Γιώργος Αρσενάκος: Ανακοίνωσε δεύτερο κύκλο του Fame Story - «Την άνοιξη θα κάνουμε μία μεγάλη οντισιόν»
Ο Γιώργος Αρσενάκος αποκάλυψε πως το Fame Story θα επιστρέψει για δεύτερη σεζόν.

Ο Γιώργος Αρσενάκος βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Super Κατερίνα» το πρωί της Τετάρτης (20/12). Ο CEO της Panik Records μίλησε για όλα και ανακοίνωσε ότι το Fame Story θα ανανεωθεί και για έναν δεύτερο κύκλο. Μάλιστα, μίλησε για την πραγματοποίηση μίας μεγάλης οντισιόν.

Όπως ανέφερε ο CEO της Panik Records στη συνέντευξή του για τον δεύτερο κύκλο του Fame Story:

«Το επόμενο Fame Story σχεδιάζουμε να γίνει. Η αλήθεια είναι ότι η διάθεσή μας είναι αυτή για το project που ξεκίνησε και τοποθετήθηκε ξανά σωστά στην ελληνική πραγματικότητα. Αλλά εγώ θα ήθελα κατ’ αρχάς ως άνθρωπος της Panik, η ομάδα της Panik να κάνει μία μεγάλη οντισιόν σε όλη την Ελλάδα» 

Στη συνέχεια, ο Γιώργος Αρσενάκος πρόσθεσε:

«Την άνοιξη θα κάνουμε μία μεγάλη οντισιόν και εγώ θα πάω σε όλες τις πόλεις που μπορούμε. Να κάνω οντισιόν μαζί με την ομάδα, το επιτελείο της Barking Well και του Fame Story, η οποία θα καταλήξει στο Fame Story που θέλουμε να ξεκινήσει Σεπτέμβρη ή Οκτώβρη την επόμενη χρονιά. Θεού θέλοντος στο Star ή όπου αλλού προκύψει. Αν άλλαζα τον χρόνο, θα έκανα μία μεγαλύτερη οντισιόν γιατί υπάρχουν ταλέντα εκεί έξω, να σηκωθούν από τον καναπέ και να κάνουν το όνειρό τους πραγματικότητα» 

 

Δες ακόμα:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Παραγωγή

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Κηφισιά

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

05-02-2024

Αθήνα

⚽🏀 LIVE SCORES
02 Μαϊ. 2024
Ast
22:00
-
Ολυ
02 Μαϊ. 2024
Oly
22:00
-
Ατα
02 Μαϊ. 2024
ΟΣΦΠ
19:45
-
BARC
02 Μαϊ. 2024
ΜΑΚ
21:45
-
ΠΑΟ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;