Ο Μακόλεϊ Κάλκιν απέκτησε αστέρι στη Λεωφόρο της Δόξας - Το συγκινητικό reunion με την Κάθριν Ο' Χάρα
Ο Μακόλεϊ Κάλκιν απέκτησε το δικό του αστέρι στη Λεωφόρο της Δόξας, 33 χρόνια μετά το «Home Alone» και η τηλεοπτική μαμά του από την ταινία ήταν εκεί.

Ιδιαίτερα συγκινημένος εμφανίστηκε ο Μακόλεϊ Κάλκιν στην τελετή αποκαλυπτηρίων του αστεριού του στη Λεωφόρο της Δόξας του Χόλιγουντ.

Επιπλέον, ήταν η πρώτη φορά που η αρραβωνιαστικιά και συνάδελφό του Μπρέντα Σονγκ μαζί με τα δύο τους παιδιά τον συνόδευαν δημόσια.

Κατά τη διάρκεια της τελετής ο πλέον 43χρονος Μακόλει Κάλκιν έκανε ένα μικρό reunion με την Κάθριν Ο’ Χάρα, η οποία υποδύθηκε τη μητέρα του στη αγαπημένη ταινία «Μόνος στο σπίτι» του 1990. Μετά τις συγκινητικές ομιλίες, λοιπόν, της Κάθριν Ο’ Χάρα  και της ηθοποιού Νατάσα Λιόν, συμπρωταγωνίστριάς του στο Party Monster του 2003, ο διάσημος ηθοποιός ανέβηκε στο βήμα και ευχαρίστησε την επί χρόνια σύντροφό του, επίσης ηθοποιό και τους δύο γιους του.

«Είσαι τα πάντα για μένα. Είσαι η υποστηρίκτριά μου και ο μόνος άνθρωπος που είναι πιο χαρούμενος για μένα από ότι είμαι εγώ σήμερα», ανέφερε μεταξύ άλλων ο Μακόλεϊ Κάλκιν.

Κλείνοντας την ομιλία του ο Μακόλεϊ Κάλκιν έκανε μία ξεχωριστή αναφορά στον ρόλο του στο «Μόνος στο Σπίτι», αφού ευχήθηκε σε όλους καλά Χριστούγεννα λέγοντας αμέσως μετά «you filthy animals», μία φράση που έγινε πασίγνωστη όταν την είπε ο μικρός Κέβιν στους δύο ληστές.

@entertainmenttonight Macaulay Culkin is sending holiday cheer to all the “filthy animals” as he receives a star on the Hollywood Walk of Fame 😂🎄 #macaulayculkin #homealone #hollywoodwalkoffame ♬ original sound – Entertainment Tonight

Διαβάστε ακόμη:

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

06-03-2024

Αθήνα

1.000

Πληροφορική

Πλήρης Απασχόληση

22-01-2024

Αιγάλεω

⚽🏀 LIVE SCORES
27 Απρ. 2024
Αστ
20:00
-
ΟΦΗ
27 Απρ. 2024
Βόλ
20:00
-
Παν
27 Απρ. 2024
ΠΤΡ
20:15
-
ΛΑΥ
27 Απρ. 2024
ΠΑΟΚ
20:15
-
ΜΑΡ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;