Ηλίας Γκότσης: «Έχω μία πικρία από το Survivor - Απογοητεύτηκα από τον τρόπο που έφυγα»
Ο Ηλίας Γκότσης αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στον Ηλία Μπόγδανο και τον Κωνσταντίνο Βασάλο.

Ο Ηλίας Γκότσης παραχώρησε μία συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής «Πάμε Δανάη». Συγκεκριμένα, το πρωί της της Τετάρτης (3/1) ο γυμναστής και πρώην παίκτης του Survivor μίλησε για την προσωπική του ζωή και το ριάλιτι επιβίωσης.

«Όταν ήμουν παιδί, δε μου άρεσαν καθόλου οι κανόνες. Ήμουν πολύ ντροπαλός και δεν προσέγγιζα καθόλου εύκολα τις κοπέλες. Την πρώτη φορά που πήγα να φιλήσω ένα κορίτσι, το είχα κάνει πρόβες όλο το βράδυ και τελικά όταν το αποφάσισα, αυτή γύρισε μάγουλο. Έρωτας είναι αυτό που σε βγάζει έξω από την τροχιά σου, φοβάμαι να εκτροχιαστώ πολύ. Έχω κλάψει σε χωρισμό και ρίχνω τα μούτρα μου. Σύνολο, με τα μέσα και τα έξω, είμαι σε σχέση 4 – 5 χρόνια» είπε αρχικά ο Ηλίας Γκότσης.

«Όταν ήμουν μικρός ήθελα να γίνω ποδοσφαιριστής. Δεν αφήνω τη γυμναστική. Η τηλεόραση είναι ένα σύστημα που δεν είναι εύκολο να σε αφομοιώσει. Έχει πτωτική πορεία γιατί δεν βλέπουμε καινούργια άτομα. Έχει περάσει πολύς καιρός από τότε που περίμενα να με πάρει κάποιος τηλέφωνο, δεν έχω πλέον καμία προσδοκία» πρόσθεσε ο ίδιος.

Όσον αφορά τον Ηλία Μπόγδανο, είπε:

«Με τον Ηλία κάναμε πολύ παρέα μέσα στο παιχνίδι. Ακόμα και αν είχε άδοξο τέλος, δεν είμαι αυτός που θα βγω και θα πω κακή κουβέντα. Ο Τριαντάφυλλος βγαίνει και λέει την άποψή του είτε αρέσει είτε όχι. Όταν έβλεπα το Survivor 1 ο Βασάλος μού άρεσε. Αργότερα που τον γνώρισα, είδα κάτι άλλο. Όσο μεγαλώνω γίνομαι απόλυτος και θέλω όποιος είναι δίπλα μου να είναι 100% σίγουρος».

«Έχω μία πικρία από το Survivor, απογοητεύτηκα από τον τρόπο που έφυγα. Το οικονομικό είναι ισχυρό κίνητρο για να πας, τα χρήματα που δίνουν είναι εξωπραγματικά. Όταν έχεις βιώσει ένα πρόγραμμα είναι σα να βλέπεις ένα θέατρο, γιατί ξέρεις τι γίνεται πίσω από τις κάμερες» κατέληξε ο Ηλίας Γκότσης.

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Μεταφορές

Πλήρης Απασχόληση

22-01-2024

Μαρούσι

800

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

08-01-2024

Μαρούσι

⚽🏀 LIVE SCORES
02 Μαϊ. 2024
Ast
22:00
-
Ολυ
02 Μαϊ. 2024
Oly
22:00
-
Ατα
02 Μαϊ. 2024
ΟΣΦΠ
19:45
-
BARC
02 Μαϊ. 2024
ΜΑΚ
21:45
-
ΠΑΟ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;