivor είχα κλείσει να πάω στην Ιαπωνία για 1,5 μήνα στο Τόκιο για την καλύτερη σχολή sushi master και να κάνω αυτό. Δεν τα είχα ακυρώσει και τώρα θα πάω. Επιστρέφω 10 Φλεβάρη. Δεν το αποκλείω να πάω αργότερα, αλλά ποτέ δεν ξέρεις».

 

 

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Παραγωγή

Πλήρης Απασχόληση

11-03-2024

Ασπρόπυργος

Υγεία

Πρακτική Άσκηση

05-02-2024

Οια

⚽🏀 LIVE SCORES
09 Μαϊ. 2024
Ολυ
22:00
-
Ast
09 Μαϊ. 2024
Ατα
22:00
-
Oly

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;