Θανάσης Αλευράς: «Δεν πηγαίνω σε παραλία γυμνιστών, γιατί μου αρέσει να το απολαμβάνω μόνος μου»
Θανάσης Αλευράς: «Η γύμνια υπό συνθήκες είναι το μόνιμό μας ένδυμα, αν σκεφτείς ότι έτσι ήρθαμε στη ζωή» (ΒΙΝΤΕΟ)

Καλεσμένος στην εκπομπή «Πρωίαν σε είδον» βρέθηκε σήμερα (19/12) ο Θανάσης Αλευράς. Ο γνωστός ηθοποιός μίλησε για την είσοδό του στον χώρο του θεάτρου, τη μοναξιά που απολαμβάνει τα τελευταία χρόνια αλλά και για τον γυμνισμό που συνηθίζει να κάνει το καλοκαίρι.

«Ψάχνω πάντα παραλίες και μέρη, έτσι ώστε να μπορώ να απομονωθώ, να βγάλω το μαγιό και να ευχαριστηθώ τη γύμνια με τη θάλασσα, τον ήλιο και την αμμουδιά. Δεν πηγαίνω σε παραλία γυμνιστών, γιατί μου αρέσει να το απολαμβάνω μόνος μου», δήλωσε ο Θανάσης Αλευράς.

«Αν έρθει κάποιος, επειδή θα τον έχω στο μυαλό μου ότι μπορεί να πειραχτεί, θα φροντίσω να ντυθώ. Ενώ σε μία πιστοποιημένη παραλία γυμνιστών μπορείς να κάνεις ό,τι θέλεις. Δεν μου αρέσει ούτε αυτό, η γύμνια με πολύ κόσμο αλλά μου αρέσει να το απολαμβάνω», πρόσθεσε.

«Η γύμνια υπό συνθήκες είναι το μόνιμό μας ένδυμα, αν σκεφτείς ότι έτσι ήρθαμε στη ζωή. Τι διαφορά έχει αν με δεις με το εσώρουχο ή με το μαγιό; Το φόντο αλλάζει», είπε ακόμη ο Θανάσης Αλευράς.

«Με ταράζει ο πολύς κόσμος και ειδικά ο… Έλληνας. Στο εξωτερικό κάπως σέβονται την ησυχία του άλλου. Εδώ… πολλές φωνές. Οπότε απολαμβάνω τη φύση με ηρεμία», κατέληξε ο Θανάσης Αλευράς.

 

 

 

 

 

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Νέα Ιωνία Αττικής

Μόδα - Ομορφιά

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

⚽🏀 LIVE SCORES
02 Μαϊ. 2024
Ast
90'
2 - 4
Ολυ
02 Μαϊ. 2024
Oly
FT
1 - 1
Ατα
02 Μαϊ. 2024
ΜΑΚ
ΤΕΛ
88 - 95
ΠΑΟ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;