Λάκης Λαζόπουλος: Αποκαλύπτει τι τον οδήγησε να γράψει το νέο θεατρικό έργο «Όταν Πέθανα»
Ο Λάκης Λαζόπουλος μιλάει για τα πρόσωπα της πολιτικής επικαιρότητας και το νέο θεατρικό του έργο «Όταν Πέθανα».

Ο Λάκης Λαζόπουλος βρέθηκε καλεσμένος στο The 2Night Show τα μεσάνυχτα της Τρίτης (19/12). Ο γνωστός ηθοποιός και θεατρικός συγγραφέας άνοιξε τα χαρτιά του στον Γρηγόρη Αρναούτογλου και μίλησε για την αποχή του από την τηλεόραση, τα πολιτικά πρόσωπα της επικαιρότητας και αποκάλυψε και το μακάβριο όνειρο που έβλεπε από παιδί και το οποίο τον οδήγησε να γράψει το νέο του θεατρικό έργο με τίτλο «Όταν Πέθανα».

Όπως είπε, αρχικά, για το θεατρικό έργο:

«Το έργο το έγραψα μέσα σε 15 μέρες, τους ρόλους τους ακούω μέσα στο κεφάλι μου και αντιγράφω αυτό που ακούω. Πρώτα πρέπει να τους σχεδιάσω και μετά να τους αφήσω κάπου για να τους ακούσω. Γι’ αυτό δεν θα δεις ποτέ μουντζούρα στα γραπτά μου, γράφω με το χέρι»

Ο Λάκης Λαζόπουλος εξομολογήθηκε στη συνέχεια:

«Από μικρό παιδί έβλεπα το ίδιο όνειρο: ότι έχω πεθάνει, με πηγαίνουν στην εκκλησία και στην εκκλησία βγαίνω εγώ απ’ το φέρετρο, πιάνω ένα μικρόφωνο και τους κάνω όλους να γελάνε.

Αυτό ήταν παιδικό μου όνειρο και με έναν τρόπο αυτό το παιδικό μου όνειρο αποφάσισα μέσα από κάποιες συγκυρίες να δένουν όλα όσα έχω ζήσει στο κεφάλι μου και είπα: ας πούμε λοιπόν ότι πεθαίνω. «Όταν Πέθανα». Τι θα ήθελα να δω;»

Ο Λάκης Λαζόπουλος παραδέχθηκε συγκινημένος:

«Ένας ακόμα λόγος είναι, επειδή πέρναγα πολύ ζόρι ψυχολογικό από τον θάνατο της γυναίκας μου, προτιμούσα να ζω σε ένα έργο που συμβαίνουν άλλα πράγματα εντελώς διαφορετικά από τη ζωή μου»

Δες ακόμα:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Επιστήμες

Μερική Απασχόληση

31-01-2024

Ξηροκρηνη

400

Παραγωγή

Πλήρης Απασχόληση

11-03-2024

Ασπρόπυργος

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;