Τα καλύτερα τρέιλερ της εβδομάδας
Τα τρέιλερ από ταινίες και σειρές που ξεχώρισαν την εβδομάδα που μας πέρασε.

Με την οσκαρική σεζόν να έχει ξεκινήσει για τα καλά, τα στούντιο να έχουν ξεκινήσει ξανά τις προωθητικές καμπάνιες για τις ταινίες που αναμένεται να κερδίσουν υποψηφιότητες, ενώ παράλληλα βλέπουμε και πολλά τρέιλερ από ταινίες που θα δούμε μέσα στο 2024 καθώς και επερχόμενες σειρές.

Πάμε, λοιπόν, να δούμε τα καλύτερα τρέιλερ από σειρές και ταινίες που είδαμε μέσα στην εβδομάδα που μας πέρασε.

Ταινίες

Dune Part Two

Το δεύτερο κεφάλαιο του sci-fi έπους του Denis Villeneuve φαίνεται να έχει περισσότερη δράση από το πρώτο μέρος με τον Timothe Chalamet να παίρνει κεντρικό ρόλο. Ανυπομονούμε να το δούμε στα τέλη Φεβρουαρίου.

Civil War

Ο Alex Garland επιστρέφει με μία δυστοπική sci-fi ταινία και βάζει την Αμερική σε εμφύλιο πόλεμο. Έχοντας ακολουθήσει τα προηγούμενα βήματά του, περιμένουμε πολύ κοινωνικό και πολιτικό σχόλιο!

Kung Fu Panda 4

Η μεγάλη εμπορική σειρά animated ταινιών από τη Universal με πρωταγωνιστή τον γνωστό πάντα, επιστρέφει για μία τέταρτη περιπέτεια για όλη την οικογένεια.

IF

Μετά τα εξαιρετικά “A Quiet Place”, ο Joseph Krasinski επιστρέφει στην σκηνοθετική καρέκλα για μία ταινία για όλη την οικογένεια. Πρόκειται για μία οικογενειακή ταινία φαντασίας στην οποία ένα κορίτσι έχει το χάρισμα να δει τους φανταστικούς φίλους όλων των ανθρώπων και προσπαθεί να τους επανενώσει μεταξύ τους.

Beverly Hills Cop: Axel F

Ο μπάτσος του Μπέβερλι Χιλς επιστρέφει μέσα από το Netflix. Ο Eddie Murphy αναλαμβάνει ξανά τον πρωταγωνιστικό ρόλο όπου συνεργάζεται με την κόρη του και έναν συνάδελφό του για να ερευνήσουν μια συνωμοσία εγκλήματος στην περιοχή.

Σειρές

Echo

Τα Marvel Studios κυκλοφόρησαν ένα ακόμα τρέιλερ για την επερχόμενη σειρά του MCU. Στο νέο τρέιλερ αποκαλύπτεται πως η σειρά θα κάνει πρεμιέρα στις 9 Ιανουαρίου.

Bridgerton Season 3

Το Netflix αποκαλύπτει την ημερομηνία κυκλοφορίας του πολυαναμενόμενου τρίτου κύκλου της αγαπημένης σειράς της Shonda Rhimes, ενώ μας χαρίζει και μερικές σκηνές από τη νέα σειρά.

Δες ακόμα:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπηρεσίες ένδυσης και υπόδησης

Όλοι οι τύποι εργασίας

23-01-2024

Αθήνα

1

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

27-02-2024

Αγία Παρασκευή Αττικής

⚽🏀 LIVE SCORES
01 Μαϊ. 2024
Μπο
22:00
-
Παρ
02 Μαϊ. 2024
Ast
22:00
-
Ολυ
01 Μαϊ. 2024
ΦΕΝ
20:45
-
ΜΟΝ
01 Μαϊ. 2024
ΜΠΑ
21:30
-
Ρεάλ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;