Ολυμπιακός – Μπάγερν Μονάχου: Euroleague Live Streaming
Η τελευταία πράξη της διαβολοβδομάδας βρίσκει τον Ολυμπιακό αντιμέτωπο με άλλη μία δύσκολη αποστολή. Δείτε το Ολυμπιακός – Μπάγερν Μονάχου σε Live Streaming στις 21:15!

Η τελευταία πράξη της διαβολοβδομάδας βρίσκει τον Ολυμπιακό αντιμέτωπο με άλλη μία δύσκολη αποστολή. Την Μπάγερν Μονάχου φιλοξενούν (21:15) οι «ερυθρόλευκοι» για την 13η αγωνιστική της Euroleague. 

Ολυμπιακός

Μονόδρομος η επιστροφή στις νίκες για τον Ολυμπιακό. Τα περιθώρια αρχίζουν και στενεύουν μετά τις back to back ήττες. Η ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα λύγισε από τη Ρεάλ Μαδρίτης, γνωρίζοντας τη δεύτερη διαδοχική της ήττα στην εφετινή διοργάνωση. Πολύ σημαντικό το αποψινό ματς με τους Βαυαρούς για τους Πειραιώτες, που βρίσκονται στην 9η θέση του βαθμολογικού πίνακα της Euroleague με ρεκόρ 6-6. Ολα τα φώτα θα είναι στραμμένα στον Φίλιπ Πετρούσεφ, με τον Σέρβο φόργουορντ/σέντερ να πραγματοποιεί το ντεμπούτο του με την ερυθρόλευκη φανέλα. Αντίθετα, εκτός παραμένει ο Νάιτζελ Γουίλιαμς-Γκος, ενώ δεν υπολογίζεται ακόμη και ο επίσης νεοαποκτηθείς Ναζ Μήτρου-Λονγκ, καθώς θα έχει δικαίωμα συμμετοχής στον δεύτερο γύρο της διοργάνωσης. «Θα μπορούσαμε να έχουμε μια-δυο νίκες παραπάνω. Χάσαμε κάποια ματς στις λεπτομέρειες, αλλά γενικά αν εξαιρέσουμε το Μιλάνο που ήμασταν και πολύ ελλιπείς, στα περισσότερα παιχνίδια πιστεύω ότι κάνουμε καλές εμφανίσεις και γενικά στις λεπτομέρειες έχουμε χάσει ή στις λεπτομέρειες έχουμε κερδίσει. Έχουμε την ευκαιρία μπροστά μας, να κάνουμε τις νίκες που χρειαζόμαστε και να πετύχουμε τον στόχο μας», δήλωσε ο Γιώργος Μπαρτζώκας για την αναμέτρηση με την Μπάγερν Μονάχου.

Μπάγερν Μονάχου

Φυσικά, η Μπάγερν Μονάχου δεν μπορεί να υποτιμηθεί από τον Ολυμπιακό. Αρκετά ανεβασμένοι το τελευταίο διάστημα οι φιλοξενούμενοι, με το ένα θετικό αποτέλεσμα να διαδέχεται το άλλο. Η ομάδα του Πάμπλο Λάσο έριξε στο καναβάτσο και τη Μιλάνο και μετράει πέντε διαδοχικές νίκες σε όλες τις διοργανώσεις. Σε καλό φεγγάρι οι Βαυαροί, που βρίσκονται στην 11η θέση του βαθμολογικού πίνακα της Euroleague με ρεκόρ 6-6. «Έχουμε ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι στον Πειραιά, ο Ολυμπιακός είναι μία από τις καλύτερες ομάδες στην Ευρώπη. Έχουν φτάσει ως τον τελικό πέρσι και έχουν νοοτροπία νικητή ως ομάδα. Έχασαν δύο σημαντικούς παίκτες αλλά τους αντικατέστησαν με ποιότητα, παίζουν σταθερά υπό τις οδηγίες του κόουτς Μπαρτζώκα», τόνισε για το αποψινό ματς ο προπονητής της Μπάγερν.

  • ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΜΠΑΓΕΡΝ ΜΟΝΑΧΟΥ ΣΕ Live Streaming

* Ισχύουν Όροι & προϋποθέσεις |21+

21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα |

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πληροφορική

Πλήρης Απασχόληση

05-02-2024

Άγιος Δημήτριος Αττικής

Εκπαίδευση

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Νέα Ιωνία Αττικής

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  
  
  
  
 1