Η Microsoft θέλει να αλλάξει το πληκτρολόγιό σου προσθέτοντάς του κουμπί για τον Copilot
Η πρώτη μεγάλη αλλαγή μετά την προσθήκη του πλήκτρου “Windows”

Το 2024 θα είναι καθώς φαίνεται η χρονιά των AI σε όλες τις πλατφόρμες – χθες γράφαμε για τα επερχόμενα Galaxy S24 που θα είναι τα πρώτα με ενσωματωμένη την AI της Samsung – και αυτό περιλαμβάνει φυσικά τον υπολογιστή σου, αφού η Microsoft είναι από τις πρώτες εταιρείες που ανέβηκαν στο άρμα της τεχνητής νοημοσύνης.

Θέλοντας λοιπόν να κάνει τις AI λειτουργίες των Windows 11 πιο εύκολα και άμεσα προσβάσιμες, η Microsoft θέλει να προσθέσει ένα νέο Copilot κουμπί σε όλα τα πληκτρολόγια των συνεργατών της.

Σύμφωνα με το βίντεο που έδωσε στη δημοσιότητα πρόσθεση της Microsoft είναι το νέο Copilot πλήκτρο να τοποθετηθεί δίπλα από το δεξί Alt, σε όλους τους νέους Windows 11 υπολογιστές, είτε μιλάμε για τα Surface συστήματα της ίδιας της Microsoft είτε για τα Windows 11 laptops των συνεργατών της, προκειμένου ο χρήστης να μπορεί να ενεργοποιεί με τη μία τον AI βοηθό της. Όσο για τις χώρες που ο Copilot δεν είναι ακόμα διαθέσιμος, το εν λόγω πλήκτρο θα ανοίγει εναλλακτικά την αναζήτηση των Windows.

Όπως έγραψε και στο επίσημο blog των Windows ο Yusuf Mehdi, Εκτελεστικός Αντιπρόεδρος και CMO των καταναλωτικών προϊόντων της Microsoft, “η εισαγωγή του πλήκτρου Copilot σηματοδοτεί την πιο σημαντική αλλαγή στα πληκτρολόγια των Windows PC των τελευταίων τριών δεκαετιών. Πιστεύουμε ότι θα βοηθήσει τους ανθρώπους να συμμετέχουν στον AI μετασχηματισμό με μεγαλύτερη ευκολία”.

Για την ώρα η Microsoft δεν έχει ανακοινώσει ποιες εταιρίες θα προσθέσουν το Copilot κουμπί στα προϊόντα τους, διευκρινίζοντας πως οι πρώτες ανακοινώσεις θα γίνουν στην CES 2024, που θα διεξαχθεί την επόμενη εβδομάδα, όπου θα παρουσιαστούν οι πρώτες υλοποιήσεις με τη διαθεσιμότητα των πρώτων Windows συστημάτων με το Copilot πλήκτρο να ξεκινάει στα τέλη Φλεβάρη.

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Επιστήμες

Μερική Απασχόληση

31-01-2024

Ξηροκρηνη

400

Υπηρεσίες ένδυσης και υπόδησης

Όλοι οι τύποι εργασίας

23-01-2024

Αθήνα

⚽🏀 LIVE SCORES
27 Απρ. 2024
Αστ
20:00
-
ΟΦΗ
27 Απρ. 2024
Βόλ
20:00
-
Παν
27 Απρ. 2024
ΠΤΡ
20:15
-
ΛΑΥ
27 Απρ. 2024
ΠΑΟΚ
20:15
-
ΜΑΡ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;