Κόρτνεϊ Κοξ: Έκοψαν τη σειρά στην οποία πρωταγωνιστεί
Μετά από δύο σεζόν

Η κωμική σειρά τρόμου της Κόρτνεϊ Κοξ, Shining Vale, κόπηκε ήδη από την δεύτερη σεζόν.

Στην σειρά πρωταγωνιστεί η Κόρτνεϊ Κοξ ως μυθιστοριογράφος που μετακομίζει με την οικογένειά της σε ένα στοιχειωμένο σπίτι. Η σειρά είναι των δημιουργών Sharon Horgan και Jeff Astrof, ενώ πρωταγωνιστούν επίσης οι Greg Kinnear και Mira Sorvino. Το Shininh Vale έκανε ντεμπούτο τον Μάιο του 2022 και προβλήθηκε για δύο σεζόν.

Σύμφωνα με το Deadline, ο παραγωγός σειράς Warner Bros. TV προσπάθησε να πουλήσει τη σειρά αλλού, αλλά δεν τα κατάφερε. Ωστόσο, σύμφωνα με το Variety, ο Astrof έχει ήδη ξεκινήσει να γράφει και τρίτη σεζόν, με την ελπίδα ότι κάποια στιγμή μπορεί να φτάσει στις οθόνες μέσω άλλης υπηρεσίας.

Το φινάλε της δεύτερης σεζόν προβλήθηκε μόνο στην πλατφόρμα Starz την 1η Δεκεμβρίου και στο τέλος της χρονιάς θα αφαιρεθούν και οι δύο σεζόν από το δίκτυο.

Την είδηση ανακοίνωσε ο Astrof με ανάρτησή του στο Instagram. «Τι απόλυτη χαρά είχα να δουλέψω σε αυτήν την σειρά. Ούτε μια κακή μέρα. Παρακαλούμε παρακολουθήστε τη σειρά στο Startz, έως τις 31/12

Σύμφωνα με το Variety, έδωσε επίσης μια αποκλειστική δήλωση λέγοντας πως «Δεδομένων όλων των πραγματικών συγκλονιστικών ειδήσεων που συμβαίνουν στον κόσμο αυτή τη στιγμή, θα ήταν ακατάλληλο να πω ότι είμαι συντετριμμένος που η Starz δεν θα προβάλλει το Shining Vale για τρίτη σεζόν. Ωστόσο, δεν έχω κανένα πρόβλημα να πω ότι είμαι συντετριμμένος και βαθιά λυπημένος από τα νέα. Για τους ηθοποιούς, έχει περάσει ένας χρόνος από τότε που τελειώσαμε, αλλά δούλευα πάνω στην τρίτη σεζόν μέχρι να μάθω τα νέα την περασμένη εβδομάδα».

Δεν έχει επιβεβαιωθεί γιατί ακριβώς κόπηκε η σειρά, ωστόσο πηγές είπαν στο Variety ότι το Shining Vale «δεν είχε αρκετά μεγάλη ανταπόκριση στο κοινό ώστε να συνεχίσει».

Δείτε επίσης:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

06-03-2024

Αθήνα

Υπηρεσίες ένδυσης και υπόδησης

Όλοι οι τύποι εργασίας

23-01-2024

Αθήνα

⚽🏀 LIVE SCORES
27 Απρ. 2024
Αστ
FT
1 - 1
ΟΦΗ
27 Απρ. 2024
Βόλ
FT
1 - 0
Παν
27 Απρ. 2024
ΠΤΡ
ΤΕΛ
66 - 104
ΛΑΥ
27 Απρ. 2024
ΠΑΟΚ
ΤΕΛ
77 - 62
ΜΑΡ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;