Θέσεις Εργασίας: Το TikTok ψάχνει συνεργάτη για την ελληνική αγορά!
Τι θα κάνεις ως Client Solutions Manager στο TikTok. Αρμοδιότητες και απαραίτητα προσόντα. Δες την αγγελία της γνωστής εταιρείας.

Το TikTok αναζητά ενδιαφερόμενους υποψηφίους από την Ελλάδα για τη θέση Client Solutions Manager (ελλ: «Διαχειριστής Λύσεων για Πελάτες»).

Σημειώνεται ότι το TikTok αποτελεί κορυφαίο προορισμό για βίντεο μικρής διάρκειας σε κινητές συσκευές, ενώ, σύμφωνα με την εταιρεία, η αποστολή του κοινωνικού μέσου είναι να εμπνέει τη δημιουργικότητα και να φέρνει χαρά. Η TikTok διαθέτει γραφεία σε παγκόσμιο επίπεδο, συμπεριλαμβανομένων των Λος Άντζελες, Νέας Υόρκης, Λονδίνου, Παρισιού, Βερολίνου, Ντουμπάι, Σιγκαπούρης, Τζακάρτα, Σεούλ και Τόκιο.

Όπως αναφέρεται στην αγγελία εργασίας που ανάρτησε το TikTok, την οποία και μεταφράζουμε στα ελληνικά παρακάτω, «η δημιουργία είναι η καρδιά του σκοπού της TikTok. Η πλατφόρμα μας είναι σχεδιασμένη για να βοηθά τη φαντασία να ανθεί. Αυτό ισχύει διπλά για τις ομάδες που καθιστούν εφικτή την TikTok. Μαζί, εμπνέουμε δημιουργικότητα και φέρνουμε χαρά – μια αποστολή που όλοι πιστεύουμε και στοχεύουμε να επιτύχουμε καθημερινά».

Και συνεχίζει: «Για μας, κάθε πρόκληση, όσο και αν δύσκολη, είναι μια ευκαιρία: να μάθουμε, να καινοτομήσουμε και να αναπτυχθούμε ως μια ομάδα. Σταθερό κατάσταση; Ποτέ. Ανυποχώρητοι; Πάντα. Στην TikTok, δημιουργούμε και αναπτυσσόμαστε μαζί. Έτσι επιτυγχάνουμε επίδραση – για εμάς, την εταιρεία μας και τις κοινότητες που εξυπηρετούμε. Ελάτε μαζί μας».

Τι θα κάνεις ως Client Solutions Manager στο TikTok (Αρμοδιότητες & Προσόντα)

TikTok βίντεο 2022

Η ομάδα Client Solutions είναι υπεύθυνη για την εκτέλεση και την επιτυχία των καμπανιών, συνεργαζόμενη στενά με την ομάδα Brand Partnerships για να παρέχει υπηρεσίες υψηλού επιπέδου στους πελάτες. Η ομάδα συνεργάζεται με κορυφαίες εταιρείες και brands σε όλη την Ευρώπη για να ενημερώνει και να ενημερώνεται για τη συναρπαστική εξέλιξη του TikTok.

Ευθύνες/Αρμοδιότητες ως Client Solutions Manager:

  • Δημιουργία και σταδιακή ανάπτυξη του portfolio πελατών με την εξασφάλιση ευκαιριών κέρδους για όλους, κατά τη διάρκεια των διαφόρων κύκλων πωλήσεων (κέρδος, διατήρηση και αναβάθμιση)
  • Αποτελεσματική εκτέλεση βάσει των μετρήσεων KPI (στόχοι και στρατηγικοί στόχοι) που καθορίζει η διοίκηση
  • Προώθηση εκπαίδευσης σχετικά με ένα προϊόν, τις ενημερώσεις της εταιρείας και την κοινοποίηση των βέλτιστων πρακτικών της εταιρείας που είναι σχετικές με την επιχείρηση του πελάτη ή των εκάστοτε agencies
  • Εργασία και συνεργασία με τις εσωτερικές ομάδες, υποστηρίζοντας την ομάδα στον εντοπισμό, τη δημιουργία και την υλοποίηση δημιουργικών λύσεων διαφήμισης με βάση τα επιτευκτά επιχειρηματικά αποτελέσματα για τους συνεργάτες των πελατών
  • Συνδρομή στην εκπαίδευση των πελατών και των agencies για τις λύσεις προϊόντων και τις βέλτιστες πρακτικές, και, τελικά, συνδρομή στην ανάπτυξη της υφιστάμενης επιχείρησης, βοηθώντας την ομάδα στη διαχείριση των σχέσεων με τους κύριους πελάτες και τους εταίρους των agencies (media, creative, marketing partners)
  • Σχεδιασμός ενεργοποίησης μέσων και διατήρηση ακριβούς καταγραφής όλων των εκκρεμών και ενεργών σχεδίων καμπάνιας, υποστήριξη στη διατήρηση του προγράμματος και της διαθεσιμότητας των ad placements
  • Εργασία με την ομάδα προϊόντος και εκτέλεσης καμπάνιας για να διασφαλιστεί ότι οι προδιαγραφές και οι τιμές των διαφημίσεων είναι ακριβείς, καθώς και για την αναφορά και τη βελτιστοποίηση των καμπανιών.

Προσόντα:

  • Απαιτείται εμπειρία στην εκτέλεση (performance) καθηκόντων.
  • Προηγούμενες εμπειρίες σε ρόλους πωλήσεων.
  • Γνώση και αποδεδειγμένη εμπειρία στον στρατηγικό σχεδιασμό και την προσέγγιση πωλήσεων.
  • Αυτενέργεια, ικανότητα γρήγορης εκμάθησης με πνεύμα start-up.
  • Λεπτομερής, με εξαιρετικές οργανωτικές δεξιότητες.
  • Εμπειρία στη διαχείριση καμπανιών σε adv solutions και placements
  • Ικανότητα συντονισμού των διαφόρων συμφερόντων και αιτημάτων των εμπλεκόμενων μερών.
  • Εμπειρία σε ρόλο επικοινωνίας με πελάτες και ικανότητα επικοινωνίας με stakeholders στο επίπεδο C.
  • Εμπειρία στη διαχείριση υψηλά δομημένων επιχειρηματικών δραστηριοτήτων.
  • Βαθιά κατανόηση των λύσεων μέτρησης και πώς να τις αξιοποιήσετε για να αποδείξετε την αξία του TikTok στους πελάτες.
  • Εξαιρετικές γλωσσικές δεξιότητες στα Ελληνικά και τα Αγγλικά, τόσο προφορικά όσο και γραπτά.

Η αγγελία κλείνει ως εξής: «Η TikTok δεσμεύεται να δημιουργήσει έναν χώρο όπου οι εργαζόμενοι εκτιμώνται για τις δεξιότητές τους, τις εμπειρίες τους και τις μοναδικές τους απόψεις. Η πλατφόρμα μας συνδέει ανθρώπους από όλο τον κόσμο, όπως και τον χώρο εργασίας μας. Στην TikTok, η αποστολή μας είναι να εμπνεύσουμε τη δημιουργικότητα και να φέρουμε χαρά. Για να επιτύχουμε αυτόν τον στόχο, δεσμευόμαστε να γιορτάζουμε τις ετερόκλητες φωνές μας και να δημιουργούμε ένα περιβάλλον που αντικατοπτρίζει τις πολλές κοινότητες που φτάνουμε. Είμαστε παθιασμένοι γι’ αυτό και ελπίζουμε ότι είστε εξίσου κι εσείς».

Βρες την αγγελία της TikTok εδώ.

Ανακάλυψε χιλιάδες θέσεις εργασίας σε όλη την Ελλάδα μέσω του Neolaia Jobs!

Αναζητάς εργασία πλήρους, μερικής ή εποχιακής απασχόλησης; Ψάχνεις πού θα κάνεις την πρακτική σου, αλλά και το πρώτο πολυαναμενόμενο βήμα στην καριέρα σου;

Μπες σήμερα στο Neolaia Jobs και βρες τη θέση εργασίας που αναζητάς!

Μέσω της ειδικά διαμορφωμένης σελίδα του neolaia.gr για θέσεις εργασίας, μπορείς:

  1. Να κάνεις login ως εργοδότης για να αναρτήσεις την αγγελία εργασίας για την προσφερόμενη ή τις προσφερόμενες θέσεις στην εταιρεία σου.
  2. Να κάνεις login ως υποψήφιος για να αναζητήσεις τις διαθέσιμες θέσεις εργασίας και να κάνεις apply για τη θέση ή τις θέσεις που σε ενδιαφέρουν.

Τσέκαρε εδώ ποιες εταιρείες προσλαμβάνουν υποψηφίους τώρα!

Ανακάλυψε θέσεις εργασίας που σε ενδιαφέρουν από τις top επιχειρήσεις της αγοράς και εξερεύνησε όλες τις διαθέσιμες επιλογές. Βρες την ειδικότητα που σε ενδιαφέρει, συμπλήρωσε την τοποθεσία ή τη λέξη-κλειδί που θες και κάνε «τικ» στις επιλογές «φυσική παρουσία»«Εξ αποστάσεως» ή «Υβριδική εργασία» ανάλογα με αυτό που ψάχνεις.

Κάνε login εδώ για να ενημερώνεσαι με email για νέες θέσεις εργασίας!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Νέα Ιωνία Αττικής

Χωρίς κατηγορία

Πλήρης Απασχόληση

18-01-2024

Ασπρόπυργος

⚽🏀 LIVE SCORES
09 Μαϊ. 2024
Ολυ
22:00
-
Ast
09 Μαϊ. 2024
Ατα
22:00
-
Oly

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

 1