«Stranger Things: The First Shadow»: Πρεμιέρα της θεατρικής παράστασης στο Λονδίνο
Πρεμιέρα στο Λονδίνο για τη θεατρική παράσταση «Stranger Things: The First Shadow» που βασίζεται στην επιτυχημένη σειρά του Netflix.

Εδώ και καιρό έχει γίνει γνωστό πως η άκρως επιτυχημένη sci-fi σειρά του Netflix, «Stranger Things», θα αποκτούσε τη δική της θεατρική παράσταση. Τώρα, η παράσταση ετοιμάζεται για την πρεμιέρα στο Λονδίνο και ήδη έχει δεχθεί ιδιαίτερα θερμή υποδοχή από το κοινό με απανωτά sold-out.

Ο πρωταγωνιστής της παράστασης «Stranger Things», Πάτρικ Βέιλ, επαίνεσε το θεατρικό κοινό του Λονδίνου ότι είναι τόσο «τολμηρό» όσο οι παραστάσεις που παρακολουθεί.

Ο ηθοποιός ετοιμάζεται να εμφανιστεί στη σκηνική εκδοχή της τηλεοπτικής επιτυχίας στον ρόλο του μυστηριώδους επιστήμονα δρ. Μάρτιν Μπρένερ, τον οποίο υποδύθηκε ο Μάθιου Μοντίν στη σειρά του Netflix.

Ο γεννημένος στη Νέα Υόρκη ηθοποιός, ο οποίος εμφανίστηκε στο παρελθόν στο West End στο μιούζικαλ «Oklahoma!» συμμετείχε στο Standard Theatre Podcast και αναφέρθηκε στην παράδοση του Λονδίνου στο θέατρο.

Όπως σημείωσε ο ίδιος:

«Ξέρετε, μπορείτε να καταλάβετε ότι οι άνθρωποι είναι πολύ πιο συνηθισμένοι στους πειραματισμούς επειδή βλέπουν περισσότερο θέατρο και αυτό είναι ένα θέμα κόστους.

Εννοώ προφανώς το κόστος είναι αστρονομικό και εδώ, αλλά όχι τόσο όσο στη Νέα Υόρκη»

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Δες ακόμα:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

06-03-2024

Αθήνα

1.000

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

06-03-2024

Αθήνα

⚽🏀 LIVE SCORES
27 Απρ. 2024
Αστ
20:00
-
ΟΦΗ
27 Απρ. 2024
Βόλ
20:00
-
Παν
27 Απρ. 2024
ΠΤΡ
20:15
-
ΛΑΥ
27 Απρ. 2024
ΠΑΟΚ
20:15
-
ΜΑΡ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;