Ιχθύς: Ετήσιες προβλέψεις 2024 - Εκμεταλλευτείτε τις θετικές προδιαγραφές
Ετήσιες προβλέψεις 2024 - Ιχθύς: Τι θα φέρει η νέα χρονιά στην προσωπική, επαγγελματική ζωή και στην υγεία σας - Αναλυτικές προβλέψεις για το ζώδιο του Ιχθύ!

Ετήσιες προβλέψεις 2024 για τους Ιχθείς – Από τη Λίλιαν Σίμου

Το 2023 υπήρξε μία σπίθα δημιουργίας. Αναζητήσατε αυτό που αξίζει στη ζωή σας και προφανώς ανακτήσατε το σθένος να το διεκδικήσετε.

Ίσως ήρθε η στιγμή να βασιστείτε στην τόλμη και την αποφασιστικότητα, αφήνοντας πλέον πίσω τους δισταγμούς. Θα είναι εύκολο να ξεπεράσετε την ρομαντική σας πλευρά, για να κάνετε ένα έργο πρακτικό, υλοποιώντας τα όνειρά σας και τα ιδεώδη που σας παρακινούν. Η έμπνευση δεν σταματά, αλλά η υλοποίηση πλέον είναι γεγονός, κατά το μεγαλύτερο μέρος του νέου χρόνου.

Ας ακολουθήσουμε την πορεία των άστρων για σας, λοιπόν…

Ο Δίας, παραδοσιακός σας κυβερνήτης, βρίσκεται στον Ταύρο, ένα ζώδιο που θα στηρίξει τον σπόρο της δημιουργίας ή των κατακτήσεων. Αναπτύσσετε πρακτικές που θα φέρουν δώρα χαράς, ανάτασης, προόδου και εξέλιξης. Σας περιμένουν καρποί της προσπάθειας μέσα στο τρέχον έτος ως τα τέλη Μαΐου.

Από το καλοκαίρι και μετά, θα χρειαστεί να θέσετε όρια και έλεγχο στην πληθωρικότητα και τη διάσπαση σε πολλά θέματα και ενδιαφέροντα. Πολλά και περιττά, θα εμποδίσουν ή θα καθυστερήσουν την πρόοδό σας.

 Ο Ποσειδώνας είναι ο δεύτερος κυβερνήτης σας. Είναι ο πλανήτης του ονείρου, των ιδανικών και της πνευματικής ανάτασης. Το 2012, ο Ποσειδώνας έκανε μια σημαντική κίνηση και εισήλθε στο ζώδιό σας, το οποίο κυβερνά (και παραμένει για  14 χρόνια). Κατάλληλη περίοδος για πολλούς από εσάς είναι να ανακαλύψετε την προσωπική δημιουργικότητα, το ταλέντο και την έμπνευση. Η διαίσθηση, η καλλιτεχνική έκφραση, είναι συχνά στο προσκήνιο και στηρίζουν την φύση του ζωδίου σας.

Εκμεταλλευτείτε τις θετικές προδιαγραφές, ανάλογα με το ατομικό σας ωροσκόπιο.

Ο Κρόνος ως και το 2025, θα υπογραμμίσει την ανάγκη υλοποίησης κάποιων οραμάτων σας. Θα αποκρυσταλλώσετε σε γνώση και αντίληψη και θα είστε περισσότερο σοβαροί, συγκροτημένοι και αποφασιστικοί. Ειδικά το θέμα της αποφασιστικότητας σας ενδιαφέρει άμεσα, αφού είστε συχνά υποχωρητικοί, διστακτικοί ή αναβλητικοί. Τώρα πλέον θα αντιληφθείτε πως δεν υπάρχει χρόνος για χάσιμο… Θα πρέπει να πάρετε ώριμες αποφάσεις και να κάνετε επιλογές που σας προσφέρουν μακροχρόνια οφέλη.

Η εμπειρία και η γνώση είναι ένα βαθύ ξεκαθάρισμα σε ιδέες, απόψεις, εκτιμήσεις και φιλοσοφία στη ζωή σας. Η φιλοσοφική προσέγγιση είναι πλέον αρκετά πιο κατανοητή, αφού αναλαμβάνετε την ευθύνη συγκεκριμένων πράξεων ή κάποιας αμέλειας. Η διδασκαλία που παίρνετε, είναι ουσιαστικής σημασίας. Μην σπαταλήσετε χρόνο σε ασχολίες που δεν σας τιμούν ή δεν έχουν νόημα και ουσία.

Ο Κρόνος είναι ο μεγάλος δάσκαλος και κριτής του έργου μας.  Από την Άνοιξη του 2023 εισήλθε στο ζώδιό σας και θα παραμείνει ως και το 2025. Ενδιαφέρουσα περίοδος κατά την οποία θα νιώσετε ότι η ζωή σας επιφυλάσσει δώρα, καθώς θα είστε συγκροτημένοι, αξιολογώντας σωστά τις προοπτικές που ανοίγονται, ή τα όνειρά σας.

 Ο Ουρανός, πλανήτης των αλλαγών, βρίσκεται στον Ταύρο και προβάλλοντας την ανάγκη να γίνετε περισσότερο πρακτικοί, γήινοι και απτοί.

Θα διατηρήσετε την αισθητική σας αντίληψη, αλλά με πιο άμεσο τρόπο. Η θέση αυτή θα είναι θετική, θα σας φέρει περισσότερη συνειδητοποίηση σε πρακτικά ζητήματα και πιθανόν να σας βοηθήσει στην γείωση που χρειάζεστε για να υλοποιήσετε τα όνειρά σας, τα επόμενα χρόνια. Η σκέψη αλλάζει και προσαρμόζεται στην ανάγκη για απόλαυση της καθημερινότητάς σας, με όμορφες εικόνες και ιδέες.

Σ’ αυτή την αλλαγή, θα λύσετε κάποιες εκκρεμότητες των προηγουμένων ετών, σε αξίες και σε εκτιμήσεις. Ό,τι πλέον δεν είναι απαραίτητο ή σημαντικό, θα απομακρυνθεί. Ίσως πρέπει να επιλύσετε και κάποιες πρακτικές ανάγκες.

Την Άνοιξη του 2024, θα συμπορευτεί με τον Δία και θα ενδυναμώσει το μήνυμά του.

Ο Πλούτωνας, οδηγεί την σκέψη σε διαφορετικές διαδρομές  και είναι ο μεγάλος μεταμορφωτής.

Ο Πλούτωνας είναι πλέον για μία εικοσαετία στον Υδροχόο (εκτός από ένα σύντομο διάλειμμα). Αυτά τα χρόνια, θα νιώθετε την ανάγκη να ανακαλύψετε τον βαθύτερο εαυτό σας.

Δεν θα συμβούν σε όλους άμεσα ιδιαίτερες εξελίξεις, καθώς αυτές πρέπει να τις περιμένετε σύμφωνα με τα ατομικά σας στοιχεία.

Η συνέπεια, η σοβαρότητα, η εντιμότητα, είναι στοιχεία που έχουν βαρύτητα. Αν φερθείτε με αντίθετο τρόπο, μπορεί να εκτεθείτε ανεπανόρθωτα και το μυστικό σας να κοινοποιηθεί.

Σε μεταφυσικές αναζητήσεις, θα μπορέσετε να έχετε πρόοδο. Έμπνευση και δημιουργικές λαμπερές στιγμές, θα σας αποκαλύψουν γνώσεις και ψυχικές ικανότητες, ανοίγοντας δρόμους εσωτερικής εξέλιξης.  

Ο Χείρωνας μετά από μισό αιώνα, βρέθηκε ξανά στην αρχή του Κριού, δίνοντας το έναυσμα για μία νέα πορεία δράσης στη ζωή μας και στα κοινωνικά δρώμενα ευρύτερα. Σας υπογραμμίζει πως δεν μπορείτε να παραμένετε αδρανείς και αβέβαιοι, ή αναποφάσιστοι. Μετά τις απώλειες στα οικονομικά, τα τελευταία χρόνια της οικονομικής κρίσης, ίσως νιώσατε μία παραίτηση… Όμως πρέπει να αναλάβετε ξανά δράση και να ξεκινήσετε ένα νέο κύκλο προσπαθειών.

Η καρμική διαδρομή με βάση τους Δεσμούς της Σελήνης, προσφέρει συνειδητοποιήσεις στο προσωπικό μας μονοπάτι. Αυτή τη χρονιά, απαιτείται να είστε περισσότερο επικεντρωμένοι σε αξίες βαθιές και ουσιαστικές. Θα πρέπει να επανεκτιμήσετε την αγάπη, τους ανθρώπους που αξίζουν, τα κεκτημένα σας.

Τολμηροί και αποφασιστικοί, θα πρέπει να πάρετε ουσιαστικές αποφάσεις.

Στις εκλείψεις του έτους, θα κριθούν θέματα που αφορούν τις αξίες. Με στόχο την πλήρη αλλαγή και μεταστροφή, προς προσεγγίσεις απτές και περισσότερο κατανοητές, που θα απομακρύνουν ό,τι περιορίζει την αίσθηση της ασφάλειας και της απολαβής.

Στην ουσία προετοιμάζουν το έδαφος προκειμένου να ξεκινήσει μία πιο αποφασιστική περίοδος στη ζωή σας.

Σας αγγίζουν τον Μάρτιο, τον Απρίλιο, τον  Σεπτέμβριο και τον Οκτώβριο. Οι εκλείψεις του έτους θα αναλυθούν λεπτομερώς την ανάλογη εποχή.

Προστατευτικός λίθος των Ιχθύων: Αμέθυστος

Κάθε βήμα στην ενσάρκωση είναι ένα δύσκολο έργο που ενίοτε μοιάζει με άθλο. Στην δική σας περίπτωση, ως Ιχθείς, ο άθλος που αντιστοιχεί στην αλληγορία του μυθικού ήρωα Ηρακλή, είναι «Τα κόκκινα βόδια του Γηρυόνη».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υγεία

Πρακτική Άσκηση

05-02-2024

Οια

Αγροτικά

Πλήρης Απασχόληση

24-01-2024

Ηρακλειο Κρητης

⚽🏀 LIVE SCORES
02 Μαϊ. 2024
Ast
22:00
-
Ολυ
02 Μαϊ. 2024
Oly
22:00
-
Ατα
02 Μαϊ. 2024
ΟΣΦΠ
19:45
-
BARC
02 Μαϊ. 2024
ΜΑΚ
21:45
-
ΠΑΟ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;