Μόνικα για Eurovision: «Πολλοί μου είπανε να ακολουθήσω άλλον δρόμο»
Μόνικα: «Αν το ελληνικό κοινό πήγε εκεί να ακούσει τα τραγούδια και δεν το ψήφισε, σημαίνει ότι κάτι δεν κατάλαβε»

Η Μόνικα ήταν καλεσμένη στην εκπομπή Fay’s Time και μίλησε για την υποψηφιότητά της για να εκπροσωπήσει την Ελλάδα στην τελευταία Eurovision.

«Ισχύει για την Eurovision. Πάντα ο φροντιστής μού έλεγε ότι πρέπει να πας Eurovision γιατί πραγματικά είναι top οf the top. Θα το χαρείς τόσο πολύ που μπορούμε να παρουσιάσουμε κάτι και μπορεί και να κερδίσουμε. Πολλά χρόνια υπήρχε αυτή η συζήτηση, αλλά εγώ ένιωθα ότι δεν είχα το κατάλληλο τραγούδι. Πέρυσι επειδή είχα το δίσκο, τους είπα ότι νομίζω πως έχω δυο τρεις επιλογές. Πολλοί μου είπανε να ακολουθήσω άλλο δρόμο και να μιλήσω… Λέω ότι δεν υπάρχει περίπτωση, θα ακολουθήσουμε με την ομάδα τη διαδρομή που κάνουν όλοι οι υποψήφιοι. Στείλαμε τα τραγούδια, πέρασε στη δεύτερη φάση και στην τρίτη μας είπανε ότι δεν προχωρά γιατί ψήφισε το κοινό. Δεν μπορείς να κάνεις κάτι για αυτό, ίσα-ίσα έμαθα κάτι για αυτό. Ότι πρέπει να είμαι καλύτερη και να έχω καλύτερα τραγούδια» δήλωσε η Μόνικα.

«Αν το ελληνικό κοινό πήγε εκεί να ακούσει τα τραγούδια και δεν το ψήφισε, σημαίνει ότι κάτι δεν κατάλαβε και ότι δεν θα καταλάβαινε και ο υπόλοιπος κόσμος. Σίγουρα στεναχωρήθηκα γιατί πραγματικά το πίστευα» ανέφερε η Μόνικα και πρόσθεσε: «Ευτυχώς φέτος που θα πάει η Μαρίνα Σάττι γιατί πέρυσι έγινε χαμός. Είναι αξιοπρεπέστατο παιδί και θα το στηρίξει πραγματικά».

 

 

 

 

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Νέα Ιωνία Αττικής

Παραγωγή

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Κηφισιά

⚽🏀 LIVE SCORES
01 Μαϊ. 2024
Μπο
22:00
-
Παρ
02 Μαϊ. 2024
Ast
22:00
-
Ολυ
01 Μαϊ. 2024
ΦΕΝ
20:45
-
ΜΟΝ
01 Μαϊ. 2024
ΜΠΑ
21:30
-
Ρεάλ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;