Σκορπιός: Ετήσιες προβλέψεις 2024 - Εγώ και οι Άλλοι
Ετήσιες προβλέψεις 2024 - Σκορπιός: Τι θα φέρει η νέα χρονιά στο ζώδιό σας - Δείτε αναλυτικά τις προβλέψεις για το 2024

Ετήσιες προβλέψεις 2024 για τους Σκορπιούς – Εγώ και οι Άλλοι

 Από τη Λίλιαν Σίμου

Σκορπιός, ένα ιδιαίτερο ζώδιο με βάθος και ουσία που αναζητά να κατανοήσει την ίδια την ύπαρξη.

Σημείωση: Επίσης, δεν πρέπει να ξεχνάτε πως οι γενικές προβλέψεις, εμπλουτίζονται πολύ περισσότερο με τις λεπτομέρειες του ατομικού σας χάρτη αλλά και τις πλανητικές σας θέσεις, γενέθλιες και προοδευμένες.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ 2024 – ΓENIKH EIKONA:

Από τον προηγούμενο χρόνο, διανύετε περίοδο αποφάσεων και επαναπροσδιορισμού του έργου σας. Αν και αναζητάτε την αλλαγή, και τη βιώνετε ουσιαστικά και με πάθος, αυτή τη φορά, θα πρέπει να ελέγχετε με προσοχή πώς ανταποκρίνεστε στις προκλήσεις. Περισσότερο έμπειροι από την περυσινή χρονιά, με αφυπνισμένο το ένστικτο, θα προγραμματίσετε καλύτερα τα απόμενα βήματα!

Κι αυτό γιατί μία ιδιαίτερη συγκυρία, σας προσφέρει το έδαφος προκειμένου να μην χάνετε πλέον χρόνο σε άσκοπες σχέσεις και συνεργασίες.

Σε θέματα γνώσης, δεξιότητας στην επικοινωνία και κριτικής σκέψης, φάνηκε πόσο έχετε κατανοήσει το νόημα της ζωής.

Συνεχίζετε να είστε περισσότερο επιλεκτικοί, καθώς και περισσότερο αξιόπιστοι και υπεύθυνοι στον λόγο σας. Καλό θα ήταν στις εμπειρίες που αποκομίσατε, να αποφύγατε τη σκληρότητα και στον λόγο και στην κριτική προς τον περίγυρο.

Αν έχετε κάποια ειδικότητα, προφανώς κατακτήσατε ένα υψηλό πεδίο γνώσης. Ήρθε η ώρα να αναγνωριστείτε. Χρειάζεστε τομές άμεσα και ευθυκρισία με αντικειμενικότητα, νέα βάση που θα θεμελιωθεί από τώρα και στο εξής. Σε βάθος χρόνου ενδεχομένως, διαμορφώσετε νέα δομή στο έργο σας. Το σπίτι, ο προσωπικός σας χώρος, οι οικογένεια ή η πατρογονική περιουσία, θα είναι για σας, μία πρόκληση.

Ο Κρόνος, δάσκαλος του ζωδιακού, κρίνει και δίνει μαθήματα ζωής. Βρίσκεται πλέον στους Ιχθείς και ως το τέλος του 2025 σας ευνοεί όλο και περισσότερο. Έχετε εμπιστοσύνη στα συναισθήματά σας, διακρίνετε καλύτερα ποιος ταιριάζει με τις προσωπικές σας ανάγκες. Εμπιστεύεστε ένα δημιουργικό ταλέντο και αν το καλλιεργήσετε, θα εκτιμηθεί το αποτέλεσμα. Θα μπορούσατε να εξελιχθείτε μέσα από ένα έργο που σας αντιπροσωπεύει και να δώσετε χώρο σε γνωριμίες επιλεκτικά σημαντικές για σας. Θέτετε όμως γερές βάσεις και για τις αμέσως επόμενες χρονιές.

Ο Δίας, ο πλανήτης των ευκαιριών, είναι πλέον στον Ταύρο. Αυτό είναι μία ενδιαφέρουσα εποχή που θα σας συνοδεύει ως τα μέσα του 2024. Οι ευκαιρίες για συνεργασίες, για να βρείτε τους κατάλληλους συνεργάτες, συνοδοιπόρους και να κάνετε σωστές συναλλαγές, εξελίσσονται. Βέβαια, υπάρχουν πιθανόν αντιπαλότητες και ίσως πρέπει να ανταποκριθείτε σε προκλήσεις και ανταγωνιστικές διαθέσεις. Ανάλογα με το ατομικό σας ωροσκόπιο, θα βρείτε λύσεις και τον τρόπο χειρισμού.

Από το καλοκαίρι και μετά, θα υπάρχουν αλλαγές. Η ασφάλεια, οι οικονομικές επιλογές θα σας προβληματίσουν. Ίσως μπορείτε να εκφράσετε συναισθήματα με έναν διαφορετικό τρόπο, να αντιμετωπίσετε εμμονές ή φοβίες.

Για τον Δία στους Διδύμους, θα υπάρχει ειδικό αφιέρωμα.

Ο Ουρανός – πλανήτης επαναστατικής διάθεσης και ανατροπών – από την Άνοιξη του 2019, είναι στο ζώδιο του Ταύρου και προκαλεί την ανάγκη αλλαγών, με εκπλήξεις και ανατροπές και αυτό θα έχει διάρκεια ετών. Θα διαφοροποιηθείτε ως προς την αίσθηση της ασφάλειας και σταθερότητας, θα θέλετε ίσως να επενδύσετε συναισθηματικά και υλικά για τα επόμενα χρόνια σε νέες συνεργασίες ή σχέσεις, να ανανεώσετε γενικά τις ισορροπίες με τους άλλους

Το 2012, ο Ποσειδώνας έκανε ένα σημαντική κίνηση στον τομέα της δημιουργίας, του φλερτ, των παιδιών και της διασκέδασης (αυτό συμβαίνει για μία διάρκεια 14 χρόνων), και θα είναι εκεί για πολλά χρόνια ακόμα. Κατάλληλη περίοδος για πολλούς από εσάς να ανακαλύψετε την προσωπική δημιουργικότητα, το ταλέντο και την έμπνευση.

Στις ερωτικές σχέσεις θα είστε περισσότερο ρομαντικοί, τρυφεροί, δοτικοί και ονειροπόλοι. Ίσως αφεθείτε χωρίς επιφύλαξη, με αποτέλεσμα να εξιδανικεύετε το ταίρι σας. Με τα παιδιά μπορεί να αναπτυχθεί μία ιδανική και ιδιαίτερα ζεστή σχέση.

Με τον Κρόνο συνοδοιπόρο στο ίδιο ζώδιο, ενδέχεται να έχετε μία αξιόλογη σχέση εμπιστοσύνης ή να υλοποιήσετε την έμπνευσή σας.

Ο Πλούτωνας (ένας από τους κυβερνήτες σας) δίνει έμφαση στην ριζική και αληθινή αλλαγή. Τα τελευταία χρόνια άλλαξε το σκεπτικό και την οπτική σας. Προφανώς ο τρόπος που αντιμετωπίζετε τις προκλήσεις, δεν είναι πλέον ο ίδιος. Από την 22α Ιανουαρίου και για είκοσι χρόνια (εκτός από ένα σύντομο διάλειμμα) θα είναι στον Υδροχόο. Είναι μακρά η περίοδος και ανάλογα με τα ατομικά στοιχεία του χάρτη σας θα σας επηρεάζει σε πολύ διαφορετικές εποχές. Όμως σαν σύνολο, οι κοινωνικές αλλαγές θα σημάνουν για σας μία ριζική μεταμόρφωση και θα κλονίσουν τα ήδη βασικά δεδομένα σας. Η θέση αυτή είναι προς όφελός σας, καθώς θα έχετε την ευκαιρία να ανανεωθείτε πνευματικά και ψυχολογικά, αρκεί να πιστέψετε στην αλλαγή που θέλετε να επιφέρετε στη ζωή σας.

Ο Χείρωνας στον Κριό, προσθέτει τη δική του πινελιά με ιδιαίτερη σημασία. Διανύετε μία εποχή όπου επουλώνονται τραυματικές εμπειρίες ή λάθη στις υποχρεώσεις που αναλαμβάνετε. Θα πρέπει να φροντίσετε την υγεία και ισορροπία σας στην καθημερινότητα, από τώρα και τα δύο χρόνια που ακολουθούν. Να θέσετε ένα σπόρο έναρξης σε νέες δραστηριότητες, ή εργασία.

Καρμικές αλλαγές επιφέρουν στο μονοπάτι σας οι νέες θέσεις των Δεσμών της Σελήνης – το μονοπάτι της προόδου και εξέλιξης της ψυχής

Χρειάζεστε τόλμη και αποφασιστικότητα, λιγότερες υποχωρήσεις. Καθώς οι εξελίξεις επιταχύνονται, η επιτυχία στην συνειδητοποίηση, εξαρτάται κατά πολύ, από την δουλειά που κάνατε με τον εαυτό σας στο πρόσφατο παρελθόν.

Οι εκλείψεις του έτους, θα αναλυθούν σε ειδικά αφιερώματα όταν είναι η χρονική στιγμή. Συμβαίνουν την εποχή του Μαρτίου, του Απριλίου, του Σεπτεμβρίου και του Οκτωβρίου.

Θα αγγίξουν, ανάλογα με το ατομικό ωροσκόπιο θέματα ασφάλειας εσωτερικής συνειδητοποίησης, κατανόησης, επιδιώξεων εργασίας και προσωπικών ανεκπλήρωτων επιθυμιών.

Προστατευτικός λίθος του Σκορπιού: Μερλινίτης.

Κάθε βήμα στην ενσάρκωση είναι ένα δύσκολο έργο που ενίοτε μοιάζει με άθλο. Στην δική σας περίπτωση, ως Σκορπιός, ο άθλος που αντιστοιχεί στην αλληγορία του μυθικού ήρωα Ηρακλή, είναι «Η Λερναία Ύδρα». Ίσως ο πλέον ουσιαστικός άθλος με στόχο την κάθαρση και την απομάκρυνση από τη σήψη των αδυναμιών μας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

06-03-2024

Αθήνα

Παραγωγή

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Κηφισιά

⚽🏀 LIVE SCORES
02 Μαϊ. 2024
Ast
22:00
-
Ολυ
02 Μαϊ. 2024
Oly
22:00
-
Ατα
02 Μαϊ. 2024
ΟΣΦΠ
19:45
-
BARC
02 Μαϊ. 2024
ΜΑΚ
21:45
-
ΠΑΟ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

 2 
  
 1