Λονδίνο: Πιλότος γύρισε πίσω το αεροπλάνο, έπειτα από αναφορές για χρήση ναρκωτικών
Το αεροπλάνο βρισκόταν μία ώρα στον αέρα, αλλά επέστρεψε στο αεροδρόμιο

Οι επιβάτες μιας πτήσης από το Λονδίνο στο Μαρόκο, ανάγκασαν τον πιλότο να επιστρέψει το αεροσκάφος στο αεροδρόμιο. Ο λόγος ήταν ότι υπήρξαν αναφορές ότι έκαναν χρήση ναρκωτικών μέσα στην πτήση.

Οι επιβάτες της πτήσης της εταιρείας Ryanair φέρεται να έκαναν χρήση ναρκωτικών και να άρχισαν να βρίζουν το προσωπικό του αεροσκάφους, ενώ βρισκόταν ήδη μια ώρα στον αέρα. Ο πιλότος, μην μπορώντας να ελέγξει την κατάσταση, έκανε αναστροφή και γύρισε πίσω στο Λονδίνο.

«Ήταν πολύ χαοτικό», δήλωσε ένας 25χρονος επιβάτης. «Όλοι φρίκαραν και αναρωτιόντουσαν τι συνέβαινε. Ένας τύπος έπεσε κάτω και κουλουριάστηκε σαν μωρό, όταν προσγειωθήκαμε». Στη συνέχεια τέσσερις αστυνομικοί επιβιβάστηκαν στο αεροπλάνο και έψαξαν το εσωτερικό για να κατασχέσουν τα ναρκωτικά. Σε πλάνα τοπικού μέσου στο Λονδίνο φαίνονται πολλοί άνδρες να συνοδεύονται εκτός του αεροπλάνου, αλλά η αστυνομία του Έσσεξ αργότερα δήλωσε ότι δεν έγιναν συλλήψεις.

«Η επιχείρηση έγινε μετά από αναφορές για χρήση ναρκωτικών και λεκτικές επιθέσεις στην πτήση», ανέφερε εκπρόσωπος του αστυνομικού τμήματος, επιβεβαιώνοντας ωστόσο, ότι οι αξιωματικοί δεν εντόπισαν κάτι στην έρευνα που έκαναν.

Από τη μεριά της, η Ryanair δήλωσε ότι το πλήρωμά της έκανε αναστροφή και κάλεσε αστυνομική βοήθεια αφού έχασε τον έλεγχο μικρής ομάδας επιβατών.

Με πληροφορίες από New York Post

Δες ακόμα:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υγεία

Πρακτική Άσκηση

05-02-2024

Οια

Υπηρεσίες Εστίασης

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

⚽🏀 LIVE SCORES
27 Απρ. 2024
Αστ
20:00
-
ΟΦΗ
27 Απρ. 2024
Βόλ
20:00
-
Παν
27 Απρ. 2024
ΠΤΡ
20:15
-
ΛΑΥ
27 Απρ. 2024
ΠΑΟΚ
20:15
-
ΜΑΡ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;