Δανάη Παππά: «Όταν πήγα και με είδε ο σκηνοθέτης, μου είπε
Δανάη Παππά: «Έχει φανεί ότι η Εύα θα κλέψει την καρδιά του Γιώργου, υπάρχει ένα ξεκάθαρο μπλέξιμο μεταξύ τους»

Η Δανάη Παππά έδωσε συνέντευξη και μίλησε για την πορεία της στην υποκριτική, αλλά και τον ρόλο της «Θοδώρας» στον «Σασμό».

Η ηθοποιός βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Happy Day» και μίλησε για το κάστινγκ που έγινε για τη σειρά.

«Αυτό το κάστινγκ που έγινε αρχικά για τον Σασμό ήταν κάπως μαγικό. Δέσαμε όλοι πάρα πολύ. Εγώ αρχικά, είχα κάνει κάστινγκ για τον ρόλο της Τζένης. Όταν πήγα και με είδε ο σκηνοθέτης, μου είπε “εσύ είσαι η Θοδώρα”. Είχα διαβάσει το βιβλίο, αλλά δεν ήξερα πως θα εξελιχθεί ο ρόλος. Τελικά, έκανα κάστινγκ και για τους δυο ρόλους και ήμουν η Θοδώρα. Σε αυτό το κάστινγκ όλοι οι ηθοποιοί πήραν ρόλους κομμένους και ραμμένους για αυτούς», είπε χαρακτηριστικά.

Στη συνέχεια, μίλησε για τις εξελίξεις στη δραματική σειρά του Alpha. «Έχει φανεί ότι η Εύα θα κλέψει την καρδιά του Γιώργου, υπάρχει ένα ξεκάθαρο μπλέξιμο μεταξύ τους. Αυτό το μπλέξιμο δεν είναι ξεκάθαρο για ποιους λόγους γίνεται. Δηλαδή η Εύα τελικά, τον θέλει πραγματικά τον Γιώργο ή θέλει να εκμαιεύσει κάτι από αυτόν; Δεν είναι όλα ξεκάθαρα. Από την άλλη ο Γιώργος έχει συναισθήματα ή το κάνει λόγω Θοδώρας;», ανέφερε.

Όσο για την ταλαιπωρία που έχει βιώσει η «Θοδώρα» στην προσπάθειά της να γίνει μητέρα, δήλωσε: «Το κομμάτι αν θα γίνει τελικά, μητέρα η Θοδώρα είναι δύσκολο για εμένα. Ως Δανάη δεν συμφωνώ με το σκεπτικό που έχω ως Θοδώρα, είναι εμμονικό και θέλω να δείξω ότι δεν είναι σωστό να γίνεται στην πραγματική ζωή».

Τέλος, αναφέρθηκε στον Βασίλη Μπισμπίκη: «Είναι φανταστικός. Όταν ήρθε στη σειρά, συστήθηκε με όλους. Είναι πάρα πολύ ευχάριστος. Δεν έχει ύφος».

 

 

 

 

 

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Τεχνικοί - Τεχνίτες

Πλήρης Απασχόληση

03-01-2024

Μενίδι

Εκπαίδευση

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Νέα Ιωνία Αττικής

⚽🏀 LIVE SCORES
28 Απρ. 2024
Ολυ
17:00
-
Λαμ
28 Απρ. 2024
ΠΑΟ
19:30
-
ΑΕΚ
30 Απρ. 2024
ΜΑΚ
20:00
-
ΠΑΟ
30 Απρ. 2024
ΟΣΦΠ
21:30
-
BARC

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;