ΑΕΚ – Βόλος Super League: Live Streaming
Δείτε το ΑΕΚ - ΒΟΛΟΣ σε Live Streaming ΕΔΩ!

Με εντός έδρας αναμέτρηση κάνει ποδαρικό στο 2024 η ΑΕΚ. Η Ενωση του Ματίας Αλμέιδα φιλοξενεί τον Βόλο στην κεκλεισμένων των θυρών Opap Arena για την 16η αγωνιστική της εφετινής Super League (19:00).

LIVE SCORE ΑΓΩΝΑ ΣΤΟ NEOLAIA.GR:

03 Ιαν. 2024
ΑΕΚ
FT
3 - 0
Βόλος
15'
Nikolai Alho
Levi García
32'
Damian Szymanski
35'
39'
Fotis Kitsos
Nikolai Alho
41'
Maximiliano Comba
45'
Kyriakos Aslanidis
(Ύπο εξέτεση)Mijat Gacinovic
49'
(Πέναλτι)Levi García
51'
Lazaros Rota 
62'
Niclas Eliasson
Nordin Amrabat
63'
Steven Zuber
Petros Mantalos
63'
66'
Georgios Mygas
70'
Dimitrios Metaxas
Juan Manuel García
70'
Facundo Bertoglio
Maximiliano Comba
70'
Antonio Luna
Georgios Mygas
(Damian Szymanski)Nordin Amrabat
73'
Lazaros Rota 
Rodolfo Pizarro
75'
Levi García
Ezequiel Ponce
75'
Damian Szymanski
Jens Jönsson
75'
81'
Milos Deletic
83'
Konstantinos Karagiannis
Panagiotis Moraitis

ΑΕΚ

Στένεψαν τα περιθώρια για την ΑΕΚ, που δεν θέλει ούτε να σκέφτεται νέα βαθμολογική απώλεια στο εφετινό πρωτάθλημα. Το τέλος του 2023 άφησε στους «κιτρινόμαυρους» γλυκόπικρη γεύση, καθώς μέτρησαν back to back γκέλες σε Αγρίνιο και Σέρρες. Δύο απίθανες… αυτοκτονίες από την Ενωση, που δεν κατάφερε να νικήσει ούτε τον Παναιτωλικό, αλλά και ούτε τον Πανσερραϊκό. Πολλά τα στραβοπατήματα για τον Δικέφαλο, με τα περιθώρια να έχουν ήδη στενέψει. Στην 3η θέση του βαθμολογικού πίνακα της Super League η ΑΕΚ, με 32 πόντους σε 15 αγωνιστικές. Χαμογελά ο Ματίας Αλμέιδα, καθώς βλέπει το ιατρικό του δελτίο να αδειάζει σιγά-σιγά. Συγκεκριμένα, σταδιακά επανεντάχθηκαν οι Άμραμπατ, Πινέδα, Πισάρο, Κάλενς, Στάνκοβιτς, Πόνσε και Γιόνσον. Παράλληλα, σε φάση επιστροφής βρίσκεται και ο Πάολο Φερνάντες. Με τον Ισπανό άσο να παραμένει στα πιτς τους τελευταίους μήνες, μετά και τη ρήξη αχιλλείου τένοντα. Βέβαια, η Ενωση θα έχει και αρκετές απουσίες, με τους Μουκουντί, Χατζισαφί, Μοχαμάντι  και Αραούχο να βρίσκονται δεδομένα εκτός. «Έπειτα από 1,5 χρόνο που είμαστε μαζί, φαίνεται ότι η ομάδα έχει έναν συγκεκριμένο τρόπο που παίζει. Άλλες φορές μπορεί το παιχνίδι να βγαίνει καλύτερα, κάποιες άλλες μπορεί να κάνουμε λάθη. Αλλά η ιδέα και ο τρόπος που σκεφτόμαστε για να σεβόμαστε αυτή τη φανέλα είναι ακριβώς ο ίδιος. Έχουμε ακριβώς την ίδια δέσμευση, τον ίδιο σεβασμό για τον κάθε αντίπαλο που αντιμετωπίζουμε. Και την ίδια όρεξη να θέλουμε να κερδίσουμε. Είναι ποδόσφαιρο. Όπως όλα τα παιχνίδια, είναι δύσκολο. Όλες οι ομάδες παίζουν πάντα απέναντι στον τελευταίο πρωταθλητή, έχοντας ένα έξτρα κίνητρο. Εμείς τους σεβόμαστε. Προσπαθούμε να τους αναλύσουμε και να βρούμε τα δυνατά και αδύνατά τους σημεία. Θα είναι ένα δύσκολο ματς, όπως όλα, η αλήθεια είναι ότι η ομάδα έχει δουλέψει καλά αυτές τις μέρες», τόνισε ο Ματίας Αλμέιδα για το σημερινό παιχνίδι με τον Βόλο. 

Βόλος

Πάμε και στον Βόλο, ο οποίος έριξε αυλαία στο 2023 με εντός έδρας ήττα από τον Παναθηναϊκό. Η ομάδα του Ανχελ Λόπεθ παραδόθηκε στις ορέξεις των «πρασίνων» και μετά από 15 αγωνιστικές βρίσκεται στην 10η θέση του βαθμολογικού πίνακα της Super League με 14 πόντους. Με τρεις απουσίες θα παραταχθούν οι φιλοξενούμενοι στον αγώνα της Opap Arena, με τον κόουτς του Βόλου να μην υπολογίζει στον τιμωρήμενο Καλογερόπουλο αλλά και στους Τσοκάνη και Γκλάβτσιτς.

  • ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΑΕΚ – ΒΟΛΟΣ ΣΕ Live Streaming ΕΔΩ

* Ισχύουν Όροι & προϋποθέσεις |21+

21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα |

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπηρεσίες Εστίασης

Πλήρης Απασχόληση

11-03-2024

Βουλιαγμένη Αττικής

950

Υπηρεσίες ένδυσης και υπόδησης

Όλοι οι τύποι εργασίας

23-01-2024

Αθήνα

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;