Ανακοίνωση Συλλόγου Ξενοδόχων και Ενοικιαζόμενων Δωματίων Αράχωβας: «Να λάμψει η αλήθεια»!
Ο Σύλλογος Ξενοδόχων και Ενοικιαζόμενων Δωματίων Αράχωβας εξέδωσε ανακοίνωση σχετικά με το περιστατικό κακοποίησης του σκύλου Όλιβερ που έχασε τη ζωή του.

Η τραγική είδηση για τον θάνατο του σκύλου Όλιβερ, ο οποίος βιάστηκε και κακοποιήθηκε από κάποιο ανθρωπόμορφο «σκουπίδι», με αποτέλεσμα ο σκύλος να χάσει τη ζωή του από ανακοπή, έχει προκαλέσει κύμα οργής σε όλη την Ελλάδα.

Μάλιστα το hashtag #cancel_Arachova φιγουράρει παντού στο διαδίκτυο και τα σόσιαλ μίντια, ενώ το μποϊκοτάζ στην Αράχωβα φέρνει αρκετές ακυρώσεις από Έλληνες, αλλά και ξένους τουρίστες που είχαν σχεδιάσει τις χειμερινές-χριστουγεννιάτικες διακοπές τους εκεί., σύμφωνα με πληροφορίες.

Μετά τις αποκαλύψεις για συγκάλυψη του δράστη, καθώς ξηλώθηκαν κάμερες που είχαν καταγράψει την αποτρόπαια πράξη, αλλά και την προσπάθεια ντόπιων να αποδώσουν τις ευθύνες σε άλλα ζώα της περιοχής (σκυλιά, αγριογούρουνα κτλπ), αρκετός κόσμος θεωρεί συνυπεύθυνους τους κατοίκους της Αράχωβας.

View this post on Instagram

A post shared by A little Shelter 🏡 (@a_little_shelter)

Η Αράχωβα όχι μόνο ζει, αλλά πλουτίζει από τον τουρισμό, οπότε αρκετοί σκέφτηκαν να πλήξουν με δυσφημιστικά σχόλια την περιοχή, ώσπου να αλλάξουν στάση οι κάτοικοί της και να παραδώσουν τον ζωοκτόνο στις Αρχές.

Ο θόρυβος της δυσφήμισης και του κύματος cancel φέρνει εφιάλτες στους ιδιοκτήτες ξενοδοχειακών μονάδων και ενοικιαζόμενων δωματίων στην Αράχωβα.

Έτσι, ο Σύλλογος Ξενοδόχων και Ενοικιαζόμενων Δωματίων Αράχωβας προσπάθησε να πάρει θέση μετά από τόσες μέρες, λόγω της αρνητικής εικόνας που έχει σχηματιστεί για τον τόπο τους, από τον οποίο βγάζουν πολλά χρήματα κάθε χρόνο λόγω του τουρισμού.

Υπό τον φόβο ερήμωσης της περιοχής και πτώση του τζίρου από τους τουρίστες γίνονται προσπάθειες αλλαγής του αρνητικού κλίματος που δημιουργήθηκε εξαιτίας της συγκάλυψης του “καθάρματος” που βίασε και σκότωσε τον σκύλο Όλιβερ!

Βέβαια η ανακοίνωση κατηγορεί μέλη φιλοζωικών ομάδων, δημοσιογράφων και όσων απαιτούν δημόσια να μην ξαναεπισκεφθεί κανείς την Αράχωβα, μέχρι να σταματήσει η συγκάλυψη του δράστη από τους συντοπίτες του.

Δείτε αναλυτικά την ανακοίνωση για το τραγικό γεγονός με θύμα τον Όλιβερ: Το κείμενο υπογράφει η κ Καλούσα Ναυπακτίου, Πρόεδρος του Συλλόγου Ξενοδόχων και Ενοικιαζόμενων Δωματίων Αράχωβας:

«Δελτίο Τύπου Συλλόγου Ξενοδόχων και Ενοικιαζόμενων Δωματίων Αράχωβας:

Τις τελευταίες ημέρες κυκλοφορούν στα κοινωνικά δίκτυα μηνύματα μίσους και ιδεοληψίας από φιλοζωικές ομάδες που προτρέπουν τους επισκέπτες της Αράχωβας να μην ξανάρθουν, λόγω του ότι βασανίστηκε από έναν ή περισσότερους ανθρώπους στην Αράχωβα και αργότερα κατέληξε, το υπέροχο σκυλάκι με όνομα – Όλιβερ, το οποίο ήταν γνωστό σε όλους μας και κυκλοφορούσε στους δρόμους και σοκάκια της Αράχωβας.

Η αποτρόπαια αυτή πράξη ουδεμία σχέση έχει με τους κατοίκους της Αράχωβας και τους επιχειρηματίες του τουρισμού! Δεν είναι δυνατό να δικάζεται μια ολόκληρη κοινωνία στο διαδίκτυο και και σε κάποιες online εφημερίδες – blog και να προτρέπουν ακόμη και επώνυμοι δημοσιογράφοι να μην επισκεφτεί κανένας την Αράχωβα, διότι θεωρούν ότι οι Αραχωβίτες γνωρίζουμε τον έναν ή τους περισσότερους κακοποιητές και τους καλύπτουμε!!!

Εννοείται, ότι αν γνώριζε κάτι κάποιος από τους κατοίκους, θα είχαμε συνεισφέρει στη άμεση σύλληψή του/ς. Δεν συγκαλύπτουμε κακουργηματικές πράξεις σε ζωάκια!!!!

Με τη λογική αυτή μην ξαναπάμε στην Σαλαμίνα διότι έγινε ανθρωποκτονία! Όλοι οι κάτοικοι της Αράχωβας καθώς και οι επιχειρηματίες της, τάσσονται κατά αυτού του περιστατικού και όλοι μας επιθυμούμε να βρεθεί άμεσα ο/οι δράστης/ες και να λάμψει η αλήθεια! Με εκτίμηση Καλούσα Ναυπακτίτου Πρόεδρος Ξενοδόχων και Ενοικιαζόμενων Δωματίων Αράχωβας.»

Δείτε ακόμα:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ