Τα καλύτερα τρέιλερ της εβδομάδας
Τα τρέιλερ από ταινίες και σειρές που ξεχώρισαν την εβδομάδα που μας πέρασε.

Με την οσκαρική σεζόν να έχει ξεκινήσει για τα καλά, τα στούντιο να έχουν ξεκινήσει ξανά τις προωθητικές καμπάνιες για τις ταινίες που αναμένεται να κερδίσουν υποψηφιότητες, ενώ παράλληλα βλέπουμε και πολλά τρέιλερ από επερχόμενες σειρές.

Πάμε, λοιπόν, να δούμε τα καλύτερα τρέιλερ από σειρές και ταινίες που είδαμε μέσα στην εβδομάδα που μας πέρασε.

Ταινίες

All of Us Strangers

Ο Andrew Haigh επιστρέφει στο σκηνοθετικό τιμόνι με μία ωδή στην αγάπη που μπορεί να σε στοιχειώσει. Η ερμηνεία του Andrew Scott ξεχωρίζει σε μία ταινία που έχει αποσπάσει διθυραμβικές κριτικές και δεν θα μας κάνει έκπληξη αν καταφέρει να “τρυπήσει” στα Όσκαρ 2024.

Godzilla X Kong: The New Empire

Μετά την επική μάχη τους, ο Godzilla και ο King Kong θα ενώσουν τις δυνάμεις τους στη νέα ταινία του Adam Wingard για το MonsterVerse της Warner Bros.

Good Grief

Ο Daniel Levy, μετά το εξαιρετικό “Schitt’s Creek”, κάνει το σκηνοθετικό ντεμπούτο του με την ιστορία ενός άνδρα που πρέπει να βρει πώς να μαζέψει τα κομμάτια του όταν πεθαίνει ο σύζυγός του. Αυτή η απόγνωση στέλνει τον άντρα, καθώς και τους δύο καλύτερους φίλους του, σε ένα ταξίδι ψυχής στο Παρίσι

Bob Marley: One Love

Μία ακόμα βιογραφική ταινία που βασίζεται στη ζωή ενός θρυλικού μουσικού. O Κίνγκσλεϊ Μπεν-Αντίρ έχει αναλάβει τον ρόλο του θρυλικού αυτού μουσικού.

Σειρές

House of the Dragon Season 2

Παρά τις απεργίες του Hollywood, η prequel σειρά του “Game of Thrones” μπορούσε να συνεχίσει τα γυρίσματά της γιατί αυτά γίνονταν στην Αγγλία με Άγγλους ηθοποιούς. Έτσι, έχουμε τις πρώτες εικόνες από τον πόλεμο του Westeros και δεν μπορούμε να περιμένουμε μέχρι το καλοκαίρι του 2024.

True Detective: Night County

Η άκρως επιτυχημένη σειρά του Nic Pizzolatto επιστρέφει για πρώτη φορά χωρίς την ανάμειξή του σε ρόλο σεναριογράφου ή σκηνοθέτη. Η Issa Lopez έχει αναλάβει τον ρόλο αυτό με την Jodie Foster να πρωταγωνιστεί στον νέο κύκλο της σειράς ανθολογίας.

HBO/ MAX Preview 2024

Πέρα από τα πρώτα επίσημα τρέιλερ για τον νέο κύκλο των “House of Dragon” και “True Detective”, η HBO μας χάρισε και ένα χορταστικό preview όλων αυτών που θα δούμε τη νέα χρονιά. Σε αυτό βρίσκουμε και τα πρώτα πλάνα από τη spin-off σειρά του “The Batman” με τίτλο “The Penguin”, αλλά και το prequel το “IT” με τίτλο “Welcome to Derry”.

Fallout

Το Amazon Prime Video μας φέρνει μία ακόμα μεταφορά videogame σε μορφή τηλεοπτικής σειράς. Το πρώτο τρέιλερ φαίνεται πολλά υποσχόμενο πάντως!

Mr. and Ms. Smith

Η κωμική περιπέτεια με πρωταγωνιστές του Brad Pitt και Angelina Jolie γίνεται σειρά από το Amazon Prime Video. Ο Danny Glover και η Maya Erksine αναλαμβάνουν τους πρωταγωνιστικούς ρόλους.

The Brothers Sun

Μία νέα σειρά έρχεται τον Ιανουάριο του 2024 στο Netflix με πρωταγωνίστρια της Michelle Yeoh. H βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός τα βάζει με μυστήριους δολοφόνους και σκοτεινά οικογενειακά μυστικά!

Δες ακόμα:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Επιστήμες

Μερική Απασχόληση

31-01-2024

Ξηροκρηνη

400

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

06-03-2024

Αθήνα

⚽🏀 LIVE SCORES
01 Μαϊ. 2024
Μπο
22:00
-
Παρ
02 Μαϊ. 2024
Ast
22:00
-
Ολυ
01 Μαϊ. 2024
ΦΕΝ
20:45
-
ΜΟΝ
01 Μαϊ. 2024
ΜΠΑ
21:30
-
Ρεάλ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;