Dua Lipa: Χώρισε με τον Ρομέν Γαβρά μετά από 8 μήνες σχέσης
H Dua Lipa, αποφάσισε να επικεντρωθεί στην καριέρα της

Μετά από 8 μήνες σχέσης, η Dua Lipa και ο Ρομέν Γαβρά, αποφάσισαν να χωρίσουν.

Η είδηση έγινε γνωστή τα τελευταία εικοσιτετράωρα από διεθνή μέσα ενημέρωσης και σύμφωνα με τις πληροφορίες η 28χρονη Dua Lipa, αποφάσισε να επικεντρωθεί στην καριέρα της.

Συγκεκριμένα, αποφάσισε ότι επιθυμεί να επικεντρωθεί αποκλειστικά στη μουσική της αυτή τη στιγμή, ενόψει της κυκλοφορίας του τρίτου της άλμπουμ και ο χωρισμός της από τον 42χρονο, έρχεται λίγό μετά την κυκλοφορία της τελευταίας της επιτυχίας, του «Houdini».

Υπενθυμίζεται ότι το ζευγάρι εθεάθη για πρώτη φορά μαζί τον Μάρτιο, όταν φωτογραφήθηκαν να επιστρέφουν μαζί στο σπίτι, από σόου της εβδομάδας μόδας στο Παρίσι.

Την πρώτη επίσημη ωστόσο εμφάνισή τους, την έκαναν στο κόκκινο χαλί του Φεστιβάλ Κινηματογράφου των Καννών δύο μήνες αργότερα, τον Μάιο.

Μάλιστα, πηγή δήλωσε ότι «Η Dua και ο Ρομέν χώρισαν τους δρόμους τους μετά από ένα καλοκαίρι αγάπης. Έχει βάλει παρωπίδες όταν πρόκειται για την καριέρα της και το ζευγάρι τερμάτισε τη σχέση του πριν τα πράγματα χαλάσουν. Ο Ρομέν θεωρούσε την Dua εργασιομανή, αλλά εκείνη δεν σκοπεύει να επιβραδύνει για τίποτα και για κανέναν».

Με πληροφορίες από Daily Mail

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Εκπαίδευση

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Νέα Ιωνία Αττικής

Υπηρεσίες ένδυσης και υπόδησης

Όλοι οι τύποι εργασίας

23-01-2024

Αθήνα

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;