«Μετά τη φωτιά»: Αντιδράσεις για το ξαφνικό κόψιμο της σειράς - Η ανάρτηση της σεναριογράφου
Σοκ έχει προκαλέσει στους τηλεοπτικούς κύκλους η ξαφνική παύση της σειράς του ANT1 «Μετά τη φωτιά» - Οι αντιδράσεις των συντελεστών

Σοκ έχει προκαλέσεις στους τηλεοπτικούς κύκλους, τους τηλεθεατές καθώς και τους ίδιους τους συντελεστές η αιφνιδιαστική διακοπή της σειράς «Μετά τη φωτιά» από τον ΑΝΤ1, μετά από ανακοίνωση του ίδιου του καναλιού ανήμερα της Πρωτοχρονιάς.

Συγκεκριμένα, η ανακοίνωση του σταθμού ανέφερε χαρακτηριστικά:

«Ο ΑΝΤ1 ανακοινώνει τη διακοπή της συνεργασίας του με την εταιρεία παραγωγής Tanweer, για σοβαρούς λόγους που ανάγονται στη διάρρηξη της εμπιστοσύνης του σταθμού προς την εν λόγω εταιρεία. Ως εκ τούτου, η σειρά «Μετά τη φωτιά» παύεται από το πρόγραμμα του ΑΝΤ1»

Η αντίδραση των συντελεστών της σειράς

Η ξαφνική παύση της σειράς, χωρίς να υπάρξει κάποια προηγούμενη προειδοποίηση, αφήνει, στην ουσία όλους τους συντελεστές της σειράς (ηθοποιούς, συνεργείο κλπ) «ξεκρέμαστους», καθώς χάνουν τη δουλειά τους.

Μέσα από αναρτήσεις τους στα social media, εκφράζουν την πικρία τους για το άδοξο τέλος της σειράς.

Η σεναριογράφος της σειράς, Ρένα Ρίγγα, έγραψε χαρακτηριστικά στο Facebook:

«Χρόνια τώρα είχα μια ψευδαίσθηση… Όπως και όλοι στον πλανήτη τηλεόραση… Ότι στήνουμε μια δουλειά και είμαστε all together μια ομάδα που δίνουμε τα πάντα για να πετύχουμε τον σκοπό μας, μια καλή σειρά… Όλοι μαζί, συνεργείο, παραγωγή, σκηνοθετικό, σκηνογράφοι, σενάριο, κανάλι… Ένας για όλους και όλοι για τον ένα… Νόμιζα… Ευτυχώς υπάρχουν και αυτοί που μας προσγειώνουν για να μας πουν ότι όλα αυτά είναι στη φαντασία μας. Μια ψευδαίσθηση… Και να μας φωνάξουν ότι είμαστε αναλώσιμοι… Όποτε εξυπηρετούμε μόνο… Αλλιώς σου πετάμε πρωτοχρονιάτικα μια ανακοίνωση στα media και σου μένει η γιορτινή μπουκιά στο λαιμό… Υπάρχουν και κάποιοι δυσεύρετοι ευαίσθητοι που σε παίρνουν να σου το πουν μαλακά… Σπάνιοι…»

Μία από τις πρωταγωνίστριες της σειράς «Μετά τη φωτιά», η Ντόρα Μακρυγιάννη, σε story που ανάρτησε μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, δήλωσε σοκαρισμένη καθώς δεν γνώριζε πως θα συμβεί κάτι τέτοιο. Όπως έγραψε:

«Το μόνο που έχω να πω για τώρα, είναι πως κανείς μας δεν γνώριζε τίποτα. Και χθες ανήμερα της Πρωτοχρονιάς λάβαμε ένα τηλεφώνημα πως η σειρά σταματάει και τόσος κόσμος μένει ξαφνικά άνεργος. Δεν είχε γίνει νωρίτερα καμία ενημέρωση από κανέναν.

Είναι μεγάλο το σοκ και πραγματικά δεν έχω να σας πω τίποτα παραπάνω προς το παρόν, ούτε για το μέλλον της σειράς. Καλή χρονιά σε όλους, εμάς η χρονιά μας ξεκίνησε με αυτό το τηλεφώνημα»

Ντόρα Μακρυγιάννη

«Μετά τη φωτιά»: Οι αναρτήσεις των υπόλοιπων ηθοποιών

Τα δικά τους μηνύματα έστειλαν και οι υπόλοιποι ηθοποιοί της σειράς «Μετά τη φωτιά» εκφράζοντας την δυσαρέσκειά τους για το ξαφνικό κόψιμό της και ευχαριστώντας το κοινό για την υποστήριξη.

μετά τη φωτά

Μετά τη φωτιά

Δες ακόμα:

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Επιστήμες

Μερική Απασχόληση

31-01-2024

Ξηροκρηνη

400

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

15-02-2024

Νέα Σμύρνη

⚽🏀 LIVE SCORES
30 Απρ. 2024
Μπά
FT
2 - 2
Ρεά
01 Μαϊ. 2024
Μπο
22:00
-
Παρ
01 Μαϊ. 2024
ΦΕΝ
20:45
-
ΜΟΝ
01 Μαϊ. 2024
ΜΠΑ
21:30
-
Ρεάλ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;