Ηλίας Βρεττός: «Πηγαίνω μία φορά την εβδομάδα στον ψυχολόγο»
Ηλίας Βρεττός: «Προσέχω πάρα πολύ τη διατροφή μου, νηστεύουμε με την Αναστασία και κοινωνούμε κάθε βδομάδα»

Στην κάμερα του Breakfast@Star μιλά ο Ηλίας Βρεττός. Ο ίδιος ρωτήθηκε για το τηλεπαιχνίδι που παρουσιάζει στον Alpha αλλά και τις αλλαγές που έχει κάνει το τελευταίο διάστημα στη ζωή του.

«Τα γυρίσματα πηγαίνουν τέλεια, η εκπομπή πηγαίνει καταπληκτικά. Πιστεύω ότι ήταν καίρια η απόφαση του καναλιού να αλλάξει η ώρα προβολής. Αυτό μας βοήθησε να πάμε ακόμη καλύτερα, συνεχίζουμε με αμείωτη ένταση», δήλωσε ο Ηλίας Βρεττός.

«Μακάρι να πάμε καλά, να βγει με το καλό η χρονιά και εδώ είμαστε να συζητήσουμε κι άλλα πράγματα», συμπλήρωσε.

«Η παρουσίαση βεβαίως και είναι επάγγελμα και μάλιστα πολύ σοβαρό, που απαιτεί διάφορες δεξιότητες που προσπαθώ κι εγώ να αναπτύξω. Ελπίζω όσο προχωράω να γίνομαι και καλύτερος. Μπήκα με μία αθωότητα σε όλο αυτό, όσο προχωράω μένει ο επαγγελματισμός», είπε ακόμη ο Ηλίας Βρεττός.

«Είμαι σε μία περίοδο απίστευτης προσπάθειας αυτοβελτίωσης. Έχω χάσει 9 κιλά, κάνω γυμναστική κάθε μέρα, προσέχω πάρα πολύ τη διατροφή μου, νηστεύουμε με την Αναστασία και κοινωνούμε κάθε βδομάδα. Πηγαίνω μία φορά την εβδομάδα σε ψυχολόγο, για να αναπτύξω τον εαυτό μου. Προσπαθώ φέτος να εξελίσσομαι», είπε ο Ηλίας Βρεττός σε άλλο σημείο.

 

 

 

 

 

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Εκπαίδευση

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Νέα Ιωνία Αττικής

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

14-02-2024

Καλλιθέα Αττικής

950

⚽🏀 LIVE SCORES
01 Μαϊ. 2024
Μπο
22:00
-
Παρ
02 Μαϊ. 2024
Ast
22:00
-
Ολυ
01 Μαϊ. 2024
ΦΕΝ
20:45
-
ΜΟΝ
01 Μαϊ. 2024
ΜΠΑ
21:30
-
Ρεάλ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;