Ετήσιες προβλέψεις ζωδίων 2024: Πως θα περάσει τη νέα χρονιά ο Λέων;
Ετήσιες προβλέψεις ζωδίων 2024: Η καινούρια χρονιά θα φέρει αλλαγές!

Ετήσιες προβλέψεις ζωδίων 2024 

Από τη Λίλιαν Σίμου και το astrolife.gr

Αγαπητοί Λέοντες, μία ενδιαφέρουσα χρονιά για σας για την αναγνώριση των προσπαθειών σας. Κάποιες συνθήκες δεν ευνόησαν να έχετε τις ευκαιρίες που σας αναλογούσαν την προηγούμενη χρονιά. Ή είχατε ευκαιρίες σε διακοπτόμενη ροή κατά διαστήματα. Αν και κάποιους μήνες θα νιώθετε πως δράτε σε συγκεκριμένο κλειστό πλαίσιο, τα αποτελέσματα θα σας ικανοποιήσουν (εφ’ όσον ξεδιπλώσετε τα ταλέντα σας).

Αρκετά κουραστική η αναμονή, ουσιαστική δε, για μακροπρόθεσμα σχέδια. Διότι δόθηκε ο χρόνος να μελετήσετε περισσότερο τα γεγονότα ή τις συνεργασίες σας.

Από τους καλοκαιρινούς μήνες του 2023, υπήρξαν σημαντικές συνειδητοποιήσεις. Αφορούσαν την αισθητική σας, την ποιότητα, την προβολή, την εικόνα σας και την αυτοεκτίμησή σας. Κατά συνέπεια, θα ήταν σημαντικό να θυμόσαστε όσα αποκομίσατε ως τις αρχές του φθινοπώρου του προηγούμενου έτους. Παρά τις όποιες αντιξοότητες, υπήρξαν και ευχάριστες αποκαλύψεις ή τουλάχιστον πολύτιμες αποκαλύψεις.  Αυτό θα είναι πλέον το εφόδιό σας για το 2024.

Θα έχετε πρωτοβουλίες, ευκαιρίες και κυρίως δημιουργική έμπνευση, χαρά και ικανοποίηση που θα αποτελέσουν η «ταυτότητά σας» για να αναγνωριστείτε ως προσωπικότητα, στην εργασία και στην κοινωνική σας ζωή. Θα σας παρέχονται δυνατότητες για πολλά θέματα που εμπνέουν και συγκινούν.

Ο Δίας, πλανήτης ευκαιριών και ανάπτυξης, στον Ταύρο ως το τέλος της Άνοιξης, υποστηρίζει τη δυνατότητα να κορυφώσετε τις προσπάθειες, στοχεύοντας σε μία ικανοποίηση ξεχωριστή για σας, λαμπερή και προσοδοφόρα.

Κέρδη, οφέλη που ίσως δεν ολοκληρώθηκαν κατά τη διάρκεια του 2023, θα είναι τώρα στην πρώτη γραμμή ενδιαφέροντος για σας.

Στη συνέχεια, από το καλοκαίρι και μετά, θα είστε περισσότερο ευέλικτοι, με ιδέες, έμπνευση, κοινωνική ζωή, γνωριμίες και επαφές. Αν σας ενδιαφέρει να εκπλήξετε και να εντυπωσιάσετε σε ένα συλλογικό χώρο ή στις παρέες σας, θα είναι πολύ εύκολο για σας. Θα αρέσετε με το χιούμορ, τα ταλέντα σας, την παρουσία σας και δεν αποκλείεται να ασχοληθείτε με ένα κοινωνικό έργο, όπου θα είστε πρωταγωνιστές, πιθανόν

Ο Κρόνος, ο δεύτερος δάσκαλος του ζωδιακού, είναι ο κριτής του έργου μας και η σοφία της εμπειρίας.  Βρίσκεται στο ζώδιο των Ιχθύων ως το 2025. Υποστηρίζει ένα άνοιγμα ψυχής.  Ίσως νιώσετε περισσότερη εσωστρέφεια, με στόχο να κατανοήσετε τον ψυχισμό, τις βαθύτερες ανάγκες, φοβίες και αγωνίες. Ταυτόχρονα όμως, θα υλοποιηθούν κρυφοί πόθοι και δεν αποκλείεται μία σημαντική επένδυση, συναισθηματική ή υλική. Θα μάθετε να αντιμετωπίζετε με μεγαλύτερη στωικότητα και σθένος τις δυσκολίες.

Ο Ουρανός κινείται  στον Ταύρο. Αλλαγή και ανατροπή σημαντική για τους κοινωνικούς σας στόχους. Αυτή την εποχή,   θα σας  βοηθήσει να κάνετε «τη διαφορά» και να εμπνευστείτε καινοτόμες ιδέες και προοπτικές για τα όνειρά σας.

Αλλαγές στον κοινωνικό σας κύκλο, νέες γνωριμίες προφανώς και κάποιες ακόμη ανατροπές, θα είναι πρόκληση για σας. Μπορείτε να καινοτομήσετε, να αλλάξετε επάγγελμα και προοπτικές, να ασχοληθείτε με τα κοινά και με κάτι που αφορά ένα συλλογικό έργο.

Αποφεύγετε κάθε σύγκρουση με ιδιοτελή κίνητρα.

Το 2012, ο Ποσειδώνας ξεκίνησε το πολυετές ταξίδι του στους Ιχθύες.  Έκανε ένα σημαντική κίνηση προς τον τομέα των οικονομικών σας και της ψυχικής υγείας. Κατάλληλη περίοδος για πολλούς από εσάς να ανακαλύψετε μέσω της έμπνευσης τον βαθύτερο εαυτό σας και τις ανάγκες σας, όπως και να κάνετε μία ενδοσκόπηση.

Σε θέματα που άπτονται του ψυχισμού, θα είστε περισσότερο ευαίσθητοι, ευάλωτοι ή δεκτικοί. Η φαντασία θα μπλέκει με την πραγματικότητα και μπορεί τελικά να μην είστε τόσο αντικειμενικοί σε θέματα πρακτικά.

Αν ασχολείστε με την Τέχνη, σίγουρα η περίοδος αυτή θα σας ευνοήσει.

Ο Πλούτωνας, είναι ο σημαντικός πλανήτης των ριζικών αλλαγών και της προσωπικής ενδυνάμωσης, αφού μεταμορφώνει την ύπαρξή μας. Η πορεία του είναι αργή, με  ανατροπές αλλά αλλάζει ό,τι είναι σαθρό και φθαρμένο. Ως τώρα, δοκιμάστηκαν οι αντοχές και η αυτοκυριαρχία σας. Με υπομονή και συγκροτημένο προγραμματισμό, θα έχετε πολλά δώρα και κυρίως αναγνώριση των μόχθων των προηγουμένων ετών.

Θα βρίσκεται στο απέναντι ζώδιο, τον Υδροχόο, από την 22α Ιανουαρίου και θα σας συνοδεύει για είκοσι περίπου χρόνια (εκτός από ένα σύντομο διάλειμμα).

Αλλάζετε τρόπο προσέλκυσης συνεργασιών και προσωπικών σχέσεων, αντανακλά κάθε γνωριμία σε δικές σας πτυχές και διακρίνετε περισσότερο πλέον την ποιότητα και την χρησιμότητα όσων συναναστρέφεστε. Θα είστε σταθεροί και απόλυτοι συχνά, αλλά θα υπάρχουν στο εξής εκλεκτοί και ξεχωριστοί άνθρωποι ως συνοδοιπόροι.

Ο Χείρωνας είναι στον Κριό, επομένως δυναμικά θα ακολουθήσετε αυτό που ταιριάζει περισσότερο με το πνεύμα σας και με την εξελικτική σας πορεία. Μία νέα αρχή, με νέους ορίζοντες είναι το καλύτερο για σας!

Θεραπεύσατε αδυναμίες, ατολμία, ανασταλτική διάθεση. Πολλά θα διορθωθούν με σοφία και γνώση. Είναι ο πνευματικός σας οδηγός και θα έχετε λύσεις που θα σας απεγκλωβίζουν από όσα σας ταλαιπωρούν.

Οι Δεσμοί της Σελήνης, είναι ένα καρμικό σύμβολο της διαδρομής της ψυχής.  Συντονίζεστε λοιπόν φέτος με το καρμικό σας μονοπάτι και θα πάρετε πρωτοβουλίες, αφήνοντας κατά μέρος τις υποχωρήσεις που καθυστερούν το έργο σας. Με νέα σπίθα στις απόψεις και στις επιλογές, θα είναι πιο εύκολο να συντονιστείτε αρμονικότερα με την προσωπική σας αποστολή. Μία ξεχωριστή ευκαιρία για σας, έχει ήδη ξεκινήσει!

Οι εκλείψεις  του έτους σας αφορούν ιδιαίτερα. Διευκολύνουν την ευρύτητα σε πνεύμα, επιλογές, γνωριμίες. Οι προοπτικές είναι δρόμος γνώσης και αυτοπραγμάτωσης. Ανοιχτοί στο ξένο και στο διαφορετικό, θα εμπλουτίσετε τη ζωή σας κάνοντας τομές σε ό,τι δεν σας ταιριάζει.

Τα φαινόμενα αυτά, θα περιγραφούν την κατάλληλη εποχή. Οι χρονικές περίοδοι που θα σας απασχολήσουν,  είναι ο Μάρτιος, ο Απρίλιος, ο Σεπτέμβριος και ο Οκτώβριος.

Προστατευτικός λίθος του Λέοντα,  «Μάτι της τίγρης»

Κάθε βήμα στην ενσάρκωση είναι ένα δύσκολο έργο που ενίοτε μοιάζει με άθλο. Στην δική σας περίπτωση, ως Λέων, ο άθλος που αντιστοιχεί στην αλληγορία του μυθικού ήρωα Ηρακλή, είναι «Το λιοντάρι της Νεμέας».

Τσέκαρε και εδώ:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πληροφορική

Πρακτική Άσκηση

05-02-2024

Άγιος Δημήτριος Αττικής

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Νέα Ιωνία Αττικής

⚽🏀 LIVE SCORES
02 Μαϊ. 2024
Ast
22:00
-
Ολυ
02 Μαϊ. 2024
Oly
22:00
-
Ατα
02 Μαϊ. 2024
ΟΣΦΠ
19:45
-
BARC
02 Μαϊ. 2024
ΜΑΚ
21:45
-
ΠΑΟ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;