Ζώδια: Αφροδίτη στον Σκορπιό από 5 Δεκέμβρη - Στον αστερισμό του πάθους
Η Αφροδίτη ξεκινάει το ταξίδι της σε ένα ζώδιο «αδυναμίας» της, τον Σκορπιό και θα παραμείνει εκεί ως το τέλος του 2023.

Ζώδια: Αφροδίτη στον Σκορπιό από 5 Δεκέμβρη – Στον αστερισμό του πάθους

Από την Λίλιαν Σίμου – astrolife.gr 

Η Αφροδίτη αφήνει το ζώδιο των σχέσεων και της ισορροπίας την 4η Δεκεμβρίου και ξεκινά το ταξίδι της σε ένα ζώδιο «αδυναμίας» της, τον Σκορπιό και θα παραμείνει ως το τέλος του 2023, συγκεκριμένα την 30η του Δεκέμβρη.

Στην διαδρομή της αυτή, δεν σημαίνει πως δεν υπάρχει συναίσθημα. Η δυσκολία έγκειται στην μεγάλη συγκινησιακή φόρτιση, καθώς το συναίσθημα εμβαθύνει και αγγίζει τα μύχια της ψυχής. Θα βοηθήσει η περίοδος αυτή να αντιληφθούμε αδυναμίες, φόβους, εμμονές, πάθη και πόθους μας…

Η Αφροδίτη στον Σκορπιό θα κινηθεί με δυσκολία ως προς την έκφρασή της εξωτερικά, κάθε συναίσθημα όμως θα είναι ιδιαίτερα έντονο εσωτερικά, θα γίνεται βιωματική εμπειρία!

Θα βιώσουμε βαθιές συγκινήσεις, θα αφεθούμε στην ερωτική μας διάθεση, θα κατανοήσουμε τα πάθη μας και θα νιώσουμε βαθύ συναίσθημα προς ό,τι μας αγγίζει…

Υπάρχουν δυσκολίες ως προς την αποκόλληση από καταστάσεις που έχουν γίνει συνήθεια ή εμμονή. Όμως μπορεί με πείσμα και αποφασιστικότητα να δοθεί ένα τέλος πλέον, κλείνοντας κύκλους ανώφελους στη ζωή μας.

Η συναισθηματική ή υλική ανασφάλεια, ως βασικές ανάγκες – όταν δεν καλύπτονται διεγείρουν σκοτεινές αντιδράσεις. Ας μην κάνουν ζηλόφθονους, κτητικούς, δογματικούς ή χειριστικούς.

Ταυτόχρονα όμως, ας είμαστε επιφυλακτικοί απέναντι σε όσους μας γοητεύουν, μας μαγνητίζουν και ασκούν «εξουσία» πάνω μας. Ας αποφύγουμε την καθήλωση και την στασιμότητα.

Από την ανάγκη της ισορροπίας των σχέσεων και της αρμονικής συμπόρευσης στην ερωτική μας ζωή, στην συντροφική, στην οικογενειακή, φιλική ή επαγγελματική, εισρέουμε στον λαβύρινθο του ενστίκτου, όπου θα αναδείξουμε αυτό που κρύβουμε βαθύτερα στην ψυχή και αυτό που κρύβουν οι άνθρωποι που συναναστρεφόμαστε στενά.

Κατά συνέπεια, είναι μία περίοδος σημαντική για κάθε είδους σχέση. Θα αποτιμηθεί από εμάς και θα αποτιμηθεί η δική μας φιλοσοφία και στάση ζωής, από τους άλλους.

Ως το τέλος της διαδρομής, καθώς το συναίσθημα και η συγκίνηση μέσω του ενστίκτου μας αφορά όλους άμεσα, ας εστιάσουμε σ’ αυτό που μας κινητοποιεί κάθε φορά όπου νιώθουμε να συγκλονίζονται η ψυχή, η καρδιά, ο νους… Όταν μας παρασύρει το πάθος ή όταν οι ανεκπλήρωτοι πόθοι σκοτεινιάζουν την ύπαρξη… Το πάθος όμως μπορεί να μας μεταμορφώσει αν το χειριστούμε με τον σωστό τρόπο, κι όχι να μας βαλτώσει.

Ας απολαύσουμε βαθιά, σιωπηλά, την ικανοποίηση από ό,τι μας αγγίζει στην ψυχή. Η ανάγκη για συναισθηματική ασφάλεια, μπορεί να γίνει χειριστική συμπεριφορά προς τους άλλους ή προς εμάς. Το χρήμα και ο έρωτας, κυριαρχούν σ’ αυτή την κατεύθυνση. Ας διαχειριστούμε με περίσκεψη και υπομονή, αυτή την ανάγκη, χωρίς δεσμούς εξάρτησης.

Ας βιώσουμε με πάθος τη ζωή για ένα στόχο, όραμα, αγαπημένο, γιατί απλά… ζούμε τα όμορφα που υπάρχουν στη ζωή μας, πολύτιμα και ξεχωριστά, καθώς δίνουν νόημα, αναζωογόνηση και δύναμη για μία νέα αρχή

Σημαντικά σημεία της διαδρομής της Αφροδίτης στο ζώδιο του πάθους και της κτητικότητας, καθώς σχηματίζονται αρκετοί έντονοι και ανατρεπτικοί συνδυασμοί κατά τη διάρκεια του μήνα. (οι ημερομηνίες είναι η ακριβής στιγμή της όψης)

5 – 6 Δεκέμβρη, τρίγωνο προς τον Κρόνο

Συγκροτημένη η έκφραση των συναισθημάτων, ολοκλήρωση κάποιων σχέσεων με όφελος συναισθηματικό, αίσθηση της ασφάλειας.

10 Δεκέμβρη: αντίθεση προς τον Δία

Υπερβολή σε προσκολλήσεις συναισθηματικές, έξοδα, αισθησιασμό, κτητικότητα. Μην υιοθετούμε τα προβλήματα των άλλων.

21 Δεκέμβρη: αντίθεση προς τον Ουρανό

Κρίση στις σχέσεις, συνεργασίες, προσοχή στις οικονομικές συναλλαγές.

Τρίγωνο με τον Ποσειδώνα την Ημέρα των Χριστουγέννων

Πολύ ενδιαφέρουσα πνευματική εμβάθυνση και αναγέννηση του συναισθήματος. Τρυφερότητα, συγχώρεση και πνευματικότητα που μπορεί να αλλάξει την ψυχή και την δόνηση της καρδιάς.

29 Δεκέμβρη: Εξάγωνο προς τον Πλούτωνα

Αναγέννηση μέσω της συνειδητοποίησης του πόνου, του πάθους, του φόβου να δεθούμε συναισθηματικά. Αλλαγή πορείας, καθώς σύντομα η Αφροδίτη περνά στον Τοξότη.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

06-03-2024

Αθήνα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Νέα Ιωνία Αττικής

⚽🏀 LIVE SCORES
02 Μαϊ. 2024
Ast
22:00
-
Ολυ
02 Μαϊ. 2024
Oly
22:00
-
Ατα
02 Μαϊ. 2024
ΟΣΦΠ
19:45
-
BARC
02 Μαϊ. 2024
ΜΑΚ
21:45
-
ΠΑΟ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;