Twitch: Νέες αλλαγές πολιτικής για το γυμνό μετά το τελευταίο συμβάν
Το Twitch αναγκάστηκε να πάρει πίσω την αλλαγή επειδή αυτή είχε ως αποτέλεσμα να γεμίσει η πλατφόρμα με γυμνό περιεχόμενο σχεδιασμένο από εφαρμογές AI.

Μέσα σε λίγες ημέρες, το Twitch ανακαλεί την αλλαγή πολιτικής που επέτρεπε στους χρήστες να αναρτούν «καλλιτεχνικές απεικονίσεις» γυμνού.

Το Twitch αναγκάστηκε να πάρει πίσω την αλλαγή επειδή αυτή είχε ως αποτέλεσμα να γεμίσει η πλατφόρμα με γυμνό περιεχόμενο σχεδιασμένο αποκλειστικά από εφαρμογές AI. «Μετά από σκέψη, αποφασίσαμε ότι το παρακάναμε με αυτή την αλλαγή», ανέφερε σε ανακοίνωσή του ο διευθύνων σύμβουλος του Twitch, Νταν Κλάνσι, επισημαίνοντας ότι ορισμένες αναρτήσεις «προκάλεσαν ανησυχία στην κοινότητα».

«Οι απεικονίσεις πραγματικού ή φανταστικού γυμνού δεν θα επιτρέπονται στο Twitch, ανεξάρτητα από το μέσο», επεσήμανε ο Κλάνσι. Την περασμένη εβδομάδα το Twitch, το οποίο ανήκει στην Amazon, εξέδωσε μια μακροσκελή ενημέρωση της πολιτικής σεξουαλικού περιεχομένου. Μεταξύ άλλων επέτρεψε περιεχόμενο με ερωτικούς χορούς και στριπτίζ, σχέδια, animation ή γλυπτά με πλήρως εκτεθειμένα γυναικεία στήθη, ή γεννητικά όργανα και γλουτούς, ανεξαρτήτως φύλου.

Ο Νταν Κλάνσι παραδέχθηκε ότι το θέμα αποδείχθηκε πιο περίπλοκο από ό,τι είχε αρχικά προβλεφθεί.«Οι ψηφιακές απεικονίσεις γυμνού αποτελούν μια μοναδική πρόκληση – η τεχνητή νοημοσύνη μπορεί να χρησιμοποιηθεί για τη δημιουργία ρεαλιστικών εικόνων και μπορεί να είναι δύσκολο να γίνει διάκριση μεταξύ ψηφιακής τέχνης και φωτογραφίας», δήλωσε.

Η απόφαση ήρθε μετά από ένα κύμα ανησυχίας στο διαδίκτυο από την καλλιτεχνική κοινότητα του Twitch σχετικά με τον όγκο των γυμνών που δημιουργούνται από τεχνητή νοημοσύνη και άρχισαν να πλημμυρίζουν την πλατφόρμα μετά την αλλαγή πολιτικής.

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Γραφικές Τέχνες

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Βούλα

Μέσα μαζικής ενημέρωσης

Πλήρης Απασχόληση

04-01-2024

Κηφισιά

⚽🏀 LIVE SCORES
02 Μαϊ. 2024
Ast
22:00
-
Ολυ
02 Μαϊ. 2024
Oly
22:00
-
Ατα
02 Μαϊ. 2024
ΟΣΦΠ
19:45
-
BARC
02 Μαϊ. 2024
ΜΑΚ
21:45
-
ΠΑΟ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;