Έλλη Κοκκίνου: Η πορεία στο τραγούδι, το διαζύγιο & ο γιος της
Η Έλλη Κοκκίνου μίλησε για το διαζύγιό της και το παιδί στη σε συνέντευξη που παραχώρησε στο «Happy Day».

Η αγαπημένη τραγουδίστρια, Έλλη Κοκκίνου, παραχώρησε μία συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης στην Όλγα Λαφαζάνη και στην κάμερα του «Happy Day». Η ίδια μίλησε για την πορεία της στο τραγούδι, τον χωρισμό της αλλά και τον γιο της, ο οποίο βρίσκεται πλέον στην εφηβεία.

Μιλώντας για την εποχή του διαζυγίου της, η γνωστή τραγουδίστρια σημείωσε:

«Το παιδί ήταν πολύ μικρό και δεν είχε προλάβει να έχει μνήμες. Η μητέρα μου ήταν βράχος σε όλο αυτό που περνούσα τότε, η αποτυχία που αισθανόμουν τότε σαν γυναίκα, σαν μητέρα, αισθανόμουν αποτυχημένη και ως σύζυγος. Ότι απέτυχα ως σύζυγος, ότι απέτυχα ως μητέρα γιατί χώρισα με ένα μικρό παιδί»

Η Έλλη Κοκκίνου συμπλήρωσε, στη συνέχεια:

«Η μητέρα μου και ο πατέρας μου το είχαν διαχειριστεί πάρα πολύ καλά και πάρα πολύ ώριμα. Κάποια βράδια που ήμουν μόνη μου, ένιωσα την απογοήτευση από τον εαυτό μου πιο πολύ. Είχα ανθρώπους γύρω μου που με βοήθησαν και με στήριξαν, είχα και τη βοήθεια ειδικού. Συνεχίστηκε όλο αυτό πολύ ομαλά»

Η Έλλη Κοκκίνου αναφέρθηκε στον Γιώργο Μπόγρη και στο γεγονός πως μετά τον χωρισμό τους δεν έγινε γνωστή κάποια επόμενη σχέση της. Όπως είπε:

«Ήταν κάτι που επιδίωξα, δεν υπήρχε λόγος. Έχω αποφασίσει ότι θέλω να είμαι πάρα πολύ λακωνική σε αυτό το θέμα. Προτιμώ όταν είμαι σε μια σχέση να μη μαθαίνεται.

Ήταν μια πάρα πολύ ωραία περίοδος και αυτά τα επτά χρόνια ήταν μια επταετία πάρα πολύ όμορφη»

Για την καθημερινότητα με τον γιο της, η Έλλη Κοκκίνου τόνισε:

«Όταν ήταν μικρός εκνευριζότανε πάρα πολύ, δεν ήθελε να με πλησιάζουν, τώρα όμως γελάει. Περνάμε πολύ ωραία οι δυο μας στο σπίτι. Σέβομαι πολύ τον χρόνο του και τον χώρο του που θέλει να έχει»

 

Δες επίσης:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πρόσθετες Υπηρεσίες Τουρισμού

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

05-02-2024

Αθήνα

⚽🏀 LIVE SCORES
27 Απρ. 2024
Αστ
50'
1 - 0
ΟΦΗ
27 Απρ. 2024
Βόλ
50'
0 - 0
Παν
27 Απρ. 2024
ΠΤΡ
ΗΜ
33 - 51
ΛΑΥ
27 Απρ. 2024
ΠΑΟΚ
ΗΜ
40 - 36
ΜΑΡ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;