Η Λίβερπουλ καταδίκασε την επίθεση στο λεωφορείο της Γιουνάιτεντ
«Οποιοδήποτε άτομο κριθεί ένοχο για αυτήν την κατακριτέα συμπεριφορά θα αντιμετωπίσει επίσης την πλήρη ισχύ της διαδικασίας κυρώσεων του συλλόγου» ανέφερε σε ανακοίνωσή της η Λίβερπουλ.

Η Λίβερπουλ καταδίκασε τις ενέργειές που προκάλεσαν υλικές ζημιές στο λεωφορείο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ μετά από ρίψη μπουκαλιού εναντίον του καθ’ οδόν προς το «Άνφιλντ» ενόψει του ντέρμπι της Κυριακής.

Η ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ έχασε την ευκαιρία να ανακτήσει την πρώτη θέση στην Premier League αφού ήρθε ισόπαλη χωρίς τέρματα με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, τερματίζοντας την αψεγάδιαστη εντός έδρας πορεία της αυτή τη σεζόν.

«Η Λίβερπουλ καταδικάζει πλήρως τις ενέργειες που προκάλεσαν ζημιά στο λεωφορείο της ομάδας της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ κατά την άφιξή του στο Άνφιλντ σήμερα το απόγευμα», ανέφερε σε ανακοίνωσή της η ομάδα.

«Γνωρίζουμε τις εικόνες του περιστατικού που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο και συνεργαζόμαστε με την αστυνομία του Μέρσεϊσαϊντ για την πλήρη διερεύνηση και τον εντοπισμό των υπευθύνων.

Οποιοδήποτε άτομο κριθεί ένοχο για αυτήν την κατακριτέα συμπεριφορά θα αντιμετωπίσει επίσης την πλήρη ισχύ της διαδικασίας κυρώσεων του συλλόγου».

Βίντεο που δημοσιεύτηκαν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης δείχνουν ότι το λεωφορείο της ομάδας ταξίδευε κατά μήκος της οδού Άνφιλντ όταν χτυπήθηκε από ένα γυάλινο μπουκάλι που χτύπησε στο παράθυρο και άφησε μια ρωγμή.

Δες ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

22-04-2024

Θεσσαλονικη

Μέσα μαζικής ενημέρωσης

Πλήρης Απασχόληση

04-01-2024

Κηφισιά

⚽🏀 LIVE SCORES
01 Μαϊ. 2024
Μπο
22:00
-
Παρ
02 Μαϊ. 2024
Ast
22:00
-
Ολυ
01 Μαϊ. 2024
ΦΕΝ
20:45
-
ΜΟΝ
01 Μαϊ. 2024
ΜΠΑ
21:30
-
Ρεάλ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;