Κακοκαιρία: Νέο έκτακτο δελτίο από την ΕΜΥ - Από το απόγευμα τα φαινόμενα, πώς θα κινηθούν
Επικαιροποιήθηκε το έκτακτο δελτίο επιδείνωσης του καιρού από την Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία (ΕΜΥ) - Πού θα χτυπήσει η κακοκαιρία

Νέο έκτακτο δελτίο επιδείνωσης του καιρού εξέδωσε η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία (ΕΜΥ), για την κακοκαιρία που αναμένεται να πλήξει πολλές περιοχές της χώρας από τις επόμενες ώρες.

Η κακοκαιρία «εξπρές» αναμένεται να ξεκινήσει από αργά το απόγευμα της Κυριακής και να συνεχιστεί έως τις απογευματινές ώρες της Δευτέρας. Η ΕΜΥ επικαιροποίησε το έκτακτο δελτίο επιδείνωσης του καιρού με βάση τα τελευταία προγνωστικά στοιχεία και οι αλλαγές αφορούν ουσιαστικά τις περιοχές που αναμένεται να πληγούν από τα φαινόμενα τη Δευτέρα (4/12).

Πώς θα κινηθεί η κακοκαιρία μέσα στις επόμενες ώρες

Από το απόγευμα της Κυριακής αναμένονται κατά τόπους ισχυρές βροχές και καταιγίδες. Τα φαινόμενα θα συνοδεύονται από μεγάλη συχνότητα κεραυνών, χαλαζοπτώσεις και ισχυρούς ριπαίους ανέμους.

Σύμφωνα με το έκτακτο δελτίο της ΕΜΥ για την κακοκαιρία, ισχυρές βροχές και καταιγίδες αναμένονται:

  • Από αργά το απόγευμα σήμερα έως και τις πρωινές ώρες της Δευτέρας στην ανατολική Μακεδονία, τη Θράκη και τα νησιά του βορειοανατολικού Αιγαίου (περιοχή Λήμνου – Σαμοθράκης).
  • Από τις πρωινές ώρες της Δευτέρας μέχρι αργά το απόγευμα τα φαινόμενα θα επηρεάσουν κατά τόπους την ανατολική Στερεά, την Εύβοια, την ανατολική και νότια Πελοπόννησο, τις Σποράδες και τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου.

Πηγή cover photo: Intime

Δείτε ακόμα:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πληροφορική

Πλήρης Απασχόληση

22-01-2024

Αιγάλεω

Χωρίς κατηγορία

Πλήρης Απασχόληση

18-01-2024

Ασπρόπυργος

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  
 1