Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης του καιρού από την ΕΜΥ - Έρχονται ισχυρές βροχές και καταιγίδες
Έρχεται νέα κακοκαιρία «εξπρές» - Το έκτακτο δελτίο επιδείνωσης του καιρού από την Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία (ΕΜΥ)

Μία κακοκαιρία «εξπρές» αναμένεται να πλήξει αρκετές περιοχές της χώρας και η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία (ΕΜΥ) εξέδωσε έκτακτο δελτίο επιδείνωσης του καιρού.

Ο καιρός αναμένεται να παρουσιάσει πρόσκαιρη επιδείνωση από αργά το απόγευμα της Κυριακής (3/12) έως το απόγευμα της Δευτέρας (4/12), στην ανατολική και νότια Ελλάδα, σύμφωνα με το νέο έκτακτο δελτίο της ΕΜΥ.

Τα βασικά χαρακτηριστικά αυτού του «εξπρές» κύματος κακοκαιρίας θα είναι οι ισχυρές βροχές και οι καταιγίδες, που θα συνοδεύονται από μεγάλη συχνότητα κεραυνών και χαλαζοπτώσεις. Επίσης, κατά τη διάρκεια των φαινομένων, αναμένονται ισχυροί ριπαίοι άνεμοι.

Ποιες περιοχές θα πλήξει η κακοκαιρία

Ισχυρές βροχές και καταιγίδες αναμένονται, σύμφωνα με το έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού της ΕΜΥ:

  • Από αργά το απόγευμα της Κυριακής έως και τις πρωινές ώρες της Δευτέρας στην ανατολική Μακεδονία, τη Θράκη και τα νησιά του βορειοανατολικού Αιγαίου (περιοχή Λήμνου – Σαμοθράκης).
  • Από τις πρωινές ώρες της Δευτέρας μέχρι αργά το απόγευμα τα φαινόμενα θα επηρεάσουν κατά τόπους την ανατολική Στερεά, την Εύβοια, την ανατολική και νότια Πελοπόννησο και την ανατολική νησιωτική χώρα.

Πηγή cover photo: Intime

Διάβασε επίσης:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Εκπαίδευση

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Νέα Ιωνία Αττικής

Παραγωγή

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Κηφισιά

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;