Σελίν Ντιόν: «Θέλει να γυρίσει στη σκηνή παρά το πρόβλημα υγείας της»
Η Σελίν Ντιόν δίνει μάχη με το Σύνδρομο του Δυσκίνητου Ανθρώπου

Παρόλο που η υγεία της Σελίν Ντιόν επιδεινώνεται, λόγω της μάχης με το Σύνδρομο του Δυσκίνητου Ανθρώπου, αυτό δεν αποθαρρύνει ιδιαίτερα την τραγουδίστρια η οποία σχεδιάζει να «γυρίσει στη σκηνή».

«Η Σελίν είναι μαχήτρια, μπορεί να μην ελέγχει πλήρες τους μυς της όπως έκανε παλαιότερα, αυτό δεν την αποτρέπει από το να “δουλεύει” καθημερινά με τους γιατρούς και τους φυσιοθεραπευτές της, για να γυρίσει κάποια μέρα στη σκηνή» σημείωσε πηγή της τραγουδίστριας στο Us Weekly.

«Η Σελίν Ντιόν παίρνει τον χρόνο της για να επικεντρωθεί αποκλειστικά στην υγεία της, αλλά σχεδιάσει να επανεμφανιστεί στη σκηνή μόλις πάρει το πράσινο φως από την ιατρική της ομάδας» δήλωσε η σχετική πηγή στο αμερικάνικο μέσο.

Επιδεινώνεται η κατάσταση της Σελίν Ντιόν: Τι λέει η αδερφή της

Η Σελίν Ντιόν δίνει μάχη με το Σύνδρομο του Δυσκίνητου Ανθρώπου, με την κατάσταση της υγείας της να επιδεινώνεται. Η αδερφή της, Κλοντέτ, είπε ότι η θρυλική τραγουδίστρια «έχει πλέον χάσει τον έλεγχο των μυών της».

Παρόλο που η 55χρονη προσπαθεί πολύ, δεν έχει τον έλεγχο των μυών της. «Αυτό που μου ραγίζει την καρδιά είναι ότι ήταν πάντα πειθαρχημένη» δήλωσε η Κλοντέτ στο 7 Jours και πρόσθεσε: «Είναι αλήθεια ότι και στα δικά μας όνειρα και στα δικά της, ο στόχος είναι να επιστρέψει στη σκηνή. Με ποια ιδιότητα; Δεν ξέρω. Οι φωνητικές χορδές είναι μύες και η καρδιά είναι επίσης ένας μυς. Επειδή πρόκειται για μία στο εκατομμύριο περιπτώσεις, οι επιστήμονες δεν έχουν κάνει τόσο μεγάλη έρευνα, επειδή δεν επηρεάζει πολλούς ανθρώπους».

Αναφερόμενη στο φιλανθρωπικό ίδρυμα της οικογένειας της Σελίν Ντιόν, το «Fondation Maman Dion», η Κλοντέτ δήλωσε: «Κάποιοι άνθρωποι έχουν χάσει την ελπίδα τους επειδή πρόκειται για μια ασθένεια που δεν είναι ευρέως γνωστή. Αν ξέρατε μόνο τον αριθμό των τηλεφωνημάτων που δέχεται το ίδρυμα για τη Σελίν… Οι άνθρωποι μας λένε ότι την αγαπούν και προσεύχονται γι’ αυτήν. Παίρνει τόσα πολλά μηνύματα, δώρα και ευλογημένους σταυρούς».

Δείτε επίσης:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Αθήνα

Υπηρεσίες Εστίασης

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

⚽🏀 LIVE SCORES
02 Μαϊ. 2024
Ast
22:00
-
Ολυ
02 Μαϊ. 2024
Oly
22:00
-
Ατα
02 Μαϊ. 2024
ΟΣΦΠ
19:45
-
BARC
02 Μαϊ. 2024
ΜΑΚ
21:45
-
ΠΑΟ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;