Αναστασία: Η απάντηση για την τσιγγάνικη καταγωγή της (vid)
Αναστασία: «Με βλέπεις μελαχρινή, απ’ τη Βραζιλία θα είμαι;».

Μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης, για τη ζωή και την καριέρα της, έδωσε η Αναστασία Δημητρά στην εκπομπή Night Out  του MEGA και στον Θεοχάρη Ιωαννίδη.

Η τραγουδίστρια στάθηκε, μεταξύ άλλων, στην τσιγγάνικη καταγωγή της, αλλά και στο διαζύγιο των γονιών της

Σχετικά με τους γονείς της και πώς την επηρέασε το γεγονός ότι χώρισαν, η νεαρή τραγουδίστρια είπε:

“Η σχέση με τους γονείς μου ήταν πάντα η καλύτερη, έχουμε πολύ καλή επικοινωνία, και με τα αδέρφια μου. Έχω άλλα δύο. Όταν ήμουν τετάρτη Δημοτικού, χώρισαν. Δεν ήθελα, δεν ήταν και λόγοι αυτοί να χωρίσουν, τώρα χώρισαν, πάει. Αλλά επειδή δεν ήθελα να χωρίσουν, θυμάμαι ότι καθόμουν με τον καθένα ξεχωριστά και έκανα σοβαρές συζητήσεις για να δω τους λόγους που θέλουν να χωρίσουν. Αυτό με ωρίμασε πριν την ώρα μου“.

“Το διαζύγιό τους θεωρώ ότι με επηρεάζει όσο μεγαλώνω. Παρατηρώ ότι φοβάμαι την εγκατάλειψη ή αναζητώ πάρα πολύ και πιο έντονα την αγάπη. Ενώ δεν πρέπει να το κάνω αυτό και το ξέρω” συμπλήρωσε.

Επίσης, η Αναστασία μίλησε για την καταγωγή της, τονίζοντας πως την πείραξε το γεγονός ότι, ενώ είχε αποκαλύψει η ίδια τις τσιγγάνικες ρίζες της, οι δημοσιογράφοι επέμεναν να την ρωτούν για αυτό το θέμα.

“Αν ψάξεις, δε με ρώτησε ποτέ κανείς αν είμαι τσιγγάνα, μόνη μου βγήκα και είπα ότι ο προπαππούς μου είχε τσιγγάνικες ρίζες. Δεν έχουν χωνέψει ότι ένας άνθρωπος που είναι από άλλη χώρα ή έχει άλλες ρίζες έκανε κάτι. Αν έλεγα ότι είμαι από τη Σουηδία δε θα τους ένοιαζε. Αν έλεγα ότι είμαι από την Αλβανία, όμως θα τους ένοιαζε”.

 

 

Ωστόσο, όπως είπε: “Όσο περνάνε οι γενιές θεωρώ ότι αυτός ο ρατσισμός θα εξαφανιστεί… Η γενιά μου ευτυχώς σε αυτά τα θέματα είναι πιο ανοιχτόμυαλη… Όλοι είμαστε άνθρωποι. Άλλωστε, δεν επιλέγουμε την καταγωγή μου. Νομίζω ότι δε σεβάστηκαν την ειλικρίνειά μου, με το να με ρωτάνε όλη την ώρα.

Είπα από μόνη μου για την καταγωγή μου. Τόσο περίεργο φάνηκε; Με είδαν μελαχρινή, από πού θα ήμουν; Από τη Βραζιλία; Από την οικογένειά μου πήραν τηλέφωνο τη μητέρα μου και της έλεγαν γιατί το είπα. Δέχομαι μηνύματα και από τσιγγάνους και από άλλους ανθρώπους που μου λένε μπράβο”.

 

 

Φωτογραφία από glomex

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Ηρακλειο

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

06-03-2024

Αθήνα

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;