Ένα πιάτο που θα σας εντυπωσιάσει με τη γεύση και την πλούσια νοστιμιά του!
Το στιφάδο με αρωματική γλώσσα μοσχαριού είναι ένα παραδοσιακό ελληνικό πιάτο, που αναμφίβολα θα κάνει εσάς και όσους/όσες το δοκιμάσουν να ξεχάσουν όλα τ’ άλλα. Παρακάτω μπορείτε να δείτε τη συνταγή για το πώς να φτιάξετε την αγαπημένη συνταγή.
Υλικά
- Περίπου 1 κιλό γλώσσα μοσχαριού
- Περίπου 2 κιλά άσπρα κρεμμύδια
- 1 ποτήρι του κρασιού κόκκινο ημίγλυκο κρασί
- 1 κ.γ. πελτέ
- 1 ποτήρι του κρασιού τριμμένη ντομάτα
- 1 κ.γ. γλυκιά πάπρικα
- 1/2 κ.γ. πιπέρι
- Λίγους κόκκους πιπεριού
- 1 ποτήρι του νερού απο τον ζωμό
- 3 φύλλα δάφνης
- Λάδι
- Αλάτι
- Πιπέρι
Δείτε τη διαδικασία στο παρακάτω video:
Διαβάστε ακόμη:
- Πλοκάμια χταποδιού με κοφτό μακαρόνι: Μια συνταγή που θα σας ενθουσιάσει!
- Αρωματικές μπαλίτσες μανταρινιού: Το ιδανικό γλυκό για τις γιορτές
- Γαστρονομικό αριστούργημα – Σουπιές με σπανάκι για μια πραγματική εμπειρία γεύσης
Ακολούθησε το neolaia.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ
JOBS
Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα
Παραγωγή
Πλήρης Απασχόληση
09-01-2024
Κηφισιά
Υπηρεσίες Εστίασης
Εποχιακή Εργασία
21-12-2023
Μυκονος
⚽🏀 LIVE SCORES
ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΕΔΩ..