Peaky Blinders: Το Netflix θέλει να διευρύνει το franchise - Ετοιμάζει δύο νέες spin off σειρές
Η ιστορία των «Peaky Blinders» φαίνεται να μην έχει τελειώσει ακόμα καθώς βρίσκονται υπό ανάπτυξη δύο νέες spin off σειρές.

Μία από τις σειρές που έχουν αγαπηθεί και έχουν καταφέρει να χτίσουν το κοινό τους με κάθε νέα σεζόν είναι το «Peaky Blinders». Η σειρά, μέσα από τη διαθεσιμότητά της από το Netflix, κατάφερε να αγαπηθεί και να ανακαλυφθεί από ένα όλο και μεγαλύτερο τηλεοπτικό κοινό και η streaming πλατφόρμα φαίνεται να θέλει να συνεχίσει να «παίζει» στο franchise.

Σύμφωνα με ένα νέο ρεπορτάζ του αξιόπιστου δημοσιογραφικού μέσου Bloomberg, το Netflix ετοιμάζεται να μπει σε μία νέα εποχή, δίνοντας μεγαλύτερη έμφαση στα sequels, στα prequels και στα spin off ήδη καθιερωμένων σειρών. Επομένως, και στο πλαίσιο αυτής της νέας στρατηγικής, ο κολοσσός του streaming σχεδιάζει δύο νέες spin-off σειρές που θα βασίζονται στη διάσημη βρετανική δραματική σειρά του δημιουργού Steven Knight.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Peaky Blinders (@peakyblindersofficial)

Στόχος της γνωστής πλατφόρμας streaming είναι να αναβαθμίσει τις υπάρχουσες πνευματικές του ιδιοκτησίες και να τις μετατρέψει σε μεγαλύτερα franchises. Θέλει να ακολουθήσει τις προσεγγίσεις που ακολουθούν άλλα μεγάλα στούντιο στο Hollywood. Επομένως, θα προσπαθήσει να επεκτείνει τον κόσμο ήδη επιτυχημένων σειρών και ταινιών του. Κάτι που ήδη έχουμε δει να γίνεται με το «Bridgerton» και τη μίνι σειρά που είχε ακόμα μεγαλύτερη επιτυχία από τη βασική σειρά εποχής.

Τώρα, όσον αφορά το «Peaky Blinders», το πρώτο από τα δύο σχεδιαζόμενα spin offs αναμένεται να επικεντρωθεί στην Polly Gray, τη μητριάρχη της οικογένειας Shelby. Τον χαρακτήρα που υποδύθηκε η αείμνηστη Helen McCrory στην αρχική σειρά. Οι λεπτομέρειες σχετικά με τη σειρά της Polly είναι ελάχιστες. Ωστόσο, από τα όσα έχουν δει ακόμα το φως της δημοσιότητας, η σειρά αναμένεται να εξερευνήσει νέες διαστάσεις του χαρακτήρα της και ενδεχομένως να εμβαθύνει σε διαφορετικά στάδια της ζωής της και του παρελθόντος της.

Peaky Blinders

Για το δεύτερο spin off του «Peaky Blinders» αναμένεται να διαδραματίζεται στη Βοστώνη στα μέσα του 20ού αιώνα, αρκετές δεκαετίες μετά τα γεγονότα της αρχικής σειράς. Η σειρά πιθανότατα θα διερευνήσει τις επιπτώσεις και τη συνέχιση της ιστορίας μετά την εξαγορά της επιχείρησης που κανόνισαν ο Tommy Shelby και ο Alfie Solomons στη Βοστώνη, όπως έχουμε δει να γίνεται στην αρχική σειρά.

Εκτός από αυτές τις σειρές, οι fans της δραματικής σειράς εποχής μπορούν επίσης να περιμένουν και μια ταινία μεγάλου μήκους. Κάτι που έχει προαναγγείλει ήδη ο δημιουργός της Steven Knight.

Η έκτη σεζόν ολοκλήρωσε την ιστορία του Tommy Shelby, τον οποίο υποδύεται ο Cillian Murphy. Η ιστορία αυτή θα συνεχιστεί κανονικά μέσα από την επερχόμενη ταινία, η οποία θα είναι σαν μία έβδομη σεζόν του «Peaky Blinders».

Πρέπει να σημειωθεί ότι μπορεί οι spin off σειρές αυτές να βρίσκονται υπό ανάπτυξη, ωστόσο αυτό δεν εγγυάται απαραίτητα την τελική τους πραγματοποίηση. Μπορεί το Netflix ή οι δημιουργοί των spin off σειρών αυτών να μην μείνουν ικανοποιημένοι από το αποτέλεσμα και οι σειρές να μην κυκλοφορήσουν.

Δες επίσης:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

27-02-2024

Αγία Παρασκευή Αττικής

Μεταφορές

Πλήρης Απασχόληση

22-01-2024

Μαρούσι

800

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;