Angelina Jolie: «Tο Χόλιγουντ δεν είναι ένα υγιές μέρος»
Η Angelina Jolie σε συνέντευξή της στο περιοδικό Wall Street Journal δήλωσε ότι αν ξεκινούσε σήμερα ίσως να μην γινόταν ηθοποιός.

Η Angelina Jolie σε συνέντευξή της στο περιοδικό Wall Street Journal δήλωσε ότι αν ξεκινούσε σήμερα ίσως να μην γινόταν ηθοποιός. «Ίσως στο θέατρο αλλά όχι στο Χόλιγουντ. Όταν ξεκίνησα δεν ήταν τόσο μεγάλη προσδοκία να είμαι τόσο διάσημη, να μοιράζομαι τόσα πολλά» είπε χαρακτηριστικά η σταρ.

Eκτός από την υποκριτική έχει πάθος να βοηθάει τους συνανθρώπους της σε όλο τον κόσμο. Από τότε που συνειδητοποίησε ότι μερικές από τις πιο «στενές φιλίες» της δημιουργήθηκαν σε περιοχές «πολέμου και συγκρούσεων» η Tζολί σημείωσε ότι «δεν έχει πραγματικά κοινωνική ζωή» στο Χόλιγουντ.

«Από όλα τα μέρη στον κόσμο, το Χόλιγουντ δεν είναι ένα υγιές μέρος. Άρα αναζητάς την αυθεντικότητα» ανέφερε και αποκάλυψε ότι σχεδιάζει στο μέλλον να φύγει οριστικά από το Λος ‘Αντζελες και να περνά περισσότερο χρόνο στο σπίτι της στην Καμπότζη. «Είναι μέρος αυτού που συνέβη μετά το διαζύγιό μου. Έχασα την ικανότητα να ζω και να ταξιδεύω τόσο ελεύθερα. Θα μετακομίσω όταν μπορέσω» είπε.

 

Μιλώντας για την περίοδο μετά το πολύκροτο διαζύγιό της με τον Μπραντ Πιτ το 2016, η Αντζελίνα Τζολί ανέφερε ότι εκείνη και τα έξι παιδιά της, «οι πιο κοντινοί μου άνθρωποι», όπως είπε «έπρεπε να θεραπευθούμε».

«Υπάρχουν πράγματα από τα οποία έπρεπε να θεραπευθούμε» ενώ υπογράμμισε ότι «είμαστε επτά πολύ διαφορετικοί άνθρωποι και αυτό είναι η δύναμή μας».

Η ηθοποιός μόλις ολοκλήρωσε τα γυρίσματα της ταινίας «Maria» του Πάμπλο Λαρέν,  την οποία υποδύεται την κορυφαία Ελληνίδα υψίφωνο Μαρία Κάλλας στις τελευταίες ημέρες της ζωής της στο Παρίσι ενώ ξεκίνησε ένα εγχείρημα μόδας το «Atelier Jolie» στην καρδιά της Νέας Υόρκης το οποίο ενισχύει την «ατομικότητα» και την «ελευθερία».

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπάλληλοι γραφείου

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Αθήνα

Παραγωγή

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Κηφισιά

⚽🏀 LIVE SCORES
27 Απρ. 2024
Αστ
20:00
-
ΟΦΗ
27 Απρ. 2024
Βόλ
20:00
-
Παν
27 Απρ. 2024
ΠΤΡ
20:15
-
ΛΑΥ
27 Απρ. 2024
ΠΑΟΚ
20:15
-
ΜΑΡ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;