Ο πιο όμορφος Ιταλός παρατάει το μόντελινγκ και γίνεται... ιερέας
Ο Εντοάρντο Σαλντίνι, που έχει αναδειχθεί ως ο πιο όμορφος Ιταλός σε διαγωνισμό το 2019, αποφάσισε να γίνει ιερέας.

Ο πιο όμορφος άντρας της Ιταλίας, ο Εντοάρντο Σαντίνι, αποφάσισε να εγκαταλείψει μία για πάντα το μόντελινγκ και να γίνει ιερέας.

Το 2019 είχε κερδίσει τον διαγωνισμό Models & Actors’ Choice. Ο Σαντίνι είναι, επίσης, πρώην αθλητής κολύμβησης και έχει ασχοληθεί με το χορό και την ηθοποιία. Στην πορεία συνάντησε κάποιους νέους ανθρώπους που πήγαιναν στην εκκλησία και έτσι βρήκε την κλίση του. Όπως δηλώσει ο ίδιος:

«Είχα ερωτήματα που δεν είχα θέσει για τον εαυτό μου και τώρα βρήκα τις απαντήσεις»

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Edoardo Santini (@_edoardosantini_)

Εντοάρντο Σαντίνι: «Σπουδάζω θεολογία & υπηρετώ σε δύο ενορίες στην Επισκοπή της Φλωρεντίας»

Το 21χρονο πρώην μοντέλο δήλωσε για την μεγάλη αυτή απόφασή του:

«Στην ηλικία των είκοσι ενός χρόνων, ο πατέρας μου πήρε την απόφαση να παντρευτεί τη μητέρα μου επειδή έμεινε έγκυος. Η μητέρα μου έγινε μαμά σε ηλικία μόλις 21 ετών, ενώ εγώ βρίσκομαι στο μονοπάτι που οδηγεί στο να γίνω ιερέας, Θεού θέλοντος.Τα τελευταία χρόνια, είχα την τύχη να γνωρίσω ορισμένους νέους ανθρώπους που μου έδειξαν τι σημαίνει να είσαι στην εκκλησία, μου έδωσαν τη δύναμη να διερευνήσω αυτό το ζήτημα που με απασχολούσε από μικρός, αλλά διάφοροι φόβοι με απέτρεψαν από το να το εξερευνήσω σε βάθος.

Τον περασμένο χρόνο προκειμένου να κάνω το πρώτο βήμα, πήγα να ζήσω με δύο ιερείς και ήταν η καλύτερη εμπειρία της ζωής μου. Μια εμπειρία που με βοήθησε να γνωρίσω αδελφούς και στην καθημερινή ζωή, εκείνη η απάντηση που περίμενα να έρθει από ψηλά. Στο τέλος του έτους, ήταν φυσικό να ζητήσω από τον επίσκοπο να εισέλθω στο προπαρασκευαστικό έτος που προηγείται της ιερατικής σχολής. Τώρα σπουδάζω θεολογία και υπηρετώ σε δύο ενορίες στην Επισκοπή της Φλωρεντίας»

Ο Εντοάρντο Σαντίνι δήλωσε επίσης:

«Έχω αφήσει πίσω το μόντελινγκ, την υποκριτική και τον χορό για την ώρα(…)Τα τελευταία χρόνια γνώρισα υπέροχους ανθρώπους που μου έδωσαν πολλά και μου επέτρεψαν να βιώσω την τέχνη. Δεν τα παρατάω όλα, γιατί τα συναισθήματα είναι μέρος του εαυτού μου, όμως θα τα ζήσω ξανά σε διαφορετικά πλαίσια»

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Edoardo Santini (@_edoardosantini_)

Δες επίσης:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πληροφορική

Πλήρης Απασχόληση

05-02-2024

Άγιος Δημήτριος Αττικής

Μεταφορές

Πλήρης Απασχόληση

22-01-2024

Μαρούσι

800

⚽🏀 LIVE SCORES
02 Μαϊ. 2024
Ast
22:00
-
Ολυ
02 Μαϊ. 2024
Oly
22:00
-
Ατα
02 Μαϊ. 2024
ΟΣΦΠ
19:45
-
BARC
02 Μαϊ. 2024
ΜΑΚ
21:45
-
ΠΑΟ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;