Χανιά: Νέο περιστατικό ενδοσχολικής βίας - Χτύπησε συμμαθητή του και του έσπασε τη μύτη
Ακόμα ένα περιστατικό ενδοσχολικής βίας σημειώθηκε σε σχολείο στα Χανιά.

Ακόμα ένα σοβαρό περιστατικό ενδοσχολικής βίας έλαβε χώρα το πρωί της Δευτέρας (4/12), στο 7ο Γυμνάσιο Χανίων. Ένας μαθητής της Γ’ τάξης, μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με κάταγμα ρινικού οστού, μετά από άγριο ξυλοδαρμό που δέχθηκε από συμμαθητή του.

Σύμφωνα με πληροφορίες από την ΕΡΤ Χανίων, στο συγκεκριμένο σχολείο έχουν καταγραφεί περιστατικά επίθεσης σε βάρος των παιδιών από ανήλικο που αντιμετωπίζει προβλήματα. Όπως αναφέρεται:

«Είχε ενημερωθεί η διεύθυνση του σχολείου εδώ και έναν μήνα»

Μέσα από ανάρτησή του στα social media, ο πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων, Πέτρος Χατζησταύρου, ανακοίνωσε πως έχει ενημερωθεί η διεύθυνση του σχολείου και ο σύλλογος καθηγητών εδώ και ένα μήνα.

Την ίδια στιγμή, η μητέρα του μαθητή που δέχθηκε την επίθεση, κατέθεσε μήνυση και σύμφωνα με πληροφορίες, ο δράστης του ξυλοδαρμού θα πάει σε άλλο σχολείο.

Στη ανάρτησή του ο κ. Χατζησταύρου:

«Συνήθως οι λόγοι των αναρτήσεων μου είναι επαγγελματικοί και προσωπικοί. Η σημερινή ανάρτηση είναι ως πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων του 7ου Γυμνασίου. Θέλουμε ως σύλλογος να ενημερώσουμε για την κατάσταση που επικρατεί εδώ και δυο μήνες στο σχολείο μας. Κατάσταση που σήμερα, δυστυχώς οδήγησε σε ένα περιστατικό που εδώ και ένα μήνα είχαμε προειδοποιήσει τον Διευθυντή Δευτεροβάθμιας ότι θα γίνει. (με έγγραφο μας) Υπάρχουν περιστατικά που …πλέον αδυνατεί να λύσει η εκπαιδευτική κοινότητα του Γυμνασίου μας και οι αρμόδιοι…. κωφεύουν. Δώστε λύση ΑΜΕΣΑ. Σήμερα ένα παιδί έφυγε αιμόφυρτο… αύριο ποιος;»

Πηγή cover photo: Intime

Διάβασε ακόμα:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

14-02-2024

Καλλιθέα Αττικής

950

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

06-03-2024

Αθήνα

⚽🏀 LIVE SCORES
02 Μαϊ. 2024
Ast
22:00
-
Ολυ
02 Μαϊ. 2024
Oly
22:00
-
Ατα
02 Μαϊ. 2024
ΟΣΦΠ
19:45
-
BARC
02 Μαϊ. 2024
ΜΑΚ
21:45
-
ΠΑΟ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;