Έλεν Πομπέο: Επιστρέφει για την 20η σεζόν του Grey's Anatomy
Η πρεμιέρα της νέας σεζόν έχει προγραμματιστεί για τις 14 Μαρτίου

Μετά την αποχώρησή της από τη σειρά έπειτα από 18 κύκλους, η Έλεν Πομπέο επιστρέφει για την 20η σεζόν του Grey’s Anatomy.

Η νέα σεζόν του Grey’s Anatomy θα κάνει πρεμιέρα στις 14 Μαρτίου του 2024 στο ABC και στο τρέιλερ του 20ου κύκλου διακρίνεται η Έλεν Πομπέο να ρωτάει ως Meredith «Πόσο καιρό πρέπει να περιμένω;». Η σκηνή αμέσως αλλάζει και μπαίνει το πλάνο των ειδικευόμενων χειρουργών που ετοιμάζονται για μια νέα μέρα. «Τι περιμένεις; Πάμε», της φωνάζει η τηλεοπτική Miranda Bailey.

Το τρέιλερ συνεχίζει από εκεί που σταμάτησε η 19η σεζόν και δίνει μια εικόνα από τα γεγονότα που άφησαν τους θεατές να αναρωτιούνται για την τύχη των αγαπημένων τους χαρακτήρων στο περσινό φινάλε της σεζόν. Η Jo Wilson και ο Atticus Lincoln ή αλλιώς Link έχουν ένα ειδύλλιο που ξεκινά, ο Richard Webber παλεύει με τη νηφαλιότητά του και η Simone Griffith λέει στον Lucas Adams ότι «πρέπει να μιλήσουν» μετά από ό,τι συνέβη μεταξύ τους.

Το Grey’s Anatomy θα έχει σημαντικές αλλαγές. Η 20η σεζόν θα είναι η πρώτη που δεν θα περιλαμβάνει την Έλεν Πομπέο ως μόνιμο μέλος της σειράς. Η ηθοποιός είχε ήδη μειωμένο ρόλο στη 19η σεζόν, αλλά θα παραμείνει ως εκτελεστική παραγωγός της σειράς εκτός από το ότι ακούγεται στη αρχή και το τέλος κάθε επεισοδίου.

Η Έλεν Πομπέο, δεν είναι η μόνη που θα λείψει από τους θαυμαστές στην επόμενη σεζόν. Τον Μάρτιο, η Kelly McCreary, η οποία ανέλαβε τον ρόλο της ετεροθαλούς αδελφής της Meredith, Maggie Pierce, ανακοίνωσε την αποχώρησή της από το Grey’s Anatomy, αφού έγινε βασικό μέλος της σειράς στην 11η σεζόν.

Πηγή: People

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υγεία

Πρακτική Άσκηση

05-02-2024

Οια

Παραγωγή

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Κηφισιά

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;