Χρήστος Σπανός: «Ο Γιάννης Μπέζος μας έμαθε να παίζουμε κωμωδία»
Ο Χρήστος Σπανός μίλησε για την κόρη του, τη στήριξη του Γιάννη Μπέζου στις αρχές της καριέρας του και τη σχέση με την επί 22 χρόνια σύζυγό του.

Το πρωί της Τρίτης (2/1) ο Χρήστος Σπανός, ο οποίος αυτό το διάστημα πρωταγωνιστεί στη μαύρη κωμωδία «ΕΓΩ ΕΓΩ… ΚΙ ΕΓΩ» παραχώρησε μία ενδιαφέρουσα συνέντευξη. Η κάμερα του «Breakfast@star» συνάντησε τον αγαπημένο ηθοποιό στο θέατρο Αλάμπρα με τον ίδιο να σχολιάζει μεταξύ άλλων τον ρόλο του Ερμή στην κωμωδία «Άκρως Οικογενειακόν».

Ο Χρήστος Σπανός παραδέχτηκε ότι ο κόσμος τον έχει ταυτίσει τόσο πολύ με τον ρόλο που ενσάρκωνε στο «Άκρως Οικογενειακόν» που τον φωνάζουν «Ερμή» στον δρόμο.

«Στον δρόμο με φωνάζουν ακόμα Ερμή. Δεν περίμενα ότι θα γινόταν διαχρονικό. Από τα γυρίσματα του “Άκρως οικογενειακόν” μού έμεινε ότι τα παιδιά στις κάμερες γελούσαν και μας έδιναν χαρά», είπε αρχικά ο ηθοποιός και πρόσθεσε:

«Ο Γιάννης Μπέζος μας πήρε από το χέρι και μας έμαθε να παίζουμε κωμωδία. Είναι δοτικός και είναι χαρά να δουλεύεις μαζί του. Θα είναι για πάντα ο “πατέρας” μου. Μετά τη σειρά τον έπαιρνα τηλέφωνο για συμβουλές».

Στη συνέχεια ο Χρήστος Σπανός, ο οποίος είναι παντρεμένος από το 2002 με τη Μελίνα Παιονίδου, μίλησε για τη σχέση με την κόρη του Μαρία, η οποία κάνει τα πρώτα της βήματα στη μουσική, ενώ πρόσφατα ολοκλήρωσε τις σπουδές της στην υποκριτική.

«Η κόρη μου είναι τραγουδίστρια και φέτος τελείωσε τις σπουδές της στην υποκριτική. Δεν έχουμε παίξει μαζί θέατρο, αλλά θα ήθελα», αποκάλυψε ο ηθοποιός.

«Με τη γυναίκα μου περνάμε χρόνο χωριστά. Κάνουμε μόνοι μας ταξίδια. Δεν είμαστε ο ένας πάνω στον άλλο», δήλωσε στη συνέχεια για τη σχέση του με την επί 22 χρόνια σύζυγό του.

Τέλος, ο ηθοποιός μίλησε για τα χειρότερα Χριστούγεννα που έχει κάνει. Πρόκειται για τα Χριστούγεννα που πέρασε πριν από τρία χρόνια, όταν και έχασε τον πατέρα του.

«Όταν έφυγε ένιωσα ότι εμείς είμαστε η επόμενη γενιά που είναι πιο κοντά στον θάνατο κι αυτό με σόκαρε», εξομολογήθηκε ο ηθοποιός στον δημοσιογράφο Κωνσταντίνο Ντάφλο.

 

 

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Επιστήμες

Μερική Απασχόληση

31-01-2024

Ξηροκρηνη

400

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Νέα Ιωνία Αττικής

⚽🏀 LIVE SCORES
01 Μαϊ. 2024
Μπο
FT
1 - 0
Παρ
02 Μαϊ. 2024
Ast
22:00
-
Ολυ
01 Μαϊ. 2024
ΜΠΑ
ΤΕΛ
98 - 102
Ρεάλ
02 Μαϊ. 2024
ΟΣΦΠ
19:45
-
BARC

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;