Παναθηναϊκός – ΠΑΣ Γιάννινα Super League: Live Streaming
Δείτε το Παναθηναϊκός – ΠΑΣ Γιάννινα Super League σε Live Streaming απόψε στις 21:00!

Στη Λεωφόρο είναι στραμμένα τα βλέμματα του ποδοσφαιρικού κόσμου. Πρώτη… γεύση από τον Φατίχ Τερίμ, με τον Παναθηναϊκό να υποδέχεται τον ΠΑΣ Γιάννινα για την 16η αγωνιστική της εφετινής Super League (21:00). 

LIVE SCORE ΑΓΩΝΑ ΣΤΟ NEOLAIA.GR:

03 Ιαν. 2024
Παναθηναϊκός
FT
2 - 0
ΠΑΣ Γιάννινα
(Bernard)Fotis Ioannidis
25'
(Filip Mladenovic)Tonny Vilhena
48'
Bernard
Filip Djuricic
61'
Aitor Cantalapiedra
Benjamin Verbic 
62'
Daniel Mancini
Adam Gnezda Cerin
62'
67'
Federico Gino
Benjamin Verbic 
68'
69'
Juan Garro
Kevin Rosero
69'
Pedro Conde 
Claudiu Balan
70'
Jean-Baptiste Leo
Daan Rienstra
79'
Panagiotis Tzimas
Giorgos Pamlidis
Tonny Vilhena
Zeca 
80'
Fotis Ioannidis
Alexander Jeremejeff
86'

Παναθηναϊκός

Η εποχή Φατίχ Τερίμ ξεκινά και επίσημα στον Παναθηναϊκό, με τους «πρασίνους» να θέλουν να μπουν με το δεξί στο 2024. Πρώτο ματς στην άκρη του πάγκου για τον Τούρκο τεχνικό, με το τριφύλλι να αναζητά μονάχα το τρίποντο. Οι γηπεδούχοι προέρχονται από διπλό στο Πανθεσσαλικό και αναζητούν άλλη μια νίκη που θα τους διατηρήσει σε απόσταση βολής από την κορυφή του βαθμολογικού πίνακα. Στη 2η θέση της κατάταξης ο Παναθηναϊκός, έχοντας συγκεντρώσει 34 πόντους μέχρι στιγμής. Στα αγωνιστικά, ο Τούρκος τεχνικός των «πρασίνων» πονοκεφαλιάζει, καθώς τραυματίστηκε ο Σεμπαστιάν Παλάσιος. Παράλληλα, την αποστολή δεν συμπεριλήφθηκε ούτε ο Μπαρτ Σένκεφελντ, αλλά και οι Μάγκνουσον και Πάλμερ-Μπράουν, που συνεχίζουν τη θεραπεία τους. Αναλυτικά η αποστολή του Παναθηναϊκού για την εντός έδρας αναμέτρηση με τον ΠΑΣ Γιάννινα: Λοντίγκιν, Μπρινιόλι, Ξενόπουλος, Βαγιαννίδης, Χουάνκαρ, Ρουμπέν, Ζέκα, Ιωαννίδης, Σπόραρ, Μπερνάρ, Τσέριν, Μαντσίνι, Τσοκάι, Γεντβάι, Αϊτόρ, Μλαντένοβιτς, Κώτσιρας, Γερεμέγεφ, Τζούριτσιτς, Βιλένα, Αράο, Βέρμπιτς, Φικάι.

ΠΑΣ Γιάννινα

Στο αντίπαλο στρατόπεδο, η μέχρι τώρα πορεία του ΠΑΣ Γιάννινα είναι κάτι παραπάνω από αποκαρδιωτική. Η ελεύθερη πτώση των φιλοξενούμενων συνεχίζεται, καθώς αγνοούν τη χαρά της νίκης από την πρώτη αγωνιστική της διοργάνωσης. Στον πάτο του βαθμολογικού πίνακα οι Γιαννιώτες, έχοντας συγκεντρώσει μόλις 9 πόντους μέχρι στιγμής. Όσον αφορά τα αγωνιστικά, ο ΠΑΣ έχει τις απουσίες του για την αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό, αφού εκτός έμειναν οι τιμωρημένοι Εραμούσπε και Παντελάκης, όπως και οι Έφορντ και Μπιλμπάο. Αναλυτικά η αποστολή του ΠΑΣ: Αθανασίου, Μπακαδήμας, Μπάλαν, Μπεγκάλα, Μπορταγκαράι, Κόντε, Γκάρο, Τζίνο, Καραχάλιος, Κιάκος, Κλέιμαν, Λεο, Λιάσος, Λώλης, Παμλίδης, Πανάγου, Ριένστρα, Ροσέρο, Σόρια, Σούλης, Τσαούσης, Τζίμας.

  • ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ – ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ Live Streaming

* Ισχύουν Όροι & προϋποθέσεις |21+

21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα |

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πληροφορική

Πλήρης Απασχόληση

22-01-2024

Αιγάλεω

Πληροφορική

Πλήρης Απασχόληση

05-02-2024

Άγιος Δημήτριος Αττικής

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;